Occidentul a distrus Romania dupa 90 ca aveau nevoie de forta de munca ieftina

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ceea ce nu vor sa inteleaga romanii este ca occidentul, nu va vrea niciodata o crestere economica in Romania, altfel nu ar mai avea sclavi, forta de munca extrem de ieftina pentru corporatiile lor instalate in tara in primul rand si apoi pentru muncitorii care pleaca din Romania in toate domeniile, pe dincolo.

Acesta a fost si motivul pentru ca a fost distrusa intentionat industria, deoarece occidentului ii era frica ca Romania sa mai produca ceva, avand nevoie ei sa isi vanda produsele din tarile lor. Exemplu concret: de ce sa se produca un tractor in Romania, cand poate sa produca, Italia, Germania. De ce sa se produca camioane, autobuze in Romania, in loc sa fie cumparate cele din Germania.


Agricultura a fost distrusa intentionat ca spre exemplu. Olanda sa isi vanda produsele la noi, chiar si florile, ca noi romanii sa cumparam tot, tot tot, de la magazinele occidentalilor: Kaufland, Auchan, Carrefour etc.In plus, aveau nevoie de muncitori ieftini pe plantatile lor de capsuni, castraveti, spargel etc. In toate domeniile unde nu vor sa lucreze occidentalii decat pe bani grei, lucreaza romanii, fortat de “saracia” din tara.

La conducerea Romaniei, strainii si-au instalat marionetele lor care le-au permis sa jefuiasca tara, precum Schweighofer, firmele straine care furnizeaza energie, gaz,  sau cei care exploateaza petrolul, gazele de sist.


Orice roman care vrea sa fie patriot si nu pleaca din tara, incercand sa isi faca o mica afacere, e lovit de sistem din toate partile, fisc, primarie, camera de munca etc. sa renunte si sa inchida, sau sa cedeze afacerea unei corporatii straine.

La fel cum taranul roman satul de birocratia si taxele de fermier, pleaca sa sclaveasca in occident ca sa isi intretina familia.

Minciuna sistemului masonic, este ca “investitorii straini” aduc prosperitate  in tara, ceea ce e practic imposibil, pentru ca platesc salarii mizerabile , pe care romanii le cheltuie tot pe produsele lor, iar ei majoritatea nu isi platesc taxele in Romania.

Integ planul de distrugere  a fost gandit inainte sa fie dat jos Ceausescu, pentru ca tarile prospere nu aveau nevoie ca Romania se devina mai prospera decat ele, altfel ar fi trebuit ei sa vina la noi la munca si romanii sa mearga in concedii pe pensii si salarii uriase.

Ceausescu vazand ce jigodii sunt cei din occident ( impuneau vize romanilor, mareau rata la dobonazi etc.), a hotarat sa faca afaceri cu arabii, planul de dezvoltare al Dubaiului de azi sau a Abu Dhabi-ului, fiind planul gandit de Ceausescu, de dezvoltare pana in 2010. Iata  paradoxul ca romanii sunt obligati sa sclaveasca acum acolo, ceea ce putea fi invers daca romanii ar fi aparat tara mai cu fermitate de atacul imperialistilor.

Romanii au cazut insa in capcana si propaganda elitelor masonice, al caror cap este CASA REGALA, care are colonii sub masca democratiei a tarilor precum SUA si subordonatele acesteia.

Ceausescu a spus intr-un discurs ca :”Cunoastem intentiile imperialistilor, ce au facut in trecut”. sa ne amintim de Horia, Closca si Crisan, omorati de masoni, care s-au ridicat pentru poporul care nu mai rezista sa munceasca 7 zile din 7 pentru grofi,  case regale, monarhie si acolitii lor. Celebra afirmatie a lui Horia fiind: ce mai vor sa ne faca, sa ia si straiele de pe noi? Murim mai bine in lupta, decat sclavi pe propriile noastre pamanturi.”

Masurile de austeritate suferite in anii 80 au fost impuse  cu forta tot de FMI. Regimul Ceausescu a reusit sa implementeze totusi masuri mai blande decat dorea FMI si a reusit si sa plateasca datoriile, adica sa nu cedeze nici o resursa FMI-ului, ceea ce a infuriat la maxim oculta mondiala, neimagindu-si ca era posibila o astfel de performanta, acesta a fost si motivul asasinarii lui Ceausescu si a distrugerii tarii.

Propaganda masonica din massmedia de dupa 90, a trambitat mereu ca romanii si Romania sunt saraci si impunea plecarea capului prin occident, pana si a elitelor intelectuale luate la munca in occident: ingineri, doctori,  profesori, muzicieni, sportivi, piloti etc.

Cele mai mari capete luminate in materie de intelectuali le-a dat comunismul. Mii de ingineri, profesori, doctori, inventatori, matematicieni, fizicieni, savanti, au luat calea occidentului, intr-un program bine structurat de umilire prin salarii joase in tara.

Romania nu va prospera pana nu se naste un nou Ceausescu, un presedinte patriot, care va spune: gata cu hotia, vrem sa fim din nou independenti, sa restructuram agricultura, sa ne luam resursele inapoi si instant deja se va petrece o crestere economica, salariile vor creste, bineinteles va fi nevoie de sacrificiu, occidentul ar putea sa ne inchida din nou granitele, dar oricum romanii au nevoie de viza si acum sa mearga in SUA:Intrebarea e sunt dispusi romanii sa rabde pentru tara, corporatiile s-ar putea retrage, insa in halile lor, ar putea aparea superalimentari romanesti mai multe sau productii romanesti. Profesorii, doctorii ar trebui platiti cu salarii uriase, ca sa nu mai plece, spre exemplu. Oricum multi romani cred ca ar fi un vis prea frumos, ca poate ne-ar bombarda americanii asa cum au facut-o cu tarile independente, Libia, Afghanistan, Irak.  Oricum ce mai avem de pierdut ca nivelul de trai nu se va ridica prea mult, atata timp cat masonii conduc tara.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
ALO IOHANNIS/CIOLOS |Dă share, poate contribuim la salvarea CĂMINULUI DE BĂTRÂNI DIN BĂLCEȘTI !

LEVITAȚIA: practica sfintilor, sau practica pe partea oculta

EXEMPLU:LOCALITATEA unde chiria e 15 euro pe luna si somajul nu exista

153 de chinezi au fost condamnați la închisoare pe viață pentru defrișări ilegale de pădure

Cea mai mare fermă din România, cât Insula Mare a Brăilei, deținută de LIBANEZI. Are 65.000 de hectare și port propriu la Dunare. Produsele se exportă în ORIENT

Închide