Parteneri strategici ai americanilor : românii merg cu viză în America, ungurii merg fără!

American Flag
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania a avut si are diplomati de mamaliga. Drept dovada sunt si facilitatile de care beneficiaza romanii atunci cand vor sa mearga in strainatate. Cel mai bun exemplu in acest sens este viza pentru America. Desi Romania este un partener strategic al SUA si a facut progrese mari in ce priveste securitatea granitelor sau controlul vamal, cand vine vorba despre eliminarea vizelor, romanii mai au de asteptat. Nu acelasi lucru se poate spune despre vecinii nostri unguri care au scapat de vize inca de prin 2008. Diferenta intre romani si unguri este ca ultimii au diplomati cu experienta, nu marionete care sa aiba doar rol de sluga si nimic mai mult. La noi au ajuns sa ne reprezinte in strainatate mai mult politrucii fara experienta, fara cultura diplomatica, fara nimic, in afara de carnet de membru de partid.

Din pacate, nici la vizita presedintelui Klaus Iohannis  in America nu s-a vorbit prea mult despre acest subiect, ci s-a pus accent pe lupta impotriva terorismului. Cu siguranta ca eliminarea vizelor este importanta pentru romani, mai ales ca Romania, pana in prezent, nu a fost vizata de acte de terorism. In schimb, ne-am transformat tara intr-un depozit de armament, de scuturi, de baze militare. Pe langa avantaje, sunt si multe dezavantaje. Totusi, daca tot ne-am facut pres in fata americanilor de ani buni, oare nu este cazul sa beneficiem si noi macar de eliminarea vizelor?


SURSA: http://transilvania365.ro/parteneri-strategici-ai-americanilor-romanii-merg-cu-viza-in-america-ungurii-merg-fara/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...