Pavel Corut sustine Noua Ordine Mondiala, religia New Age, mantuitorul fals si masoneria

Distribuie!by Iata cine ne dadea noua lectii si critica vehemenet Biblia si pe Iisus, un fost spion care are o agenda “frateasca” de a denigra crestinismul si de a promova unirea tuturor religiilor, doctrina New Age si promovarea unui mantuitor “care este deja aici”, doctrina sprijinita de adeptii religiei New […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata cine ne dadea noua lectii si critica vehemenet Biblia si pe Iisus, un fost spion care are o agenda “frateasca” de a denigra crestinismul si de a promova unirea tuturor religiilor, doctrina New Age si promovarea unui mantuitor “care este deja aici”, doctrina sprijinita de adeptii religiei New Age, care sustin ca Maytreia, mesia-ul fals este deja printre noi. Si cine poate promova Noua Ordine Mondiala decat membrii acoperiti ai masoneriei. Mai nou, aseara la RTV, in emisiunea lui Dan Diaconescu a recunoscut ca implantarea cipurilor e benefica. Urmariti clipul de mai jos ca sa vedeti ce lup inselator este acest Pavel Corut.

PAVEL CORUT: respecta partea de inceput a masoneriei, cea care a distrus imperiile. Ne mai “invata” ca masoneria afirma ca odata la 2000 de ani omenirea asteapta cate un Mantuitor. Mantuitorul n-a venit, deci trebuie sa fie printre noi, un iluminat ceva. Spune ca nu exista diavoli, ingerii cazuti si ca Dumnezeu n-a facut intai pe ingeri si mai apoi pe oameni. Huleste adaugand ca heruvimii sunt boi inaripati, o preluare a idolilor popoarelor pe unde evreii au fost robi … Mai afirma ca Noua Ordine Mondiala este solutia unica pentru pacea mondiala si ca de fapt aceasta lupta impotriva familiei Rockefeller si a celor ca ei, numiti oculta regresiva. De fapt la el aceasta oculta regresiva reprezinta greii din petrol si armament.(saccsiv.wordpress.com)


Masonii sunt prezenţi pe toate mijloacele de informare şi nu e de mirare, întrucât ei deţin pachetul majoritar de acţiuni din cadrul acestor societăţi. De ceva timp, tânărul Oreste ne uimeşte cu propagandă pe faţă a masonilor şi defăimarea Bisericii, deşi se declară a fi creştin.  Aceasta arata că este clar tot duşman al Bisericii, celei Uneia Sobornicească şi Apostolescă, fiind un adept al gândirii rătăcite că toate religiile sunt bune, suferind de febra nihilistă şi de sindromul ecumenist, baza noi religii a lui antihrist, şi anume NEW-AGE. Vă propunem spre vizionare un extras din emisiune “Codul lui Oreste”, al cărei realizator este Oreste, difuzată de B1TV, în care îl are ca invitat de Pavel Coruţ, un personaj mult mai versat în ale masoneriei şi al conceptelor de NOUĂ ORDINE MONDIALĂ şi GLOBALIZARE. Ei încearcă o demascare a PĂPUŞARILOR şi o delimitare a masoneriei de clanul Bildeberg, a ELITEI ce conduce lumea la ora actuală, dând impresia că masoneria este salvarea pentru pacea si bunăstarea în lume. Deosebiţi duhurile acestor propovăduitori ai antihristului şi luaţi aminte de cine trebuie să vă păziţi pe viitor, dar mai ales să nu lăsaţi copii să urmărească astfel de aberaţii.( apologeticum.ro)

1.gif
Pavel Corut sustine necesitatea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE dar „asigura„ ca nu-i vorba de cel dorit de oculta.


Sa ne amintim ce spunea Domnul nostru Iisus Hristos in Matei 24:

„Vedeţi să nu vă amăgească cineva

Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.

Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.

Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.

Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.”

 

Ca sa nu mai fie dubii cine conduce Noua Ordine Mondiala ( si ca nu exista una pozitiva si una negativa, cum nu exista nici sclavie pozitiva), va voi dezvalui doua citate ale unor oameni implicati direct la varf in aceasta organizatie:

Dr. Kurk E. Koch:

“Noua Ordine Mondiala si Natiunile Unite vor reduce totul la un numitor comun. Sistemul va fi facut dintr-o singura moneda, un guvern unic finantat central, un sistem de taxe unic, o singura Curte de Justitie si o singura religie de stat. Fiecare persoana va avea un numar unic inregistrat fara de care nu poate cumpara sau vinde. Si va exista o singura biserica mondiala. Oricine va refuza sa ia parte din acest sistem, nu va avea dreptul de a exista.”

 

David Spangler, Natiunile Unite:

“NIMENI nu va intra in NOUA ORDINE MONDIALA fara sa faca un LEGAMANT cu LUCIFER. Nimeni nu va intra in NOUA ERA- NEW AGE fara sa ia parte  la o initiere luciferiana”.
 

Concluzie:  Deci cine este d-zeul lui Pavel Corut? Nu am auzit…MAI TARE…..de ce sustine el teoria extraterestrilor?…si denigreaza in ultimul hal crestinismul? Pentru ca Biblia spune clar cine sunt acesti extraterestri, acesti ingeri cazuti. De ce neaga Pavel Corut existenta ingerilor de orice fel? De ce e suparat doar pe crestinism si pe Biblie, de ce nu e suparat pe Coran, pe Mohamed care era mult mai “salbatic” decat orice profet, de ce nu e suparat pe zeii budistilor si hinduistilor, pe zeii egipteni, pe cei babilonieni, mayasi?

1

 1
 
1.gif
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite