O persoană care s-a tratat de cel mai periculos tip de cancer i-a lăsat pe medici stupefiați

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Majoritatea medicilor susține că nu există un alt remediu pentru cancer decât chimioterapia. Acest tratament, din păcate, este chiar mai dăunător decât cancerul.

Pe de altă parte, numeroase persoane au reușit să înfrângă această boală mortală prin remedii preparate acasă și plante naturale.He Cured Himself From The Most Dangerous Type Of Cancer And Left The Doctor Shocked


Unii folosesc canabis, alții morcovi sau turmeric și bicarbonat de sodiu, dar cel mai nou remediu este mierea de albine. Ante Kresic din Zagreb a fost informat cu 13 ani în urmă că nu va mai trăi mult după ce i s-a spus că are unul dintre cele mai fatale tipuri de cancer: cancer pulmonar. Cu toate acestea el a început sa folosească miere de albine și plante naturale și în final a învins cancerul. Astăzi el este perfect sănătos și se ocupă cu albinăritul.

El a fost externat din spital în luna aprilie și în timpul verii boala a dispărut. După câteva luni, el a mers la un control de rutină la spitalul din Zagreb, iar medicii au fost șocați când au văzut că el era încă în viață.


Medicii l-au sfătuit să continue utilizarea remediilor făcute acasă și a terapiilor și după ce i-au verificat sângele, părea că acest om nu a fost niciodată bolnav.

Din acest motiv Kresic a decis sa-și împărtășească experiența cu alte persoane din întreaga lume, în scopul de a le ajuta și pe ele.

Mierea este unul dintre cele mai importante remedii naturale cunoscute și este considerat de secole a fi un aliment sfânt.

Cercetătorii au descoperit intestinele cu miere în Mormântul lui Tutankhamon, care are peste 3000 de ani. Romanii și grecii foloseau mierea pentru întărirea organismului și vindecarea rănilor. Mierea era folosită mai ales de oamenii bogați, pe motiv că era destul de scumpă.

Kresic și mulți alții au confirmat că mierea amestecată cu alte condimente naturale precum ghimbirul, acele de pin și alte plante pot învinge cancerul. O altă femeie din Bosnia a reușit să învingă cancerul cu ajutorul unui amestec preparat din miere și ghimbir. Ea și-a împărtășit rețeta în speranța că aceasta îi va ajuta și pe alți oameni.

Iată rețeta pe care a folosit-o:
  • Se taie două rădăcini mari de ghimbir și se amestecă cu 1/2 kg de miere ecologică. Ea a recomandat, de asemenea, ca mierea să fie cumpărată de la apicultori de încredere.
  • Se pune amestecul într-un borcan de sticlă și se administrează câte 1 lingură de 3-4 ori pe zi (de preferat pe stomacul gol). Trebuie să utilizați o lingură de lemn sau plastic. După 4 zile veți observa efectele.

De asemenea, este foarte important să aveți atitudine pozitivă și să nu renunțați, indiferent de ceea ce spun doctorii.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist”.

 

Autor: Perfect-ask.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
UIMITOR: Dumnezeu a anuntat in Biblie venirea lui Iisus prin semnificatia numelor primei genealogii de la Adam la Noe

Nu  demult am dat de un material legat de prima genealogie din Biblie de la Adam la Noe si intelesul...

Explozie de SANATATE in zeama de varza. Bolile care pot fi tratate usor cu MOARE

Putine persoane stiu ca, atat varza murata, cat si zeama sau moarea, cum i se mai spune prin diferite parti...

Lista spitalelor care au răspândit rujeola | a se evita aceste unitati caci intri sanatos si pleci mort

Trei unități medicale din partea de vest a țării au îmbolnăvit cu rujeolă copii care în final au decedat. Zece...

A INCEPUT INSTALAREA CHIP-ULUI DIAVOLULUI 666! VEZI UNDE SI CUM ITI VA FI SUPRAVEGHEATA VIATA!

Ceea ce stia toata lumea, cum ca Guvernul Mondial vrea implantarea subcutanata a chip-urilor este deja unanim acceptat, ceea ce...

Închide