Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix: În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, susţine că a avut COVID, atunci când în România nu se ştia încă de această boală. Muzicianul a trecut printr-o răceală puternică, anul trecut în ianuarie, când a venit în ţară din Spania. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ FOTO VIDEO Fata-minune de la ţară care a ajuns să cânte cu Phoenix Legendarul Nicu Covaci a împlinit 71 de ani. A pregătit migdale şi alu… INTERVIU Nicu Covaci: „Umblăm toţi în patru labe şi facem ce ni se s… Nicu Covaci a ajuns în primă fază în Bucureşti şi pentru că se simţea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”. Artistul povesteşte că a venit apoi în Timişoara. La acea vreme încă nu se făceau teste pentru virusul SARS-Cov-2, dar Covaci susţine că a avut simptome de COVID.

„Eu şi partenera mea de viaţă am avut COVID, anul trecut, în ianuarie. Eram la Timişoara. Sigur că atunci nu se ştia de COVID, dar simptomele erau cele pe care le ştim acum pentru acest virus.    Am fost dus cu salvarea şi două zile am fost internat la . Şi nu ştiau ce am, că e pneumonie, că e nu ştiu ce.    Dar eu m-am luptat, sunt şi scafandru, nu mă dau bătut aşa uşor, deşi aveam 73 de ani. Voiau să mă ţină, să-mi facă, să-mi dreagă, dar m-am supărat, m-am suit într-un avion şi am venit acasă, în Spania.    Aici e verde, am marea în faţa casei, am muntele în spate şi sunt înconjurat de o pădure de pini”, a declarat Nicu Covaci.


„Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună” Nicu Covaci a plecat pe semnătură de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Avea febră mare, tuşea puternic şi prezenta, în general, o stare de rău. Artistul spune că s-a tratat singur în Spania cu medicamente, dar şi prin terapii alternative.

„Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul”, a afirmat Nicu Covaci.


Nicu Covaci a fost afectat de decesul lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo, decedat la începutul săptămânii, după ce s-a îmbolnăvit de Covid.   „Îmi amintesc de Adi ca de un bun prieten. Era unul dintre cei mai faimoşi artişti din ţară. Era un munte de bărbat. De fiecare dată când am avut o problemă a sărit şi ne-a ajutat în Timişoara. Între noi nu a existat invidie, am fost prieteni. Îmi pare foarte rău că nu mai e”, a mai spus Nicu Covaci.

Citeste mai mult: adev.ro/qpu8h3

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...