Olivia Steer, ipoteză halucinantă despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Imi place Olivia Steer! Spuneam odata ca “eficienta este întotdeauna estetica” – uitati-va cum arată femeia asta! Cât curaj are, sa se ia de gât cu toată haita de guvernanți depopulationisti, cu toți medicii vaccinisti – prosti ca noaptea sau agenți de vânzări ai concernelor farma! Cu toată gașca aia de francmasoni bogati pentru ca ne-au vândut! Comparați-o pe Olivia Steer cu mătrăguna aia de Monica Pop, oftalmoloaga lui peste, care face presiuni pe părinți ca sa își otrăvească copiii! Nu ai cum sa nu te intrebi ce știu, de fapt, șmecherii ăștia despre sănătate! Stomatologul Banicioiu ( Basina Calului), Streinu Cercel ( masonul de serviciu) sau Mihai Gafencu, care susținea ca “copiii aparțin statului” – Gafencu are moaca de om infect, genul de doctorand viteza, care o vinde si pe ma-sa – un împuțit de negustor, căci, pana la urma, asta sunt toți: NEGUSTORI care se dau la copiii romanilor! Consider ca pana nu punem mâna pe ei, nu vom avea liniște! Orice guvern ar fi, cuvântul de ordine este DEPOPULARE!
Imi pare rău ca România( de fapt mi-e sila!) nu are niște bărbați cu creier si cu coaie, ca sa ia atitudine – sa prindă vreo doua- trei trompete din acestea si sa le facă o tura la pădure! Sa vezi cum le iese imunologia dintre pasiuni! Barbatusii românești s-au făcut toți ponei, amploiați prin corporații sau la umbra unor SRL-uri, de unde aspira resursele amărâților de romani! Bărbații fără o cauza nu valorează nimic! De aceea masoneria depopulationista este net superioară burghezului cumsecade – scopul lor este sa eradicheze populația din acest teritoriu, ca sa facă loc alteia. Prea mulți bărbați de cacat in România si nesperat de multe femei cu coloana vertebrală – de pilda dr. Christa Todea -Gross. Oameni școliți, oameni frumoși, care se opun porcilor de instigatori la infanticid – precum Flocearin Badog, cică ministru la sănătate! – sau vaca in eterna cura de slăbire, Teo Trandafir ( oparita între craci si desfigurata de diete). ” Gabriel Lupan

 


Olivia Steer a vorbit marți, în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”, moderată de Tudor Barbu, despre problema vaccinării copiilor, în contextul în care în legea vaccinării, pusă în dezbatere publica de ministrul Sănatății, Florian Bodog, apare propunerea ca părinții să fie acuzați de rele tratamente dacă nu își vaccinează copiii până la 3 ani.

Jurnalista susține că se pune atât de mare accent pe vaccinarea copiilor pentru că este vorba despre foarte mulți bani la mijloc.


Întrebată de ce se opune atât de ferm vaccinării, Olivia Steer a răspuns: ”Din principiu. Am terminat Drept, știu care sunt legile. Tot ce face ministerul Sănătății de când ne amenință cu această lege a obligativității vaccinării este un abuz. Este un abuz să obligi pe cineva să se vaccineze sau să recurgă la o procedură medicală împotriva vionței lui sau împotriva voinței părinților. Este neconstituțional. (…) Constituția spune că nimeni nu te poate obliga să te supui unei proceduri medicale fără să îți dai acordul, consimțământul informat”.

Olivia Steer: Tot ce face ministerul Sănătății de când ne amenință cu această lege a obligativității vaccinării este un abuz.


În ceea ce privește epidemia de rujeolă din România, Steer susține că nu există nicio dovadă că micuții care au murit în ultimele luni au decedat de rujeolă sau din altă cauză.

”A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit de rujeolă? Avem buletine de la medicină legală care să susțină aceste informații? Nu am văzut. Acești copii au murit în spital. Știind care este situația din spitale, sunt foarte suspicioasă, cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau este vorba de un malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă, pojar și moare în accident de circulație, ministerul Sănătății va spune că a murit din cazua pojarului pentru că avea virusul”, a spus Olivia Steer.

De asemenea, aceasta a subliniat că o boală nu poate fi eradicată prin vaccin în condițiile în care în urma vaccinării copii fac o formă de boală mai puțin agresivă.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/olivia-steer-ipoteza-halucinanta-despre-epidemia-de-rujeola-acesti-copii-au-murit-in-spital-eu-cred-ca-este-mai-degraba-vorba-despre-o-infectie-intraspitaliceasca-sau-de-un-malpraxis-video-182589.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...