ONG-urile lui Soros nu renunță și vor în continuare sa-l execute pe profesorul Moldoveanu. Realitatea TV l-a adus pe Striblea si pe Oniță seful ONG-ului Elevilor creat de oamenii lui Pippidi ca să-l INCRIMINEZE pe profesorul Moldoveanu

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ONG-urile lui Soros nu renunță și vor în continuare sa-l execute pe profesorul Moldoveanu. Realitatea TV l-a adus pe Striblea si pe Oniță seful ONG-ului Elevilor creat de oamenii lui Pippidi ca să-l INCRIMINEZE pe profesorul Moldoveanu

Nota Redacției: Ceea ce vedem că se-ntâmplă în aceste zile cu profesorul Moldoveanu e înfiorător.

Vedem pe viu CUM E ACUZAT UN OM CARE NU A FĂCUT ABSOLUT NIMIC. Omul s-a dus ca de obicei la școală și și-a făcut meseria.

Aveți în față Un Exemplu de manipulare Clasică: Cum poți să fii executat mediatic fără să fi făcut nimic.

După faza cu execuția mediatică după ce imaginea ți-e terfelită apar organele statului care fac o anchetă în urma căreia vei fi pedepsit.

Profesorul Moldoveanu are nevoie de suportul elevilor, al părinților și a întregii societăți asta e singura lui șansă pentru ca tăvălugul să se oprească într-un anume punct și să nu-i fie fatal.

Încă o dată se dovedește că ONG-urile lui Soroș și activiștii lor lucrează în rețea și că pentru ei valoarea unui om nu face doi bani.

Nu ești obedient cu noi ? Te eliminăm: îti distrugem mediatic imaginea și dacă nu pleci singur te chinuim până pleci.

Îi cerem profesorului Moldoveanu să nu plece și să rămână acolo unde este acum. În acest moment plecarea sa ar însemna victoria celor care au pus la cale această mizerie împotriva sa.


Foto: Striblea, cel care l-a atacat în mod mârșav pe profesorul Moldoveanu.

Nota Redacției:

În seara zilei de 7 februarie, Rareş Bogdan a organizat o nouă emisiune de INCRIMINARE a profesorului Moldoveanu.

Organizatorii delațiunii și-au dat seama că înscenarea inițială cu “Târăște-te !” a devenit ultra-penibilă odată ce toți elevii din clasă inclusiv cel în cauză au declarat că este vorba de o GLUMĂ, glumă de la care delatorii au construit o monstruozitate imaginară ca să-l dea afară din învățământ pe profesorul Moldoveanu.

De aceea ei s-au reorganizat în grabă la Realitatea TV unde l-au trimis cap de berbec la înaintare pe progresistul Cătălin Striblea.

Striblea e cel care sărbătorește Halloween-ul și în familie și la școală cu copiii săi și care înjură ori de câte ori aude de ora de religie, deci e o persoană dedicată trup și suflet rețelei ONG-iste.

În mod mârșav, Striblea l-a atacat pe profesorul Moldoveanu în două direcții :

1. “Oare nu cumva profesorul i-a mărit nota elevului de la 5 la 6 în urma faptului că acesta s-a târât fie şi în glumă? Vă dați seama ce fraudă mare s-a făcut dacă e aşa? Vă dați seama ce abuz îngrozitor ar fi ăsta? ” – a insinuat Striblea ca un adevărat comisar bolșevic din anii ’50.

2. “Am auzit şi că profesorul Moldoveanu îi încurajează pe elevii mai slabi să plece?” -a acuzat insidios același Striblea ca un adevărat comisar bolșevic din anii ’50.


Prima acuzație a fost demontată de Ecaterina Andronescu care a spus că profesorul i-a spus că NU A MĂRIT NOTA.

Vizibil deranjat că întreaga sa pledoarie de acuzare în stil bolșevic a profesorului Moldoveanu i-a fost demontată din prima secundă, Striblea a mai întrebat bâlbâindu-se “Sunteți sigură, sunteți sigură?” “Chiar v-a spus el?”

După care şi-a revenit şi a continuat cu acuzația doi:

2. “Am auzit şi că profesorul Moldoveanu îi încurajează pe elevii mai slabi să plece?” -a acuzat insidios același Striblea ca un adevărat comisar bolșevic din anii ’50.

Apoi a fost sunat, Oniță (unul dintre invitații lui Iohannis la momentul negocierilor cu ONG-urile lui Soros), seful ONG-ul Consiliul Elevilor, ONG creat de oamenii lui Pippidi pentru a controla și liceele din România prin elevi care sa fie folositi pentru diverse tipuri de presiuni.

Oniță a mințit spunând că la Liceul Tudor Vianu sunt două tabere : una care îl acuză pe profesor și alta care-l susține.

În realitate e numai o tabără: cea care-l susține pe profesorul Moldoveanu. E drept sunt unii care nu se bagă dar asta e cu totul altceva. Nu există nimeni contra decăt gașca de care vorbim aici.

Apoi Oniță a reluat ideea lui Striblea, că doar pentru asta fusese sunat că e foarte rău dacă elevii mai slabi nu sunt ajutați. Deși nimeni n-a adus nici un fel de probe și fapte și deși motivul pentru care au lansat scandalul a fost cu totul altul.

Prin urmare, începe sa iasă la iveală cât de vastă este rețeaua ONG-istică care a pus la cale această mascaradă împotriva profesorului Moldoveanu.

1. Pe lângă: denunțătoarea – Luminița Macsim – patroana școlii private “Little London” – cea care se laudă ca a scos religia la școală unde e ea patroană şi cea care a inițiat delațiunea din cauză că fata ei avea note mici la profesurul Moldoveanu,

2. Pe lângă angajatul ei Marcel Bartic – cel care a publicat pe Facebook Delațiunea inițială

3. Pe lângă: ziarul Hotnews organizatorul delațiunii și a Mascaradei Mediatice la denigrarea profesotului Moldoveanu participă cu turle şi trămbițe și 4. Televiziunea Digi24

5. Precum şi Televiziunea Realitatea TV

Realitatea TV l-a adus pe acum pe

6. Cătălin Striblea

și pe șeful ONG-ului Consiliul Elevilor (ONG care este o creație a oamenilor lui Pippidi):

7. Oniță.

8. Să nu uităm şi de comitetul de părinți de la Tudor Vianu – lucrăm să vedem și ce nume găsim acolo – cel care a cerut pedepsirea profesorului fără a întreba părinții de la Tudor Vianu.

Cititi și: Dupa ce l-au forțat în urmă cu 2 ani să demisioneze din funcția de director, acum, speculând o glumă, mafia ong-istă din licee și din universități încearcă epurarea celui mai bun profesor de matematică din liceul Tudor Vianu

(FLUIERUL)


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ce ne-a adus noua UE: saracie, defrisarea padurilor, otravirea alimentelor, desfiintarea agriculturii, sclavie in strainatate, distrugerea invatamantului, preluarea resurselor de catre straini, demolarea industriei, coruptie, pierderea suveranitatii si autonomiei etc.

Razboiul din Gaza se muta in Europa: Evrei atacati de musulmani in Marea Britanie, Germania, Franta si Austria (FOTO)

Ca sa te vindeci de orice boala nu conteaza numai ce pui in gura

Stiati ca cei de la NASA au recunoscut in 2006 ca nu mai au de mult filmarile originale de la “aterizarea pe luna”, caci le-au suprapus cu alte inregistrari?

Generalul Chelaru, AVERTISMENT ȘOCANT în criza imigranţilor: Să n-ajungă România un LAGĂR de CONCENTRARE

Închide