O mama expune inselatoria vaccinurilor si a mass-mediei. Vor sa ne distruga sistemul imunitar sa fim consumatori avizi de medicatie

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Îmi scrie o mamă, in privat, următorul mesaj:

„In urma cu cativa ani (cand atentia negativa asupra vaccinarii nu era la nivelul prezent), lucrand in gradinita, si fiind, dintotdeauna, anti-vaccinare, am avut primul caz de rujeola printre copii.


La o saptamana distanta, al doilea. In final, in decurs de 4 luni de la primul caz, am incheiat perioada cu 38 copii cu rujeola, din aproximativ 65. Toti copiii erau vaccinati.

Am contactat atunci (conform legislatiei), diverse autoritati din cadrul sanepidului, discutand si rediscutand in speranta ca cineva, cumva, va contoriza si trece aceste cazuri in procentajele pe care aceste „entitati” medicale se bazeaza atunci cand ne baga pe gat (mai exact, direct in fluxul sanguin al copilului) chimicale nenorocite, adn strain, virusi mutati si rasmutati, etc.

Ati auzit vreodata la stiri despre gradinita noastra? Nu.
Au existat vreodata aceste cifre in studiile de eficacitate ale vaccinului?
Nu. Au suferit copiii vreo complicatie? Nu.

Asa…mai departe…timpul a trecut, iar eu am inceput sa lucrez cu copiii cu nevoi speciale. Stiti cati dintre acestia au intrat in starea de incapacitate (fizica ori psihica) imediat dupa vaccinare? Multi. Stiti in cate cazuri s-a atestat medical afectarea lor iremediabila ca fiind rezultat al vaccinarii? Zero.

Si intrebarea care demonstreaza ignoranta in care alegem sa traim: prin ce intorsatura bolnava a mintii am putea crede ca acelasi sistem care prospera datorita bolilor noastre, ne vrea sanatosi??? Nu, nu…nu cauta nimeni sa ne ucida prin vaccinare. Ci doar sa ne distruga ceea ce avem, prin nastere, perfect: sistemul imunitar si echilibrul intern.

Pentru ca noi, pentru acest sistem, suntem folositori vii si bolnavi, consumatori avizi de medicatie si sisteme medicale de recuperare. Rezultatul???

Copiii nostri sunt din ce in ce mai bolnavi si mai bolnaviciosi. Jumatate din a fi parinte inseamna, azi, mersul la medic si la farmacie.

Iar eu sa-mi fac griji de ce alege mass media sa-mi serveasca pentru a-mi umbri judecata?

Pai nu-mi sta mie mai bine cu fii-miu, nevaccinat, care la 4 ani si jumatate nu a servit produs farmaceutic sau medici?”

Parinti ca ea, sătui de minciunile debitate in mod cronic de Ministerul Sănătății, cer acum printr-o petiție, toate informațiile legale de asa-zisa epidemie de rujeola.
Semneaza și tu!
Și dă mai departe!

Olivia Steer

Recentul comunicat al Ministerul Sănătății privind izbucnirea unei epidemii de rujeolă în România a pus pe jar părinții și opinia publică.

Unii dintre acești părinți au contactat Ministerul Sănătății, trimițând pe adresa ministerului condus de Vlad Voiculescu o solicitare de informații publice, pe baza Legii 544/2001.

Solicitarea, care a fost trimisă și pe adresa ActiveNews, cere accesul părinților la următoarele informații privind cazurile pe care Ministerul le-a menționat în comunicatul dat publicității:

1)     Statusul vaccinal al tuturor cazurilor diagnosticate cu rujeolă;

2)     Còpiile tuturor analizelor de confirmare de laborator a diagnosticului de rujeolă la toate cazurile (anonimizate) 3)     Denumirea și prospectele kiturilor/testelor  utilizate pentru izolarea virusului rujeolic în cadrul procedurii de confirmare a diagnosticului de rujeolă;

4)     Protocolul de laborator pentru izolarea virusului rujeolic;

5)     Analiza genetică a virusului rujeolic izolat în fiecare caz, din nazofaringe sau urină;

6)     Publicațiile oficiale internaționale (cu indicarea paginilor) cu privire la standardizarea/etalonarea științifică internațională a tuturor kiturilor/testelor de laborator pentru virusul rujeolic, indiferent de firma producătoare;

7)     Analiza moleculară completă a virusului rujeolic izolat;

Publicațiile științifice (cu indicarea paginilor) unde a fost efectuată prima izolare a virusului rujeolic cu experimentele de control negativ adecvate, împreună cu purificarea, fotografierea in vivo și in vitro a virusului rujeolic, precum și caracterizarea biochimică a tuturor acizilor nucleici”.

Persoanele fizice, dar și asociațiile au la dispoziție următorul model pentru a trimite o cerere similară Ministerului Sănătății. Modelul de solicitare se poate descărca de-aici. Cererile pot fi trimise la sediul Ministerului, la adresa 

Intr. Cristian Popișteanu, nr. 1-3, sector 1,cod 010024, București sau la prin email la : presa_ms@yahoo.com,  presa@ms.ro  sau  cetedoare@ms.ro.
Solicitările trebuie completate cu toate datele de identificare ale solicitantului, cererile anonime nefiind luate în considerare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...