PATRARU: doctorii folosesc drept cobai pacientii pe 500 de mii de EURO

Distribuie!


Vai, cum e asta cu pacienții-cobai de la Arad!
Ați văzut? Mie nu îmi vine să cred! Pare că odată ajuns la spital, chiar nu mai ai nicio șansă. Dacă nu te omoară bacteriile, dacă nu te omoară lipsa de medicamente, vin niște medici care fac experimente pe tine și te omoară ei.

Pare un scenariu de film de categoria B: un doctor testează medicamente pe niște pacienți cu probleme psihice, fără acordul lor sau al familiilor.
DNA spune că ”doamna doctor” care s-a ocupat de acest experiment a primit în jur de 500 de mii de euro, de la 9 producători de medicamente.


Eh, aici voiam să ajung… Nu ar fi foarte nimerit să vorbim acum și despre firmele de medicamente care dau șpăgi pentru a-și testa produsele pe oameni? Nu pleacă tot răul de la ele? Sau n-avem voie?

Un raport proaspăt al Consiliului Concurenței spune așa: ”Medicii recomandă medicamente inovative fiind influențați de companiile producătoare prin activități de marketing, promovare și publicitate: congrese științifice, întâlniri promoționale, materiale și obiecte publicitare, sponsorizări.”


Altfel spus: medicii sunt mituiți ca să recomande medicamente noi, numite ”inovative”, care sunt cu 35% în medie mai scumpe decât medicamentele generice, fiind vorba, în esență, de aceeași substanță activă.

Cum arată mita? Simplu: călătorii pe la congrese, întâlniri promoționale, sponsorizări…

Și, iată o altă știre, din mai anul acesta: “77 de medici oncologi au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru luare de mita, dupa ce ar fi fost trimisi intr-o excursie de doua saptamani in India de o companie producatoare si distribuitoare de medicamente destinate tratarii cancerului.
În schimbul excursiei, medicii de la spitale din Bucuresti, dar si din tara ar fi trebuit sa prescrie pacientilor medicamentele acestei firme.

Da, se ia mită. Iar cine dă mită face cu adevărat bani.
Haideți să vorbim și despre cei care dau mită și fac milioane, uneori omorând oameni, vreți?
Sau nu e voie?
Mai vorbim despre asta. De luni, vă aștept la Starea nației, pe Digi24.

Marea și ucigașa corupție

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Sfatul omului cu cel mai ridicat coeficient de inteligență din lume: ”Întoarce-te la lucrurile simple, îți va fi mult mai bine”

Sud-coreeanul Kim Ung-Yong este omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta de pe pamant la ora actuala, fiind trecut...

Nu Numai Comisia Europeană e controlată de SOROS, dar și Banca Centrală Europeană. Bloomberg: Soros a avut o întrevedere cu principalii decidenți ai Băncii Centrale Europene pentru a discuta „o integrare mai profundă a zonei euro”

Bloomberg: Soros a avut o întrevedere cu principalii decidenți ai Băncii Centrale Europene pentru a discuta "o integrare mai profundă...

Copilul crescut fără frică de Dumnezeu, nu mai ştie ce-i mamă, ce-i tată, ce-i păcat, ce-i moarte, ce-i judecată

Să vă spun un caz ce s-a întâmplat acum de curând. Au venit doi soţi, o doamnă şi un domn,...

Scrisoarea unui programator catre Arafat cu privire la vaccinare, opreste-te si citeste ca sa nu zici pe urma ca nu stiai!

D-le Raed Arafat, eu sunt antreprenor si programator, cu alte cuvinte un om al cifrelor și aș dori, daca se...

Închide