O fetiță abandonată la naștere a cucerit o lume întreagă cu gimnastica aerobică! Imnul României aplaudat la nivel internațional datorită gimnastei Miruna Iordache

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Abandonată de familie la naștere și singură pe lume Miruna Iordache a ajuns în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiind data apoi înspre creștere unei asistente maternale unde avea să rămână până la vârsta de șase ani. Ulterior, bursiera Fundației Ciprian Marica avea să schimbe din nou familia și domiciliul, de ea având grijă din acel moment o altă asistentă maternală, Maria Didin.

Maria împreună cu soțul său Anton au ajutat-o pe Miruna să depășească șocul mutării și cu răbdare și înțelepciune au îndrumat-o pe micuța care se rostogolea în sufrageria lor pe podea către gimnastică. În decurs de doar trei ani Miruna Iordache a obținut 21 de medalii, dintre care 17 de aur, 3 de argint și 1 de bronz, la cele mai importante competiții din țară și din străinătate.


Datorită unui copil abandonat la naștere imnul României a fost auzit și aplaudat la competițiile mondiale de gimnastică aerobică.

Cea mai recentă competiție la care Miruna a participat, „Cupa Cetății Deva”, i-a îmbogățit palmaresul cu încă două medalii.


Gimnasta noastră a câștigat aur la proba individuală și argintul la proba de grup, fetița fiind nevoită să înlocuiască o colegă la proba de grup cu o saptămână înainte de concurs.

„Miruna Iordache este un copil incredibil de talentat. Și este dovada vie că prin îndrumarea noastră orice copil poate ajunge să exceleze într-un domeniu sau altul. Mă bucur că o pot ajuta să-și îndeplinească visul și sper ca prin proiectul Laborator Vocațional să pot contribui și la descoperirea și îndrumarea altor copii la fel de valoroși”. Ciprian Marica

Miruna-Iordache-la-Cupa-Cetății-Deva--682x1024Miruna a reușit performanța ca în decurs de trei ani să câștige 21 de medalii (17 medalii de aur, 3 de argint și 1 de bronz). Este înscrisă din februarie 2013 la Clubul sportiv „Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport”, la secția de gimnastică aerobică. Face parte din grupul de cinci și trio al Clubului sportiv dar concurează și individual în diferite competiții naționale și internaționale.

Printre realizările Mirunei se numără Cupa Iașiului, ediția 2013, unde a luat locul întâi. La ediția din 2015 a acestei competiții naționale de gimnastică aerobică, Miruna s-a evidențiat la probele de individual și trio feminin, obținând medalia de argint la ambele categorii.

Anul 2014 i-a adus Mirunei doar medalii de aur, la competiții precum Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, unde a urcat pe prima poziție a podiumului la proba de trio, Cupa Cetății Deva, competiţia de gimnastică ritmică şi aerobică „Memorialul Ileana Sima”, unde a câștigat aurul la probele de grup, precum și Cupa Mondială și „Open Cup”, desfășurate în Bulgaria, la Borovets, unde Miruna a obținut două medalii de aur, prin succesul obținut la probele de grup (categoria 9 – 11 ani) – și trio, la capătul unor evoluții cu care a cucerit nu numai publicul, dar și aprecierile unanime ale juriului.

Anul 2015 i-a mai adus o medalie de aur şi una de argint la Campionatul Național de Gimnastică.

În 2016 Miruna a caștigat două medalii de aur prin prestațiile individuale de la la Borovets Cup Aerobics Open și Cupa Cetății Deva. Tot la Deva a obținut și medalia de argint unde a concurat la proba de grup.

În prezent Miruna se află în grija unei asistente maternale care, alături de soțul său, face toate eforturile posibile să o încurajeze și să o susțină în ceea ce consideră că va fi o carieră de succes, familia fiind foarte atașată de tânăra gimnastă.

Bursa acordată de Fundația Ciprian Marica o susține pe tot parcursul dezvoltării ei în domeniul ales.

Medaliată cu aur la borovets Cup Aerobics Open

Miruna Iordache, bursiera fundației, a fost medaliată cu aur la Borovets Cup Aerobics Open, unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul internațional al gimnasticii aerobice.

Competiția s-a desfășurat în cea mai veche stațiune montană a Bulgariei, în perioada 22 – 24 aprilie, și a întrunit cele mai talentate sportive din peste 25 de țări. România a participat prin reprezentantele clubului UNEFS Bucureşti.

Aur și Argint la Campionatul Național de Gimnastică

Miruna Iordache reușește din nou! S-a întors de la Campionatul Național de Gimnastică cu o medalie de aur şi una de argint.

Medalia de aur a fost câștigată la proba de trio, alături de colegele de echipă Maria Diana și Sarmiza Niculescu, cu un scor de 18.850 puncte, evoluția lor fiind una de excepție.

Un rezultat la fel de notabil este și obținerea medaliei de argint la proba individuală, Miruna concurând pentru prima oară singură la un campionat de o asemenea anvergură. Miruna a reușit în decurs de câteva luni să obțină din doar trei participări la proba individuală medaliile de bronz, respectiv de argint.

Text si Foto Fundatia Ciprian Marica 

http://www.101reporteri.ro/o-fetita-abandonata-la-nastere-a-cucerit-o-lume-intreaga-cu-gimnastica-aerobica-imnul-romaniei-aplaudat-la-nivel-international-datorita-gimnastei-miruna-iordache/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
EXCLUSIV Ginecologul care refuză să facă avorturi. Vezi ce întâmplare incredibilă i-a determinat decizia

Olimpia Oprea a decis că viaţa şi aducerea pe lume a unui copil sunt mult mai importante decât banii. În...

UN MEDIC DEZVALUIE RETETA PRIN CARE A SCAPAT DE UN CANCER CU METASTAZE! VEZI DIETA MIRACULOASA

Odile Fernandez, un cunoscut medic de familie din Spania, se lauda ca a scapat de cancerul ovarian consumand anumite alimente,...

Verbessern Sie Ihre Sehkraft durch die Bates-Methode

Um den nachfolgenden Artikel richtig zu verstehen, sollte man vielleicht den Artikel über unser sog. Gesundheitssystem gelesen haben und auch...

DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului Colectiv CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri

Aseara la Romania tv am vizionat o adevarata orgie spirituala new age dupa interventia bietului Gigi Becali ce tot incercase...

Închide