Olivia Steer- concluzie dupa ce o fetita a murit din cauza ca “nu ar fi fost vaccinata”. Cauza reala sunt INFECTIILE INTRASPITALICESTI nu ce minte mass-media oficiala!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministerul Sanatatii incearca iar printr-o propaganda mizerabila sa impinga agenda vaccinarii, inventand cu ajutorul mass-mediei, tot felul de stiri mincinoase ca ar muri copii datorita faptului ca nu ar fi vaccinati, fara sa vina cu detalii, nume concrete, insa musamalizeaza cauza reala a deceselor din spitale, survenite in urma infectiilor intraspitalicesti.

 

Olivia Steer stârnește iar revoltă după ce o fetiță din Craiova a murit din cauză că nu a foct vaccinată împotriva rujeolei.


Fosta vedetă de la PRO TV contestă datele oficiale de vineri potrivit cărora pe teritoriul României există mai multe focare de infecţie cu rujeolă. Până acum, opt copii nevaccinați au murit.

„Sa ne aducem aminte ca si actorul Toni Tecuceanu murise oficial – dupa cum anuntau toate canalele media isterizate – de gripa porcina, pina cind s-a demascat minciuna reprezentantilor din sanatate si s-a aflat cauza reala a decesului: infectiile intraspitalicesti. Pe scurt, cineva avea atunci mari interese sa sperie populatia, ca sa vinda niste vaccinuri. Ca azi.

Inainte de a da crezare oricarei rastalmaciri legate de varicela si vaccinurui, propagate de oficiosul numit hotnews, ar fi util oricui sa reciteasca micul indrumar de manipulare a maselor, de mai jos”, a scris Olivia Steer, pe Facebook.


Mesaj REVOLTATOR al Oliviei Steer, sotia lui Andi Moisescu, dupa MOARTEA fetitei bolnava de rujeola!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
CEL MAI MARE JAF DE PE TERRA! România, defrișată de austrieci! Unde sunt cele NOUĂ SERVICII SECRETE din România? Unde este Serviciul Român de Informații pregătit pe zona de intelligence modern? Unde este Ministerul de Interne?

Îngerul copiilor din suburbia celui mai sărac oraş din ţară. Cum a reuşit un preot din Vaslui să bună bazele unui centru care schimbă viaţa copiilor

Factura la gaze impusă românilor de firma germană E.ON. Cotidianul.ro “CLIENȚII, OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ CEEA CE NU EXISTĂ – Surprizele din factura de gaze naturale”

Acest truc simplu te ajută să-ți înveți copilul tabla înmulțirii cât ai clipi
Semnificatia celebrarii Shavuotului: Legamantul, Tora, Profetiile, Promisiunile ( Romani 9 : 4-5 ) si Legile de sfintenie care sa-i echipeze pe copiii Sai in slujire , descoperindu-le pas cu pas Cine va fi Mesia, Rascumparatorul lui Israel si al intregii lumi.

Închide