O fata de 14 ani s-a spanzurat de dorul mamei care munceste in Spania! Unde esti tovarase Ceausescu?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Tragedie în județul Prahova. O fată de 14 ani s-a spânzurat. Din primele informații, copilul a recurs la acest gest din cauza dorului față de mama sa, plecată în Spania.


Despre adolescenta de 14 ani, elevă la şcoala din comuna Măgureni, judeţul Prahova, oamenii au avut numai cuvinte positive și nimeni nu poate să își explice de ce a recurs la acest gest.


Săptămâna trecută, joi mai exact, fata în vârstă de 14 ani care locuia cu tatăl său şi cu iubita acestuia părea abătută. Îi era dor de mama plecată în Spania şi, nu de puţine ori, le spusese apropiaţilor ca ar vrea să meargă la ea.

În ziua în care a decis să își ia zilele, aceasta era acasă cu mama vitregă si fratele vitreg, cărora le-a zis că merge în grădină să se plimbe. Câteva minute mai târziu, cei doi aveau să facă descoperirea macabră. Copila atârna în ştreang, de unul dintre copaci. Medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut să o readucă la viaţă.


Fata nu a lăsat nici un bilet de adio, astfel că, deocamdată, motivele sinuciderii nu sunt clare și se bazează numai pe presupuneri. Fie că a fost vorba de dorul pentru mamă, fie vreo iubire neîmpărtăţită, fie neînţelegerile din familie, fiecare dintre acestea pot fi motive ale gestului fatal.

Nici profesorii de la şcoală, nici apropiaţii nu au observat că ceva nu este în regulă cu adolescenta.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Cel mai bine platit adolescent a abandonat Hollywood pentru credinta crestina

Profesor universitar la București anunță că pleacă din țară după alegerea lui Fritz și a lui Clotilde: a primit mailuri de la colegi din Franța care erau stupefiați că „un om cu un CV atât de slab cum este cel al lui Fritz, poate ajunge primarul unui oraș atât de mare cum este Timișoara?”

Mintile inguste nu pot intelege marile GENII. Ca sa fii eminent, trebuie sa fii dispus de a fi batjocorit, urat si neinteles. Fii tare!!!

1976: Vizita de lucru la Intreprinderea de tricotaje Brasov, astazi nu mai producem nimic

Daca devii mama la o varsta mai inaintata, ai sanse sa traiesti mai mult

Închide