„Niciun președinte al României nu a fost mai preocupat de confortul său pe bani publici decât boier Klaus”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Niciun președinte după ‘89 nu a fost mai slab, mai lipsit de idei, de proiecte pentru țară și de viziune, mai neimplicat și dezinteresat, rupt total de realități”

BUCUREȘTI, 6 feb, Sputnik — Dragoș Dumitriu. Doi dintre cei mai informați jurnaliști români, aflați ani de zile într-un proces pornit de la acuzații extreme de grave, se regăsesc acum la unison pe un subiect — nevoia exagerată de lux a lui Klaus Iohannis. scrie Sorina Matei. „Niciun președinte al României după ‘89 nu și-a făcut mai multe concedii pe an în afara țării în resorturi de lux decât boier Klaus”.


Pe pagina de Facebook, Sorina Matei publică mai multe imagini ale „resortului” de lux din Tenerife unde s-a cazat familia Iohannis.

„Vă urmărește Klaus „cu atenție și preocupare/ îngrijorare” din cel mai luxos hotel din Tenerife „Two Michelin Stars, Ritz Carlton 5 stars”, scrie ironic apriga ziaristă.


Cam aceeași ironie o regăsim la Victor Ciutacu, jurnalist care, așa cum spuneam, s-a aflat într-un conflict dua până în instanță cu Sorina Matei.

„Tefeliștilor, dacă mai aveați nevoie să aflați cât de proști sunteți, atunci aflați că Werner v-a dat flit și a numit-o rapid pe Viorica ca să plece cu Carmen în Tenerife”, scrie Ciutacu. „Da’ e alături de voi cu gândul și vă urează frig plăcut în piață, #CorupțiaUcide”.

Niciun presedinte al României după ‘89 nu a inaugurat resorturi de golf ale prietenilor într-o țară în care nu se practică golf decât boier Klaus, „niciun președinte al României după ‘89 nu și-a lungit vizitele în afara țării pentru fursecuri și shopping decât boier Klaus” scrie Sorina Matei.

Tot despre „boier” aduce vorba și Victor Ciutacu, oferind și o precizare, pe pagina sa de Facebook: „UPDATE: Cică stă la Ritz Carlton Boieria Sa”.

Sorina Matei lasă de-o parte concediul mult discutat, și pune punctul pe i. „Niciun președinte al României după ‘89 nu a fost mai slab, mai lipsit de idei, de proiecte pentru țară și de viziune, mai neimplicat și dezinteresat, rupt total de realități și mai preocupat exclusiv doar de traiul său de boier de stat decât Klaus”. #FromRitzTenerifeWithLove, încheie Sorina Matei șarja la adresa luxului prezidențial.

Iată cum un gest al președintelui a adus la aceeași masă (critică) două personalități ale presei, aflate într-o incompatibilitate… istorică! Să nu se mai spună că președintele e un „dezbinator”, cum afirmă Liviu Pleșoianu, ci, iată, unește românii!

Read more: https://ro.sputnik.md/Klaus_Iohannis/20180206/17144959/sorina-matei-victor-ciutacu-iohannis-concedii-resorturi-tenerife.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cine a invins de fapt Japonia: bombele atomice sau Stalin?

Desi s-a dovedit una dintre cele mai controversate decizii ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, folosirea armelor atomice de catre...

Siria: Peste 310.000 de morți de la declanșarea conflictului dintre care 16.000 de copii iar VESTULUI nu ii pasa, se preocupa de CRACIUN si il asteapta pe SANTA- MOS CRACIUN!!

Cat de bine isi fac treaba elitele mondiale, in frunte cu Casa Regala? Atat de bine incat lumea chiar isi...

Cea mai buna demonstratie a existentei lui Dumnezeu

Veti vedea de ce… Într-o sală de clasă a unui colegiu, un profesor tine cursul de filozofie. - Sa va...

Un om cu cancer de colon stagiul 3, refuza chimioterapia si se vindeca singur cu o dieta vegana

Chris Wark împărtășește mărturia sa, de modul în care el a refuzat chimioterapia si a supravietuit etapa 3 a cancerului de colon. Am auzit de multe ori de metode alternative si tratamente pentru cancer, dar rareori sunt folosite și puse în aplicare de către persoane fizice în primul...

Închide