O elevă din Cluj a obţinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O elevă a Transylvania College, şcoala românească  acreditată pe curriculum românesc şi curriculum Cambridge, a obţinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la Limba Franceză. Această distincţie îi deschide uşile către cele mai bune universităţi din Marea Britanie, totuşi, ea  a decis să îşi continue studiile în România, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii Transylvania College.

Maria Bega, elevă în ultimul an de liceu în cadrul Transylvania College, a primit certificatul pentru ”Cel mai bun rezultat din lume” pentru unul dintre examenele finale susţinute în acest an, la nivelul AS.


Premiile Cambridge ”Top in the World” sunt oferite elevilor din întreaga lume care susţin examene Cambridge la disciplinele studiate în liceu şi care obţin cele mai bune rezultate pe plan global la una dintre disciplinele de examen.

Certificatul Cambridge pentru cel mai bun rezultat din lume este considerat un paşaport al succesului în lumea academică, deoarece îi poate deschide cu uşurinţă porţile unora dintre universităţile de top din lume. Deja, Maria a primit oferte de la toate universităţile la care a aplicat, printre care St. Andrew (cunoscută ca lider mondial în educaţie şi situată în top 1% universităţi mondiale), Nottingham, Liverpool, Cardiff,  Bristol.


Cu toate acestea, Maria a decis să îşi continue studiile în România, la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, deoarece se pregăteşte pentru o carieră în Neuroştiinţe Cognitive.

”Încă din primii ani la Transylvania College, Maria şi-a exprimat interesul de a se implica în proiectele şcolii, ca membră a echipei de ambasadori şi media, dar şi în activităţi de voluntariat, contribuind inclusiv la construirea unei case pentru o familie în proiectul Habitat for Humanity. Este un exemplu pentru toţi elevii noştri şi, odată cu acest rezultat, va rămâne un reper şi o sursă de inspiraţie pentru generaţiile care îi vor urma”, a declarat Ruxandra Mercea, director executiv Transylvania College.

Simona Baciu, împreună cu soţul ei, Dr. Dan Baciu, sunt iniţiatorii şi fondatorii Fundaţiei Transylvania College, care a lansat instituţiile educaţionale Grădiniţa “Happy Kids” şi “Transylvania College. The Cambridge International School in Cluj”. Familia Baciu este şi în momentul de faţă activ implicată în conducerea şcolii, iar cei care optează pentru Transylvania College se bucură de beneficiile educaţiei bazate pe valori, unde elevii sunt încurajaţi să-şi valorifice la maximum potenţialul, să respecte diversitatea, să fie creativi şi responsabili.

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/o-eleva-din-cluj-a-obtinut-cel-mai-mare-punctaj-din-lume-la-un-examen-cambridge-15085661

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Dezvăluirile şocante ale unui bucătar, despre meniul din hotelurile All Inclusive!

Rabobank Olanda cumpără teren agricol furat țăranilor români

Măsuri jalnice după proteste: Amendă RECORD pentru ciobani

Vrem spitale…Masonii români își construiesc Templul lângă marea moschee…

Radiaţiile electromagnetice, un pericol real! Oamenii de ştiinţă atrag atenţia în plan internaţional

Închide