Descoperire macabră la Vaslui: un deget de om găsit într-o pungă cu carne tocată. Autorităţile: Nu am descoperit niciun salariat care să aibă un deget amputat

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Ca sa va lamuriti ca de multe ori in carnea pe care o gasiti peste tot, se mai strecoara si carne de om…aflati mai multe-> ( apasati aici)

Autorităţile vasluiene au intrat în alertă după ce un bărbat din municipiul Bârlad a reclamat că într-o pungă de carne tocată congelată a găsit o falangă umană cu tot cu unghie. Carnea, alături de alte alimente, a fost distribuită drept ajutor de hrană ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Ponta: “I-am mulţumit lui Platini pentru sprijinul acordat în organiza… Primarul liberal al Orşovei, cu adeziune din toamna lui 2014 la PSD Me… Vacanţele în destinaţii scumpe şi exotice, tot mai căutate de turişti…. Potrivit reclamaţiei depuse de cetăţeanul respectiv, degetul de om a fost găsit într-una din cele şase pungi de carne tocată congelată pe care le-a primit vineri, 5 august, de la Cantina de ajutor social din cadrul Primăriei Bârlad. Alin Ion, reclamantul, este asistat social şi primeşte ajutor de hrană alături de toată familia. Printre alte alimente pe care le-a primit la sfârşit de săptămână (în timpul săptămânii primesc hrană caldă) se afla şi carnea tocată. Duminică, când au desfăcut pungile pentru a prepara carnea, a făcut macabra descoperire. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Bârlad, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui, Direcţia de Sănătate Publică Vaslui şi central Judeţean pentru Protecţia Consumatorului au intrat în alertă. Odată cu reclamaţia, Alin Ion a depus şi “corpul străin”, acesta fiind supus expertizelor. “Sesizarea a fost depusă duminică, 7 august, la Poliţia Bârlad. Colegii mei au sesizat mai multe instituţii abilitate şi se fac cercetări. Deocamdată se merge pe două variante. Fie a fost vorba despre un accident de muncă în cadrul societăţii comerciale care a produs carnea tocată, fie aparţine unei alte persoane”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.


Citeste mai mult: adev.ro/nsyx58

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...