Normal ar fi ca dupa expulzie, nou nascutul sa stea pe pieptul mamei, cel putin o ora ca celulele stem din placenta sa intre in corpul copilului

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Normal ar fi ca dupa expulzie, nou nascutul sa stea pe pieptul mamei, cel putin o ora. De aceea si cordonul nu are o lungime decat de 50-60cm, cat sa ajunga copilasul la sanul mamei.

Si acum nu ma refer doar la aspectele psiho emotionale pozitive atat ptr mama cat si ptr copil, ci si la transferul de sange placentar.


Un sfert din sangele nou nascutului se afla inca in placenta in momentul nasterii, dar daca lasam cordonul ombilical intact cel putin 25 min, o sa fie transferat in bebelus si acesta nu va suferi de anemie feripriva, asa cum se intampla la ceilalti.

Plus ca acest transfer se refera si la acele „minunat” marketate celule stem, care vor intra din placenta in corpul copilasului, acolo unde le este si locul, si nu intr-o banca din Grecia sau Danemarca?

Animalele mananca placenta puiutilor lor doar dupa un timp de la nastere, nu imediat.

Din acest punct de vedere suntem singurele mamifere care taie cordonul ombilical imediat ce s-a nascut copilasul. O metoda barbara si traumatizanta ptr copilul care abia se obisnuieste cu respiratia….

De aceea in planul de nastere, optiunea taierii cordonului ombilical dupa ce acesta nu mai pulseaza, adica dupa aprox 25 min, ar trebui sa fie o necesitate si nu considerata un moft..

Cat despre nasterea Lotus, este o practica straveche, si daca era atat de periculoasa, ne-am fi stins ca si civilizatie pana acum.
?

Mai multe aflati la cursul de pregatire pentru nasterehttp://dittadepner.ro/curs-burtici/

sursa: https://www.facebook.com/ditta.depner


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...