NUCLEARA: Bill Gates proprietar al energiei electrice romanesti, motivul pentru care vi se maresc facturile si ce mai vrea sa cumpere Bill Gates pe 2 lei din Romania

Distribuie!by Incet, incet se leaga cine este cumparatorul misterios al pachetului de actiuni, din data de 23.12.2020 ( exact in ajun de Craciun) dupa care imediat toti romanii sunt indemnati sa isi schimbe contractele cu electrica, in caz contrar ii va ustura pielea din cauza facturilor marite ca urmare a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incet, incet se leaga cine este cumparatorul misterios al pachetului de actiuni, din data de 23.12.2020 ( exact in ajun de Craciun) dupa care imediat toti romanii sunt indemnati sa isi schimbe contractele cu electrica, in caz contrar ii va ustura pielea din cauza facturilor marite ca urmare a acestei miscari.

Cine detine companiile private la care suntem indemnati sa migram?


Acum intelegeti cine se afla si in spatele pandemiei din Romania, cine dicteaza mastile, injectiile lui Iohannis si Arafat, cine dicteaza starea de urgenta, ca ei sa poata cumpara pe nimic valorile listate la bursa din Anglia, construite de catre Ceausescu, poporului roman!

Prin intermediul investiţiilor la fondul sud-african Naspers (acţionarul majoritar al eMAG) şi la Prosus (compania care reuneşte operaţiunile de e-commerce ale Naspers), fondatorul Microsoft Bill Gates are expunere la eMAG, PayU, OLX, Fashion Days şi Autovit, anunță ZF, citată de Mediafax.


Prin intermediul Bill & Melinda Gates Foundation, cea mai mare organizaţie filantropică la nivel mondial, cu active în gestionare de aproape 50 de miliarde de dolari la final de 2019, miliardarul american este investitor la Fondul Proprietatea, ceea ce înseamnă că are expunere indirectă la companii de importanţă strategică pentru România, precum Hidroelectrica, Petrom, Nuclearelectrica, în contextul în care Fondul este acţionar direct la aceste societăţi.

Miliardarul american avea o investiţie de 12,7 milioane de dolari la Fondul Proprietatea (1,2 mil. GDR-uri), iar la final de 2017 plasamentul se ridica la 27 de milioane de dolari (2,4 mil. GDR-uri), ceea ce înseamnă că Bill Gates a vândut din deţinerile la FP.

Pe 23 decembrie 2020, la ora 17:57, în sistemul bursei de la Bucureşti au fost înregistrate tranzacţii speciale de tip DEALS de 234 milioane de lei cu acţiuni ale Nuclearelectrica (SNN).

Astfel, au fost tranzacţionate 14,1 milioane de acţiuni, echivalentul a 4,7% din compania de stat, potrivit calculelor ZF.

Preţul la care a fost încheiată tranzacţia a fost de 16,86 lei pe acţiune, acelaşi ca cel din piaţa regs.

Aceasta este cea mai mare tranzacţia specială la Nuclearelectrica de la listarea din 2013 încoace, potrivit datelor agregate de ZF.

Nuclearelectrica are 5,1 miliarde de lei capitalizare iar de la începutul anului 2020 acţiunile sale s-au apreciat cu 20%.​

Fondul Proprietatea mai are 5,6% din SNN după ce a vândut acţiuni în T3/2020. Compania de stat este controlată majoritar de Ministerul Energiei cu 82,5%

https://www.digi24.ro/stiri/economie/finante-economie/bill-gates-investeste-9-milioane-de-dolari-intr-o-afacere-din-romania-1419344

https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/alerta-aproape-5-din-compania-de-energie-nucleara-a-romaniei-in-19814822

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite