Paul Gabriel Andrei: Timpul trece, oamenii mor. De ce?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gigi Becali, patron de fotbal si terenuri imobiliare,  are o clinică medicală care produce un medicament Arbidol. El, medicamentul, nu e aprobat în UE, deci nu se tratează bolnavi cu așa ceva. Eu unul bănuiesc că respectiva clinică are în cadrul ei doctori, că are autorizație, deci specialiști.
Becali: „Avem fabrică de Arbidol la Otopeni, care fabrică pentru Rusia. La clinica mea am luat aprobare să fabric Arbdiol, deci la ora asta eu fabric Arbidol, am aparatură pentru a face 10.000 de pastile pe oră. Ei îți dau aprobare să fabrici, dar strict pentru pacienții mei, nu îți dau voie să îl pui pe piață.
Dacă ei îmi aprobă, iau substanță activă din India pentru Arbidol. În 3-4 zile vine substanța și după fabric pentru toată România, fac cadou. De ce de la mine nu primiți și de la olandezi primiți?”.
Directorul Agenției Naționale a Medicamentului, Robert Ancuceanu, a răspuns acestei dorințe: „Conform articolului 6 din directiva 2001/83, niciun medicament nu poate fi pus pe piață fără autorizație acordată de Agenția Europeană a Medicamentului sau Agenția Națională a medicamentului. Trebuie să obțină o autorizație de punere pe piață. Pentru aceasta se depun niște documente prevăzute în direcția 2001/83 și care sunt agreate în toate regiunile mari geopolitice ale lumii. Ele sunt evaluate și se acordă autorizație de punere pe piață.”
Azi avem 427 de morți. Domnule Robert Ancuceanu, nu ar trebui să lăsăm birocrația deoparte în conditiile de pandemie? De asta ne arde nouă acum, de hârțogăraie?
Domnule Raed Arafat, domnule Klaus Iohannis, domnule Nicolae Ionel Ciuca, domnule Valeriu Gheorghita dacă se dovedește peste o săptămână, o luna, două, trei că Arbidol e un medicament care ajută si salveaza vieți cine ar trebui să răspundă pentru miile de morți din cauză că nu s-au grabit lucrurile?
Eu vă marturisesc că am persoane care mi-au spus că le-au ajutat. Eu încă nu stiu ce sa cred, dacă e bun sau nu. Tocmai de aceea aș dori ca autoritatile cu „celeritate” să facă un studiu si să nu mai aștepte ordinele de la Palatul Bruxelles.
Vă reamintesc că România a avut în Nicolae Paulescu, inventatorul insulinei. Va asigur că nu va râde nimeni de noi dacă trecem peste directivele Europei si salvăm vieți. Si de nu ar fi să fie eficient, nu vă va acuza nimeni că ați făcut totul posibil pentru poporul român la care țineți atât de mult.
Așa că, hai, la treabă, mor oameni! Nu-i mai lăsați! / text: jurnalistul Paul Gabriel Andrei. – sursă foto: bzi.ro

https://www.deinteres.ro/news/paul_gabriel_andrei_timpul_trece_oamenii_mor_de_ce/2021-10-31-7820


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...