Nu se mai ascund: Noua Zeelandă a învinuit vaccinul de moartea unui tânăr de 26 de ani- miocardită după 2 săptămani

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Autorităţile din Noua Zeelandă au anunţat luni că au asociat moartea unui tânăr de 26 de ani cu vaccinarea împotriva COVID-19 cu serul produs de Pfizer, informează Reuters citată de Agerpres. Bărbatul a făcut miocardită – o inflamaţie rară a muşchiului cardiac – după ce a fost injectat cu prima doză. El a murit în interval de două săptămâni după vaccinare și nu a solicitat sfaturi ori tratament de la medic pentru simptomele sale.

Decesul anunţat luni este al doilea din Noua Zeelandă asociat cu acest efect advers cunoscut, dar rar al vaccinului anti-COVID-19, după ce în august autorităţile au raportat decesul unei femei care făcuse ambele doze.


„Ţinând cont de informaţiile disponibile în prezent, Consiliul consideră că miocardita a fost probabil cauzată de vaccinare la această persoană”, a indicat într-un comunicat Consiliul independent pentru monitorizarea siguranţei vaccinurilor.


Bărbatul, care a murit în interval de două săptămâni după prima doză, nu a solicitat sfaturi ori tratament de la medic pentru simptomele sale.

Miocardita poate limita capacitatea inimii de a pompa sânge şi poate altera ritmul cardiac.


Un purtător de cuvânt de la Pfizer a spus că societatea a luat la cunoştinţă decesul din Noua Zeelandă şi monitorizează toate informaţiile privind posibile „evenimente” adverse, dar continuă să creadă că raportul beneficii-riscuri pentru vaccinul său este unul pozitiv.

Consiliul neozeelandez pentru siguranţa vaccinurilor a mai afirmat că încă doi oameni, între care un copil de 13 ani, au murit posibil din cauza miocarditei după ce au fost vaccinaţi.

Consiliul a indicat că mai are nevoie de detalii suplimentare înainte de a asocia moartea copilului cu vaccinarea, iar în ce priveşte celălalt deces, cel al unui sexagenar, nu a avut probabil legătură cu vaccinul.

În pofida rarelor efecte adverse, Consiliul a spus că beneficiile vaccinării depăşesc cu mult riscurile, mai menţionează Reuters.

Sursa HOTNEWS
https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25252650-noua-zeelanda-asociaza-moartea-unui-tanar-26-ani-vaccinul-anticovid-pfizer.htm

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Sa ai incredere privind vaccinarea in Ministerul Sanatatii si in politicienii si doctorii care au omorat sute de mii de romani prin produsele Hexi-Pharma, da dovada de o prostie ce ajunge la cote paroxistice

Sa ai incredere cu privire la vaccinuri in Ministerul Sanatatii si in politicienii si doctorii care au omorat sute de...

In problema vaccinurilor exista trei nivele de perceptie:

In problema vaccinurilor exista trei nivele de perceptie: a) Cei care CRED ca vaccinurile sunt benefice. Acestia sunt cei mai...

Dosare DECLASIFICATE:Ceauşescu era planuit sa fie împuşcat la 23 august 1988

Generalii filosovietici plănuiau ca Nicolae Ceauşescu să fie asasinat după modelul John Fitzgerald Kennedy. Momentul ales: festivităţile de la 23...

Kevin Sorbo, actorul care nu se teme să-și strige credința: Hollywood-ul te desființează dacă îndrăznești să spui că ești creștin. Creștinii sunt demonizați, deși nu ei decapitează copii și aruncă în aer biserici și autobuze pline cu oameni!

Mulți au crescut urmărindu-i pe micul ecran aventurile de erou mitologic, însă puțini știu că acum încearcă să deschidă ochii...

Închide