Oamenii de la PROTESTE sunt manipulati PSIHOTRONIC| ei nu au iesit la chestiuni mai importante in strada

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In manipularea generalizata care a avut loc in Piata Victoriei cu persoane infiltrate in mijlocul manifestantilor , au fost desigur prezente si anumite servicii secrete non-romane care si-au facut simtita prezenta inca din timpul zilei. Ei au venit in Piata Victoriei cu o duba si un generator de mare putere, vehicole pe care le-au parcat in spatiul existent intre Calea Victoriei colt cu Lascar Catargiu. Aceste vehicole ale serviciilor au aparut acolo inca din timpul zilei pentru ca oamenii sa nu le sesizeze venirea. Aceasta este o tehnica a securitatii prin care totul este la fata locului si protestatarii nici macar nu banuiesc aceasta. Mai mult decat atat protestatarii sunt predispusi sa observe vehicolele care vin in perimetrul protestului si nu cele care sunt deja acolo. Dupa cum se poate observa aceste obiective ale serviciilor erau pazite de jandarmi. Generatorul care este parcat langa duba este de fapt un Generator de 600KW (Kilo Watti). Duba este o arma psihotronica de mare putere care emite in domeniul Gigahertzilor (Ghz). Acest domeniu de emisie este specific mintii umane si poate controla cam toate functiile corpului uman. Din fericire a fost folosita o singura data si a generat un camp psihotronic indreptat spre trotuarul din fata Guvernului. Ca prin farmec o persoana care era prezenta acolo a cazut la pamant fara sa i se faca nimic. Jandarmii erau la mai bine de 5 metrii de ea si acest fapt a fost surprins de Digi24 si RealitateaTv insa nimeni nu a stiut cum a fost posibil asa ceva. Este cunoscut in domeniul telecomunicatiilor ca o radiatie de 7Watti poate genera hemoragii interne. Va puteti da seama ce poate face o antena unidirectionala care are o putere de sute de kilowatti. O astfel de arma poate ucide un grup de oameni dintr-un perimetru stabilit, poate crea migrene, ameteli, stari de lesin, greata, voma, hemoragii nazale etc. Jandarmii stiau acest lucru si din acest motiv au avansat de pe trotuar pe strada. Trotuarul era pazit de aceasta arma invizibila care era la zeci de metri de trotuarul din fata cladirii Guvernului.

Cu cercul roz sunt marcati operatorii acestei arme psihotronice, cu verde sunt marcate antenele din domeniul Ghz, cu rosu este marcata Duba care transporta Arma Psihotronica si amplificatorul de radio-frecventa iar cu galben este marcat generatorul de mare putere.


Sursa: Facebook Bunica Ayahushca


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Escrocheriile lui Iohannis din Sibiu la inceputurile carierei sale de “Bürgermeister” adica primar

CORNELIU VADIM TUDOR a fost LICHIDAT?

VIDEO Vadim despre monarhie: Fi-v-ar regele al dracu de golan, ati tocat miliarde de dolari din tara asta si tot mai vreti!

Ritualurile vedetelor ( stelelor) si semnificatia femeii in rosu ( Lady in red)

Diparitia FLOTEI ROMANIEI, a patra ca marime din lume, un DOSAR NEREZOLVAT!

Închide