Obama și Hillary Clinton, LOVIȚI de Mega-Scandalul SEXUAL de la Hollywood. Mari VEDETE sunt implicate – Angelina Jolie, Brad Pitt, Gwyneth Paltrow

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lista victimelor celebrului producător de film Harvey Weinstein s-a lungit după ce presa americană a făcut noi dezvăluiri senzaționale.

Limbile se dezleagă. La cinci zile după dezvăluirile din New York Times despre bogatul „palmares” de hărțuiri sexuale de la Hollywood al lui Winstein, acuzațiile plouă peste capul acestuia.


Ele vin de la actrițe de prim plan: Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Rosanna Arquette, Asia Argento… Și de data aceasta nu este vorba doar de hărțuiri: trei dintre femei îl acuză pe magnatul cinematografiei că le-ar fi violat.

Salva de afacuri vine de data aceasta de la o altă publicație, The New Yorker, care face niște dezvăluiri extrem de grave. Actrița italiană Asia Argento și alte două femei susțin că au fost violate de co-fondatorul studiourilor Miramax, care a revoluționat cinematograful anilor ’80 și ’90.


Potrivit fiicei realizatorului italian Dario Argento, magnatul Hollywood-ului ar fi avut o relație sexuală orală neconsimțită cu aceasta în 1997, într-o cameră de hotel de pe Coasta de Azur.

O altă actriță, Lucie Evans, îl acuză și ea pe producător că a forțat-o să îi facă sex oral în 2004, iar o altă tânără, care a dorit să-și păstreze anonimatul, acuză o relație sexuală forțată.

„Nu se mai oprea. A fost un coșmar”, a declarat pentru New Yorker Asia Argento, care afirmă că a fost invitată de unul din membrii echipei lui Harvey Weinstein, dar s-a trezit singură în cameră cu acesta. „A fost un traumatism oribil”, mai declară ea. „Am fost distrusă.” Interesant este, totuși, că Asia Argento afirmă că a continuat să aibă relații sexuale cu Weinstein timp de cinci ani. Relațiile acestea au fost consimțite, însă Argento susține că s-a simțit „obligată” să cedeze avansurilor.

Articolul din New Yorker menționează și alte actrițe, printre care Rosana Arquette și Emma de Caunes. Cele două vorbesc despre întâlniri în cursul cărora producătorul a încercat să aibă relații sexuale cu ele, fără succes însă.

Într-un alt articol, de data aceasta din New York Times, Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie descriu momente asemănătoare, în care au refuzat avansurile foarte insistente ale lui Weinstein.

După incidentul în care a fost implicată Paltrow, Brad Pitt, care în acea perioadă era într-o relație cu actrița, i-a cerut lui Harvey Weinstein să nu mai aibă asemenea comportamente, lucru confirmat de actor.

Potrivit dezvăluirilor din New Yorker, Weinstein, avocații săi și echipa sa de relații publice lucrează de zeci de ani pentru a face ca asemenea dezvăluiri să nu iasă la iveală.

Autorul articolului susține că producătoruli-ar fi cerut personal Asiei Argento să depună o mărturie în favoarea lui.

„Tăcerea trebuie ruptă, pentru a înceta cu nepedepsirea hărțuirilor sexuale și a agresiunilor”, a scris pe Twitter actrița Mira Sorvino, care afirmă că a trăit cu Weinstein o scenă similară celor dezvăluite cu zecile în ultimele zile.

„Toate acuzațiile de relații sexuale neconsimțite sunt respinse de dl Weinstein”, a declarat Sallie Hofmeister, purtătoarea sa de cuvânt. Producătorul dă asigurări că toate femeile care au afirmat că au avut relații sexuale cu magnatul au consimțit la acestea. „Dl Weinstein dă asigurări că nu au existat niciodată represalii împotriva femeilor care i-au refuzat avansurile.”

După dezvăluiri, Harvey Weinstein a intrat în concediu medical, urmând un tratament. Georgina Chapman, soția producătorului, a anunțat într-un comunicat preluat de revista People să s-a despărțit de Weinstein.

Însă lovitura cea mai puternică în urma acestui scandal o suferă Partidul Democrat, pentru care Weinstein cotizează sume importante de ani de zile.

Michelle și Barack Obama s-au declarat „dezgustați” de dezvăluirile despre producător. „Orice bărbat care se comportă de o manieră degradantă cu femeile trebuie condamnat și să plătească pentru actele sale, indiferent de averea și statutul său”, a scris pe Twitter fostul președinte.

Hillary Clinton, s-a declarat „șocată și rănită de dezvăluirile despre Harvey Weinstein”. Însă ea și-a atras numeroase critici pentru că a tăcut timp de cinci zile. Toate campaniile sale, ca și cele altor numeroși candidați democrați, au beneficiat de donațiile generoase ale lui Weinstein.

http://evz.ro/obama-hillary-loviti-mega-scandalul-sexual-hollywood.html?&page=2

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...