Nu exista elitist fara Dumnezeu, iar Dumnezeu a lasat NATIUNILE. Un elitist ESTE nationalist sau deloc. Pentru elitism nu exista alta alegere decat NATIONALISM sau minciuna.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Exista o elita romaneasca care este nationalista prin excelenta. Nu exista elitist fara Dumnezeu, iar Dumnezeu a lasat NATIUNILE. Un elitist ESTE nationalist sau deloc. Pentru elitism nu exista alta alegere decat NATIONALISM sau minciuna. Iar daca minti, nu esti elitist. In afara acestei elite nationale mai exista doar doua categorii MARI de romani: prostii si tradatorii. Understand? Daca nu esti nationalist esti prost sau tradator. Nu exista „liberal”, stanga, centru dreapta, astea sunt cuiburi de jefuitori, iar lumea s-a prins, chiar daca e proasta, s-a prins. Insa in prostia ei o sa il aduca monarhia, care este opusul fiziologic al statului organic.
Cica, ce-i elitismul? Simplu: excelenta plus permanenta nationala. De unde excelenta, daca pe vremea regelui indicele de analfabetism era cel mai ridicat din toata istoria?! Poftim exemple, elitisti morti dar vesnic pomeniti: Codreanu, Ceausescu, Antonescu, Eminescu, Vadim, Tutea, Vulcanescu etc. In timp ce asa-zisii elitisti in viata, nu mai stie nici pula de ei ceva: Andrei Marga, Plesu, Cartarescu, Liiceanu, Neqagu Djuvara, Balaceanu Stonici etc – ce-i cu astia? mai traiesc? Vedeti? Daca actiunile omului nu se leaga de ideea nationala, ele dureaza cat un articol de ziar, cat o stire mondena. Numai NATIONALITATEA este permanentza intru Dumnezeu si de la Dumnezeu. Iata de ce satana uraste nationalismul si elitistii! Numai un elitist poate gasi in el resursa de a lupta, resurse necuantificabile – nu poti cumpara sau inregimenta un Zelea Codreanu, un Petre Tutea, un Mircea Vulcanescu!

https://www.facebook.com/sirius.alfa.54?fref=nf


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...