O manechina de 18 ani a mancat 8 luni doar mere ca sa le fie pe plac marilor designeri ai lumii: Karl Lagerfeld & Co. au urmat depresii si ganduri de suicid!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Victoire Măçon Dauxerre, 18 ani, este o elevă de liceu din Franţa. Ea e ocupată cu studiile pentru examenele finale. Într-o zi şi-a eliberat o dupăamiază pentru a merge la cumpărături cu mama ei. Nu avea de unde să ştie că aceasta era ziua în care viaţa ei urma să devină un coşmar.

OMG! 18 years girl lived on 3 apples a day for 8 months…See her now…
OMG! 18 years girl lived on 3 apples a day for 8 months…See her now…

În timp ce Victoire era afară, a fost reperată de o agenţie de modeling. Visul ei a fost întotdeauna să studieze la Sciences Po, o universitate de prestigiu din Paris. Însă s-a lăsat prinsă în lumea extravaganței şi a sclipiciului, convingându-se că acesta era visul oricărei adolescente. La puţin timp după ce s-a alăturat agenţiei de modeling Elite, a început şi coborârea ei în Infern.


Tânăra Victoire se afla blocată într-o junglă brutală unde corpurile slabe dominau. Ea îşi aminteşte că,”nimeni nu mi-a spus că trebuie să slăbesc. Însă mi s-a spus că: în septembrie, vei participa la Săptămâna Modei, hainele au mărimile 32-34 şi tu va trebui să încapi în ele.”

Prin urmare, fiind o muncitoare adevărată, Victoire s-a înfometat intenţionat şi a pierdut 10 kilograme în 2 luni. Noua ei dietă? Trei mere pe zi şi apă minerală deoarece o făcea să se simtă plină. Îşi permitea să mănânce o bucăţică de pește sau de pui o dată pe săptămână.


Strategia ei “a funcţionat!” Victoire, la înălţimea de 1,8m, avea 50 de kilograme şi avea programări non-stop de apariții pentru modă couture în Paris, Milan şi New York. A lucrat pentru mărci populare cum ar fi Alexander McQuees şi Miu Miu şi era în topul celor mai căutate 20 de modele din lume.
Însă în spatele sclipiciului şi a luminii reflectoarelor, se afla cruntul adevăr. Victoire era anorexică. “Pulsul meu era foarte slab, îmi cădea părul, aveam osteoporoză şi nu îmi mai venea menstruaţia,” îşi reaminteşte modelul. Ea a recunoscut că uneori leşina între spectacolele de modă.

Cea mai confuză parte din această situaţie? Toate pozele ei erau editate. Ea a spus, “Ei îmi adăugau formă în coapse şi obraji. Fetele care lucrează acolo acum vor spune probabil că mint. Nu pot divulga nimic dacă vor să continue.” Fetele obişnuiau să mănânce câte ceva în fața jurnaliştilor pentru a opri zvonurile, însă multe dintre ele vomitau imediat după ce se opreau camerele.

La începutul maturităţii, Victoire simţea că s-a pierdut pe sine. Ea se simţea singură şi deprimată, iar adesea era într-o stare groaznică de suferinţă. A devenit bulimică şi nu vedea nicio cale de scăpare. După 9 luni de modeling, a încercat să se sinucidă. ”Nimeni nu mă înţelegea. Toată lumea îmi spunea că, ‘Ai o viaţă de vis,’ însă nu mai fusesem niciodată aşa de mizerabilă,” mărturiseşte ea.

apples1

Victoire a decis în sfârşit să îşi termine cariera de modeling. Tânăra femeie, acum la 23 de ani, a publicat recent o carte numită, “Niciodată Suficient De Slabă. Jurnalul Unui Model De Top,” în care povesteşte tot. Ea dezvăluie ce experienţe a avut cu presiunea de a slăbi şi cu designerii faimoşi care dezumanizează femeile cu care lucrează, tratându-le că pe nişte umeraşe.”Karl Lagerfeld spune că, ‘un costum Chanel nu încape pe o femeie cu sâni.’ Însă femeile au sâni de la natură. De ce nu face nişte costume care să le vină femeilor?!?

Anul trecut, povestea lui Victoire a inspirat lansarea unei noi legi în Franţa. Aceasta ţinteşte să interzică modelelor prea slabe să mai lucreze. ”Dacă cineva îţi cere să slăbeşti, fugi!,” le spune ea adolescentelor care vor să facă modeling. Victoire acum poartă mărimea 6 US şi speră să înceapă din nou lucrul pe scenă, de această dată una de teatru.

apples2

Victoire este una dintre puţinele modele care îndrăzneşte să spună adevărul despre ceea ce se întâmplă în lumea modei. Dacă povestea ei te-a impresionat sau dacă vrei să sensibilizezi pericolele tulburărilor de alimentaţie, distribuie acest articol prietenilor tăi.

http://www.buzzcarrot.com/c/de-necrezut-o-fata-de-18-ani-a-trait-cu-doar-3-mere-pe-zi-timp-de-8-luni-uitati-cum-arata-acum/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...