O fetita din Arad a murit de rujeola, desi aceasta era vaccinata anti-rujeola, medicii si mass-media pro vaccinare inventeaza diferite cauze si scuze!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Este vorba de moartea unei fetițe de un an din satul Caporal Alexa, localitate arondată orașului arădean Sântana, care avea vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă) efectuat, așa cum ne-au precizat rudele victimei. Prin urmare, fetița ar fi trebuit să fie protejată împotriva virusului. Decesul său a fost confirmat pe 26 octombrie. Prima victimă a epidemiei de rujeolă din acest sezon a fost consemnată acum un an, pe 1 iunie. Informația că micuța avea vaccinul efectuat a fost confirmată și de reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică Arad.  Astfel, din cele 30 de decese cauzate de rujeolă până în acest moment, micuța din Caporal Alexa este singura care avea vaccinul efectuat, restul de 29 nu aveau.

Vaccinul nu e bun?

În timp ce părinții nu au dorit să facă declarații în legătură cu moartea fetiței, motivând că nimic nu o mai poate aduce la viață, un verișor al unuia dintre părinți și-a ridicat semne de întrebare în legătură cu calitatea vaccinului.


“Dacă ea a făcut vaccinul și tot a murit, înseamnă că vaccinul nu e bun. Ori nu este util în general, ori compoziția nu e bună”, spune ruda victimei.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/fetita-de-un-an-vaccinata-impotriva-rujeolei-1871809


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Dosar declasificat al CIA la ordinul lui Trump scoate la iveală cum pacientii bolnavi de cancer s-au vindecat fara medicatie

Mai mulţi bolnavi de cancer au reuşit să se vindece fără a folosi niciun fel de medicaţie. Acestea sunt date...

Cum să fii împlinit? Una dintre cele mai bune povețe ale regelui Solomon

Când regele Solomon s-a întors din munți, după apusul soarelui, cei adunați la poale l-au întrebat: — Ești sursa noastră...

Marele plan funcționează: Ne omoară cu bună ştiinţă

Auzim de tot mai multe cazuri de cancer în jurul nostru, iar bolii acesteia îi cad victime inclusiv oameni care...

Fotografii explozive: Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese?

Prună, Pora, Fati, Bogdan, Guseth. Nume arhicunoscute în presa românească, în mod special în ultimul an, care se autopretind amamzoane...

Închide