O mamă adoptivă din Anglia a aflat că băiatul refugiat în vârstă de 12 ani pe care îl îngrijea avea, de fapt, 21 de ani și era posibil terorist: „Te voi omorî și știu unde îți sunt copiii”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O întâmplare destul de gravă, care se pare că este destul de des întâlnită, a avut loc în Marea Britanie, acolo unde o femeie de bună credință a decis să facă o faptă bună, deschizând ușa casei sale unui copil din Afganistan care fugise de groaza războiului după ce își pierduse părinții.


Nimic nu avea de bănuit că, de fapt, copilul de 12 ani, avea chiar 21 și nu era deloc așa cum părea. În urma unui control stomatologic s-a constatat vârsta reală a acestuia.

Doar că după această veste, aparent, mama adoptivă nu s-a declarat șocată, spunând că nu de puține ori a avut în minte că acesta este mult mai mare decât spusese inițial.

Chiar la un moment dat când l-a dus la un centru de cățărat pentru a se juca, acolo constatând că acesta avea putere în brațe mult mai mare față de una normală a unui copil de 12 ani. În plus, avea păr pe față și aspecte fizice care dovedeau că este mult mai mare, potrivit DailyMail.co.uk citat de activenews.ro.
Femeia nu poate spune dacă afganul este sau nu terorist, cert e că bănuiește că ar fi făcut parte dintr-o tabără de pregătire.

După ce s-a constatat adevărul, tânărul a fot predat autorităților.
Chiar dacă femeia l-a ajutat când i-a fost greu, acesta a amenințat-o la final.

„Te voi omorî și știu unde îți sunt copiii.”, a spus tânărul.
Acesta nu este singurul caz. Nu puține au fost dățile când refugiații au mințit cu privire la vârsta reală, iar după anumite analize s-a constatat că unii care spuneau că au 20 de ani, aveau, de fapt, 30 de ani.


http://evz.ro/o-mama-adoptiva-din-anglia-a-aflat-ca-baiatul-refugiat-in-varsta.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...