Studii majore de gemeni identici dovedesc ca homosexualitatea nu este genetica

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Opt studii majore de gemeni identici in Australia, SUA, Scandinavia, timp de doua decade, au ajuns la aceeasi concluzie ca: homosexualii nu se nasc asa.

Genetica in cel mai bun caz este un factor minor, spune Dr. Neil Whitehead, care a lucrat pentru guvernul Noii Zeelande, ca om de stiinta si de cercetare, timp de 24 de ani, 4 ani la Natiunile Unite si Agentia Atomica Internationala. recent lucreaza ca consultant la Universitati Japoneze.


Gemenii identici, au aceleasi gene si acelasi ADN. Daca homosexalitatea ar fi o conditie genetica, in cazul ca un geaman ar fi homosexual, atunci si celalalt ar trebui sa fie si el homosexual.

Datorita faptului ca au acelasi ADN; ar trebuie sa fie 100% sigur, afirma dr. Whitehead, insa studiile spun altceva. Probabilitatea ca unui geaman homosexual, sa i se intample acelasi lucru, este de 11% la barbati si 14% la femei.


Datorita faptului ca gemenii identici sunt identici si genetic, homosexualitatea nu este dictata genetic. Profesorul afirma ca homosexualitatea sunt factori, postnatali, factori de “non-share”, adica ceea ce unui geaman i s-a intamplat si altuia nu. Spre exemplu expunerea doar a unuia dintre gemeni la pornografie excesiva, abuz sexual etc.

Mai importanta este descoperirea ca numarul persoanelor gay care au trecut inapoi la starea normala, in lume, e mai mare decat numarul homosexualilor insasi.

Concluzia studiul este ca societatea promoveaza gresit ideea ca oamenii gay “s-au nascut asa”, din punct de vedere este imposibil, doearece factorii declansarii sunt psiho-emotionali.

http://www.redflagnews.com/headlines/identical-twin-studies-prove-homosexuality-is-not-genetic

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...