Noul director CIA numit de TRUMP: IISUS CHRISTOS, este singura solutie pentru lumea noastra!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Donald Trump l-a nominalizat pe noul sef al CIA-ului Mike Pompeo. Acesta este cunoscut pentru credinta sa crestina, pentru faptul ca este veteran de razboi si pentru sustinerea vietii si opozitia fata de avorturi.

Pompeo a indemnat de nenumarate ori populatia sa “se roage, sa fie verticala, sa lupte si sa stie ca Iisus Christos, salvatorul nostru, este singura solutie pentru lumea noastra”.


Pompeo este un om de afaceri, a produs echipamente pentru petrol. El se opune islamizarii si a votat impotriva avorturilor si planificarii familiale.

Presedintele Trump, a afirmat ca este mandru sa il nominalizeze pe Pompeo ca director al CIA, afirmand ca “este un om care a servit poporului si a asigurat securitatea acestuia timp de ani de zile.” A mai adaugat ca ” va fi un lider briliant pentru comunitatea noastra de inteligenta, care va aduce siguranta Americii cat si a aliatilor nostri”.


Pompeo a spus ca ” este cu adevarat onorat de oportunitatea de a lucra alaturi de Trump, in a tine America in siguranta” si ca va lucra alaturi de inteligenta americana, sa protejeze America.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cardinal german: „Homofobia” nu există. Este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora

Se spreyaza viroze si gripe prin CHEMTRAILS ca sa aibe motiv sa depopuleze, sa vanda medicamente si sa promoveze vaccinurile!!!

Cum au reușit evreii să facă dintr-un deșert o țară fertilă cu o agricultură fantastică

Prefectul Brasovului nu are alta treaba decat sa acopere cu plasture bannerele publicitare despre vaccinuri, incalcand astfel dreptul la exprimare, spitalele din oras fiind sub orice critica

NICOLAE PAULESCU – INSULINA, O DESCOPERIRE ROMÂNEASCĂ FURATĂ

Închide