O STUDENTĂ ROMÂNCĂ GENIALĂ A FOST ASASINATĂ DE MASONI ÎN UNGARIA. IATĂ DE CE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ea a fost iradiată din cauza unei controverse academice. Statul român nu a demarat nicio anchetă


Svetlana Mihaela Tănasă a fost una din cele mai geniale studente ale României obținând o bursă de merit din partea fundației Soros în anul 1995, care încerca în acest fel să-i înlesnească aprofundarea studiilor de Masterat din cadrul catedrei de Istorie Medievală a CEO din Budapesta. Mihaela Tănasă a venit la Budapesta foarte încrezătoare, urmând să definitiveze teza de masterat care îngloba o serie de documente istorice și religioase din manuscrisele originale ale Tâlcuirii la Facere scrisă de eminentul Ioan Gură de Aur.

Eminenta studentă a observat la un moment dat că manuscrisul preluat de iezuiți si interpretat în manieră subiectivă de J.P Migne în Patrologia Graeca suferise metamorfoze istorice rau-intenționate, care prin compilare și interpolări subiective dezinformau copios cititorii avizi de aprofundare a scrierilor patristice vechi. Profesorii din Budapesta i-au insinuat în mod voit  , să-și eleboreze întreaga teză pe fundamentul scrierilor eretice ale anticului Origene, pe care l-au indicat drept precursorul și pilonul pe care se fundamentaseră scrierile patristice ale eminentului Ioan Gură de Aur. Svetlana Mihaela Tănasă a parcurs materialul didactic pus la dispoziție de profesorii masoni ai CEO Budapesta, nebănuind nicio clipă turnura neașteptată pe care o vor urma studiile teologice și istorice comparate.


Paradoxal odată cu aprofundarea scrierilor comparate ale lui Orighen din greacă, a Fericitului Teodorit al Kirului, a Sfântului Efrem Sirul și respectiv a evreului eretic Filon din Alexandria, studenta româncă a realizat că realitatea era total diferită, fată de cum îi fusese sugerat să o fabrice, iar falsele documente ale lui Orighen și ale lui Filon din Alexandria deformau și transformau adevărul isoric și religios într-o operă falsă și hulitoare.

Mihaela  încercat să informeze cercul de profesori  erudiși din cadrul CEO Budapesta despre lipsa de veridicitate istorică a datelor . În acest moment s-a declașat drama,deoarece aceștia au amenitat-o să accepte teza falsă și să o finalizeze dacă nu vrea să își pună viața în pericol. Studenta româncă a refuzat și a continuat să lucreze cu încăpățânare la o teză fundamentată pe adevăruri istorice.


După o perioadă a început să se simtă foarte slăbită și epuizată. A revenit în tară iar după un examenmedical amplu a aflat că are cancer în fază terminală din cauza expunerii la o sursă puternică de radiații. În realitatea, fusese iradiată de membrii masoneriei din Budapesta . Cu mult curaj și cu ultimele forțe s-a întors în Ungaria pentru a-și recupera manuscrisele. O parte au rămas acolo. Profesorii masoni i-au arătat cu cinism antidotul împotriva iradierii cu condiția să accepte falsul fundament istoric propus de ei. A refuzat și a revenit în tară, unde a refuzat morfina și dupăchinuri groaznice, a murit. A fost înmormântată în cimitirul mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț,unde a fost tunsă în monahism . Aceasta fusese ultima ei dorintă. Au trecut 5 ani de atunci, răstimp în care autoritățile române nu au intreprins nimic concret, deși există martori și probe clare care atestă un asasinat monstruos pus la cale de cei care nu înțeleg nimic din dragostea fată de tară și adevărurile naționale și universale.

Sursa:

http://ro.blastingnews.com/exprima-te/2015/08/o-studenta-romanca-geniala-a-fost-asasinata-de-masoni-in-ungaria-iata-de-ce-00523381.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...