|O sa va ucidem copiii (prin vaccinare oricum o faceti) si o sa va lasam femeile vaduve – Mesajul cutremurator al grupului ISIS alias CIA alias Mossad !

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

61790430-300x188

Liderul grupului ISIS al executiilor organizate de Statul Islamic ii ameninta pe toti barbatii cu noi atentate, intr-un video de propaganda al grupului jihadist, cu amenintarea ca „Bruxelles a fost doar o picatura” dar ce va urma va fi dezastru.

Hicham Chaib este unul dintre cei mai periculosi lideri al grupului Sharia4Belgium, care critica atacurile ale europenilor contra lui Siria si  Irakului si care ameninta ca ce groaza a fost in Belgia a fost doar un inceput de dezastru, scrie Daily Mirror.

„Ne luptam cu cruciatii. O sa implantam teroare in inimile lor. Tuturor liderilor europeni si intregii lumi: ne bombardati zilnic cu avioanele voastre si cu tot felul de rachete si ce beneficiu ati avut pana acum? V-am avertizat si inainte si nu ati invatat nimic din atacurile de la Paris. Asa cum voi ne ucideti noua copiii, asa o sa-i ucidem si noi pe copiii vostri. Asa cum voi ne lasati femeile vaduve, asa o sa le lasam si noi pe ale voastre. O sa va ucidem oamenii rand pe rand”, declara Chaib intr-un video facut cu imagini de la atentatele din Bruxelles.

Chaib este teroristul care da comanda executiilor prin decapitare si crucificarilor organizate de Statul Islamic.

12063623_1092107834186832_3127279826966421001_n

 

 

Sursa: http://stiri-virale.com/2016/03/28/o-sa-va-ucidem-copiii-si-o-sa-va-lasam-femeile-vaduve-mesajul-terifiant-al-capeteniei-executiilor-organizate-de-isis/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...