Nu, Iohannis nu a fost cumparator de buna credinta, familia Iohannis s-a dat drept mostenitor fals, cu acte false a imobilului pierdut in instanta | Presa va ascunde asta!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Minune, un jurnalist din Romania are curajul si rabdarea sa explice cum stau lucrurile cu, casa pe care Iohannis a pierdut-o, casa, pe care s-a dus un proces de 12 ani. Orice om care l-a votat pe Iohannis are acum ocazia sa afle frauda pe care sotii Iohannis au facut-o si cum au incasat bani pentru urmatoarele imobile achizitionate. Patraru este singurul jurnalist dupa Marius Albin Marinescu, care si-a dat seama ca sotia lui Iohannis cat si soacra lui, erau trecute ca mostenitori directi ai acestei case, insa nu se specifica in acest material cum au ajuns sa fie Carmen cu mama ei, mostenitoare impreuna cu Bastea, nepotul fals de la care pe urma au cumparat Iohannis casa. Caci de acolo reiese clar intentia Iohanisilor, de a pune mana e imobil din start. Presa internationala am observat ca a preluat stirea menajand acest aspect incriminatoriu, care arata ca Iohannis nu a fost cumparator de buna credinta, ci au fost implicati direct ca mostenitori, aceleasi argumente le-a folosit Iohannis si in cazul copiilor adpotati, ca el a fost doar sofer de buna credinta si nu stia ce se intampla.

Deci repet, ca sa fie clar, intreg procesul de recuperare al imobilului, a pornit pe un fals, in care au fost implicati familia Iohannis, de la inceput, ei stiind ca mostenitorul era fals, chiar ajutandu-l sa faca rost de acte false si cumparand de la el pe o suma derizorie partea, pe care ei nu erau mostenitori.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Hibrizi OM-ANIMAL: dezastrul zilelor noastre

E oficial. Aflați cum vă puteți recupera banii pe acțiunile primite după revoluție

FOARTE IMPORTANT: Cancerul se VINDECA uşor în mod natural!

Sataniştii din România îşi dau întâlnire pe net. Care sunt păcatele sataniste şi cele ZECE PORUNCI pe care trebuie să le respecte un satanist

RAPORT OFICIAL: Vaccinurile au ucis şi îmbolnăvit bebeluşii din Argeş. Vaccinul HEXAXIM nu “Lactatele Brădet”. Corpul de Control al Primului Ministru confirmă supoziţiile presei independente.

Închide