O fata frumoasa de politist din Arad s-a spanzurat, acestea sunt efectele antenelor psihotronice, lipsa de credinta si ale parintilor masoni….

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fiica unui polițist din Arad a fost descoperită moartă, dimineața aceasta, de către prietena ei cea mai bună. Larisa avea numai 20 de ani și era de o frumusețe răpitoare. Ea a decis să își pună capăt zilelor, astfel că a așteptat până ce mama și prietena ei au adormit, a ieșit în curte și s-a spânzurat.

În urma divorțului părinților, tânăra locuia cu mama, într0o casă din Zimandul Nou. Zilele acestea, în vizită se afla și prietena ei.


„În cursul acestei dimineți, am fost sesizați prin apel la 112 că o tânăra de 20 ani din localitatea Zimandu Nou a fost găsită spânzurată. Din primele cercetări efectuate de colegii mei la fața locului, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. Cadavrul a fost transportat la Serviciu Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a declarat pentru EVZ, Claudia Iuga, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Larisa – Patricia absolvise Colegiului Economic din Arad și studia Ingineria sistemelor biotehnice si ecologice la Universitatea ”Aurel Vlaicu” din Arad.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...