Oamenii de ştiinţă de la Johns Hopkins oferă dovada absolută că afirmaţia homosexualilor “Născuţi aşa” este o minciună

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

New Atlantis a publicat un raport major, “Sexualitate şi gen: Descoperiri din domeniul biologic, psihologic şi social.” Raportul are în vedere rata crescută şi explicaţiile pentru problemele de sănătate mintale ale celor din rândul comunităţii LGBT şi abordează ştiinţific unele dintre cele mai populare afirmaţii privitoare la sexualitate şi gen. Poate fi găsit aici.

Scris de către Lawrence S. Mayer, M.B., M.S., Ph.D., şi Paul R. McHugh, M.D., amândoi aparţinând Universităţii Johns Hopkins, raportul combină cercetările obţinute în urma a 200 studii făcute şi evaluate de către oameni specializaţi, studii ce acoperă o gamă largă de domenii ştiinţifice, cum ar fi epidemiologia, genetică, endocrinologia, psihiatria, neuroștiințele, embriologia şi pediatria.


În raport se afirmă că: Credinţa că orientarea sexuală este o caracteristică înnăscută, fixată din punct de vedere biologic – cu alte cuvinte, ca oamenii sunt “născuţi aşa” – nu este sprijinită de dovezi ştiinţifice.

Afirmaţia că identitatea sexuală este înnăscută, şi este o caracteristică umană fixate, independent de sexul biologic, nu este dovedită ştiinţific.


Doar o minoritate din copiii ce experimentează tendinţe transsexuale vor continua să simtă asta în adolescenţă sau la maturitate. Sunt puţine dovezi ştiinţifice care să susţină valoarea terapeutică a intervenţiilor medicale ce întârzie pubertatea sau modifică caracterele sexuale secundare ale adolescenţilor.

Cei non heterosexuali şi cele transsexuali prezintă o rata crescută de boli mentale (anxietate, depresie, suicid), precum şi probleme comportamentale şi sociale (abuz de substanţe, violenţa domestică), în comparative cu ceilalți.

“În acest raport vorbim la nivel de ştiinţa şi medicină, nimic mai mult, nimic mai puţin,” scrie Dr. Mayer, bio statistician şi epidemiolog experimentat. “Trendurile culturale şi politice nu ar trebui să influenţeze realitatea importanţei abordării acestor dificile problem personale. Ca cetăţeni, savanţi şi clinicieni preocupaţi de problemele întâmpinate de oamenii LGBT, nu ar trebui să fim, dogmatic vorbind, angrenaţi la nicio viziune privitoare la natura sexualităţii sau identitatea sexuală; mai degrabă, ar trebui să fim ghidaţi în primul rând şi cu atât mai mult de către nevoile pacienţilor noştri aflaţi în nevoie, şi să căutam cu o minte deschisă căi de a îi ajută să ducă vieţi pline de sens şi demnitate.”

Lawrence S. Mayer, M.B., M.S., Ph.D. este un savant cu reşedinţa în Departamentul de Psihiatrie al Şcolii de Medicină aparţinând Universităţii Johns Hopkins, şi profesor de statistică şi biostatistică la Universitatea Arizona.

Paul R. McHugh, M.D. este profesor de psihiatrie şi ştiinţe comportamentale în cadrul Şcolii de Medicină din Universitatea Johns Hopkins, şi timp de 25 de ani a fost psihiatrul şef al Spitalului Johns Hopkins.

“Dedic munca depusă pentru întocmirea acestui raport, în primul rând, comunităţii LGBT, care îndură o rata disproporţionat de mare a bolilor mentale, comparată cu rata întâlnită la populaţia totală. Trebuie să găsim căi de a îi eliberă de suferinţa lor,” scrie Dr. Mayer. “Şi mai presus de toate, dedic această muncă copiilor cu probleme în ce ţine de sexualitate şi gen.”

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Oamenii de ştiinţă de la Johns Hopkins oferă dovada absolută că afirmaţia homosexualilor “Născuţi aşa” este o minciună – Stiri Crestine.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Descoperire SOC : Regele Mihai si Mugur Isarescu sunt de fapt verisori! Intelegeti acum de ce nu a fost schimbat din functie guvernatorul Romaniei de 28 de ani?

Misteriosul Mason MUGUR ISARESCU. si al sau unchi si mai misterios Una dintre marile întrebări post-decembriste rămase fără răspuns este...

„Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian:Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!

Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”. Așa sună un apel al locuitorilor din cartierul parizian La...

Inca un esesc al DEMOCRATIEI: Se inchide cea mai cunoscuta companie romaneasca AVICOLA CREVEDIA | asta inseamna fabrici straine si supermarketuri straine- ruinarea intreprinderilor romanesti!!!!

Avicola Crevedia, cu activităţi în creşterea păsărilor, parte a grupului de firme Agroli, a intrat oficial în faliment după ce...

GIGI BECALI, gest incredibil pentru un băieţel care şi-a salvat surorile de la moarte! Casa le luase foc, parintii erau la munca in strainatate| Daca nu ar exista un Gigi Becali in tara asta, nu ar face nimeni nimic!!!!

Ajunul zilei de Moş Nicolae a venit cu o nenorocire pentru familia micuţului Emanuel, cel care la doar şase anişori,...

Închide