Nu sunt conspiratii ci realitati traite de toti care s-au perindat pe la Casa Alba: FANTOMELE CELEBRE CARE BÂNTUIE CASA ALBĂ DE SUTE DE ANI

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Construcția Casei Albe, Washington, a început în 13 octombrie 1792. La acel moment, președinte al SUA era George Washington care nu a locuit niciodată în această clădire.

Construcția este terminată în anul 1800 și președintele John Adams se mută în clădire, împreună cu soția sa Abigail. Partea de est a clădirii nu a fost utilizată foarte mulți ani. După moartea lui Abigail, mulți angajați de la Casa Albă au declarat că fantoma ei bântuie în acea zonă.


Capricia Marshall, purtătoarea de cuvânt a lui Bill Clinton, declara că apariția unor fantome în partea de est a clădirii este un lucru obișnuit, dar care nu a putut fi elucidat.

În perioada 1949-1952, la Casa Albă s-au efectuat lucrări de reamenajare. Reședința a fost renovată în întregime, din ordinul dat de președintele Truman. În anul 1992, într-o biografie a președintelui Truman, este publicată o fotografie în care pe șantierul din incinta reședinței apare o siluetă translucidă.


Cei care au analizat poza au spus că este vorba despre fantoma lui Abraham Lincoln. Președintele Truman, și mai târziu, președintele Kennedy, au declarat că reședința este bântuită de fantome. Hillary Clinton declara că noaptea se produc lucruri care nu pot fi explicate.

Este cunoscut faptul că soția lui Abraham Lincoln a efectuat mai multe ședințe de spiritism în interiorul clădirii, după moartea fiului său. În anul 1995, Hillary Clinton a organizat ședințe de spiritism, în timpul cărora a conversat cu Eleanor Roosvelt și Mahatma Gandhi.

În anii 70, Nancy Reagan, organiza ședințe de spiritism la Casa Albă. Polițiști care au lucrat la Casa Albă au declarat că fantoma lui Mary Suratt, cea care a complotat asasinarea președintelui Lincoln, bântuie prin Casa Albă.

Lincoln a fost unul dintre cei mai mistici președinți ai lumii. Credea în ședințele de spiritism și chiar și-a prezis moartea. El și-a văzut moartea în mai multe vise pe care le-a avut cu trei zile înainte să moară.

SURSA:

https://www.efemeride.ro/fantomele-celebre-care-bantuie-casa-alba-de-sute-de-ani

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...