Orasul Buzau este in haos! In ultimele zile autoritatile locale au gasit copii rapiti care erau fara organe.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Potrivit comisarul.ro in orasul Buzau este in haos iata si de ce: In ultimele zile autoritatile locale au gasit copii rapiti care erau fara organe.

Iar  sateni dintr-o comuna apropiata de orasul Buzau spun ca au fost martorii unor scene terifiante. Localnicii spun ca ca au vazut intr-o noaptea langa podului Maracineni, masini de politie care au gasit cadavrele a doi copii, ce au fost prinsi si lasati fara organe.


Dar cu toate acestea, politia spune ca aceste incidente nu au avut loc si ca sateni abereaza si ca este vorba doar despre niste zvonuri.

In Romania este anuntat ca anul peste 3.000 de copii is dati disparuti. Insa in rapoartele de la Politia Romane is  300 de cazuri de copii minori disparuti fara urma cu foarte multi ani.


Insa data de 25 mai, este marcată ca fiind Ziua Internationala a Copiilor Disparuti. Aceasta zi este recunoscută in inca 15 tari care is Federatiei Europene pentru Copii Disparuti si Exploatati.

In tara noastra este o mare problema cu disparitiile de copii. Ciudat este faptul ca de două zile, Buzaul cuprins de  aceasta isterie, ciudat e ca niciun oficial al Politiei Romane nu a facut nici o declaratie oficiala.

Iar in acest moment, orasul Buzau este impartit in doua tabere, cei care cred in rapirea  acestor copiilor si traficul de organe si cei care spun ca aceasta este doar o poveste  si este doar pentru a speria copiii sa nu iasa seara din casa pe afara.

Dar potrivit stirileprotv.ro, nu este pentru prima data cand o astfel de poveste circula într-un mare oras al Romaniei. Insa in anul 2007, mai multi sateni din Dambovita siArges sustin cu tarie ca chiar au vazut aceasta ambulanta numita si ambulanta fantoma care mergea pe ulitele satului si rapea copii pentru a le preleva organele.

Desi  autoritatile locale sustin ca aceste povestiri sunt doar niste aberatii spuse de sateni ca sa ii sperie pe copii.

Iar conform sursei, toate aceste povesti nu pot fi dovedite cu dovezi clare. Insa aceste legende urbane, ii sperie foarte tare pe parinti  cat si pe copii si ii pun pe politisti sa piarda timp pretios pentru a cauta o asa zisa “ambulanta fantoma“.

Din păcate  țara noastră este una în care disparițiile de copii sunt o mare problemă. Bizar este faptul că de două zile, de când această isterie a cuprins Buzăul, niciun oficial de rang înalt al Poliției Române nu a avut o declarație oficială. În momentul de față, orașul se împarte în două tabere, cei care cred în răpirea copiilor și traficul de organe și cei care susțin că această poveste este doar pentru a speria copiii să nu iasă seara din casă.

Potrivit știrileprotv.ro, nu este pentru prima dată când o astfel de poveste circulă într-un mare oraş al României. În anul 2007, mai mulți săteni din Dâmbovița și Argeșsusțineau că au văzut o ambulanță care umbla pe ulițele satului şi răpea copii pentru a le preleva organele. Și atunci ca şi acum autoritățile locale susțin că aceste povestiri sunt doar niște aberații spuse de săteni

sursa: cyd.ro

 

http://teinformam.ro/orasul-buzau-este-in-haos-in-ultimele-zile-autoritatile-locale-au-gasit-copii-rapiti-care-erau-fara-organe/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Goethe recunoaste in final gloria lui Iisus si a crestinismului

De ce Japonia REFUZA refugiatii, desi are aceleasi probleme ca Germania: „Inainte de a primi imigranti trebuie sa asiguram locuri de munca femeilor noastre”

Barbat ucis de o secta satanica in Anglia, nimeni nu a reusit sa ii opreasca! In tari monarhice sunt frecvente abuzurile de acest fel, deoarece Casele Regale din trecut practicau asta

Șeful unui supermarket Profi suspendat pentru că a refuzat să vândă carne expirată spălată cu oțet și detergent

Aceşti oameni trăiesc până la 120 de ani, nasc la 65 de ani şi nu dezvoltă tumori – Află secretul lor

Închide