Olivia Steer: De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul? Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viața lui personală, de ce recomandă pacienților citostatice, dar el nu ar face asta niciodată

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Olivia Steer a oferit miercuri seară o serie de lămuriri în legătură cu afirmațiile controversate pe care le-a făcut în ultima perioadă, legate de efectele adverse ale vaccinurilor și de tratamentul cancerului.

În contextul în care cu doar câteva ore inainte de interviul pe care l-a acordat Antenei 3, ministerul Sănătății a anunțat că trei copii au murit din cauza rujeolei, iar în România s-au înregistrat în acest an 675 de cazuri de îmbolnăvire, Olivia Steer a precizat că vrea să vadă dovezi că micuții au murit chiar din cauza rujeolei, informează HotNews. ( informatie fara dovezi si neverificata).


Fosta prezentatoare tv a vorbit și despre criticile lansate la adresa sa din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut, precizând că nu i se pare normal ca familia sa să fie atacată în acest context.

”Nu mi se pare normal ca la argumente să vii cu atacuri la persoana mea, familiei mea. Este un mod abject de a trata problema. În loc să răspunzi la argument printr-un alt argument, tu ataci persoana. (…) Vreau să fie limpede un lucru: Sunt mamă, am 2 copii. Aș vrea ca în fiecare părinte să existe încredere despre cine sunt copiii lor și să îi protejeze. De ce pe orice prospect al vaccinurilor la efecte secundare este trecut autismul?”, a spus Olivia Steer.


În ceea ce privește tratamentul cu citostatice și afirmația conform căreia cancerul mamar trece de la sine dacă e lăsat în pace, fosat prezentatoare a declarat: ”Eu nu sunt răspunzatoare pentru capacitatea de înțelegere a fiecăruia. În articolul de pe blog se spune că cercetătorii studiului citat au ajuns la concluzia că tumoarea mamara e „too little to feel”. Există posibilitatea să apară mici erori. Nu sunt cercetator științific”.

Întrebată dacă, în opinia sa, citostaticele și celelate medicamente pentru cancer sunt un tratament de folosit, Olivia Steer a răspuns: ”Nu e treaba mea să îmi dau cu părerea despre citostatice. S-a facut un studiu pe oncologii care au fost supuși să dea cel mai sincer răspuns: ar recomană membrilor familiilor lor citostatice, dacă s-ar îmbolnavi. 70-80% au spus că nu. Ei nu ar urma acest tratament. Hai să ascultăm specialiștii. Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viața lui personală, de ce recomandă pacienților așa ceva, dar el nu ar face asta niciodată”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...