Nicidecum de la FMI: Serbia imprumuta de la arabi un miliard de dolari

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Abu Dhabi a aprobat un credit de un miliard de dolari pentru Serbia

 

Se pare ca afacerile cu arabii, pe care le practica regimul comunist romanesc, deoarece Ceausescu ajunsese satul de FMI-ul care doar il presiona sa asupreasca poporul vezi aici, continua in Serbia acum. Nu uitati ca visul lui Ceausescu era sa scape de FMI si de datorii si sa creeze o banca de est, un fel de FMI de est, impreuna cu statele arabe si dorea sa  creeze in Romania, ceea ce vedem in Abu Dhabi sau in Dubai astazi, pentru ca Romania e la fel de bogata, daca nu mai bogata in resurse de toate felurile decat tarile arabe si s-au executat parteneriate de lucru si de studiu, de schimburi de afaceri intre Romania si Emirate, urmand a fi dezvoltate dupa 1989 la scara mult mai mare.


Emiratul Abu Dhabi a acceptat, joi, să acorde un împrumut în valoare de un miliard de dolari Serbiei, în condiţiile în care compania aeriană Etihad Airways (controlată de Abu Dhabi) deţine 49% din acţiunile transportatorului Air Serbia, transmite Reuters.

Ministrul sârb de Finanţe, Lazar Krstic, a precizat că acest credit pe zece ani vine cu o dobândă de 2%. Banii vor fi transferaţi într-o singură tranşă, după ce acordul va fi ratificat de Parlamentul de la Belgrad.


Împrumutul va oferi noi oportunităţi de cooperare şi va dezvolta relaţiile economice şi comerciale bilaterale’, a apreciat Lazar Krstic, potrivit unui comunicat.

Abu Dhabi este una dintre cele şapte părţi componente ale Emiratelor Arabe Unite (EAU). Anul trecut, Emiratele Arabe Unite şi Serbia au deschis ambasade în capitalele respective, ceea ce a condus la creşterea cooperării bilaterale. De asemenea, tot în 2013, EAU au aprobat un credit de 400 milioane de dolari pentru Serbia, banii fiind utilizaţi pentru investiţii în irigaţii, precum şi pentru credite destinate fermierilor sârbi care au dorit să-şi achiziţioneze utilaje agricole.


În plus, compania aeriană de stat din Abu Dhabi (Etihad Airways) a plătit, anul trecut, 40 de milioane de dolari pentru un pachet de 49% din acţiunile companiei aeriene naţionale din Serbia, JAT Airways, care, ulterior, şi-a schimbat denumirea în Air Serbia.

SURSA: Agerpres

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Semnal de alarmă! Orezul din plastic se răspândește pe pieţele din întreaga lume (VIDEO)

Nu putem evita cumpărarea orezului din plastic, dar există câteva metode prin care putem să evităm consumarea lui! Din ce...

E oficial. Aflați cum vă puteți recupera banii pe acțiunile primite după revoluție

Cum vă puteți recupera banii pe acțiunile primite după revoluție? Românii din țară sau din străinătate pot intra în posesia...

Drama tulburatoare realizata de Mircea Muresan in 1984, la comemorarea a 200 de la Rascoala taraneasca a lui Horea, Closca si Crisan !

FILM FANTASTIC IN CARE MASONII ISI ARATA FORTA ! ... La minutul 1h26m incepe treaba cu masonii ... ! Drama...

Daniela Nane impotriva vaccinurilor: suntem parinti care am patimit ANI in sir de pe urma cateunui vaccin| Noi stim despre ce vorbim, pt ca am suferit si am plans langa copiii nostri, vazandu-le chinul

Actrița Daniela Nane se implică puternic în dezbaterea pe tema vaccinării obligatorii. Și într-un răspuns la un articol pe acest...

Închide