Pe tava direct de la Nestle pentru copiii vostri E476 poliricinoleat de poliglicerol

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Printre multimea de ingredinte (cum se vede in imagine) gasim si poliricinoleat de poliglicerol (poliglicerina)

Screen Shot 2016-08-24 at 10.43.56 AM

Screen Shot 2016-08-24 at 10.43.47 AM

Numele este elocvent  pentru cine a masticat putina biochimie si a auzit vorbindu-se despre grasimi, triglideride (esteri ai glicerolului), asadar intelegem din nume ca e vorba de acidul ricinoleic, un hidroxiacid extras din ricin. Poliricinoleatul de poliglicerol se obtine printr-o reactie de esterificare plecand de la poliglicerol si acid ricinoleic. Acidul ricinoleic este componenta principala a uleiului de ricin sau castor oil cu numeroase intrebuintari in industria alimentara si farmaceutica fiind utilizat si ca lubrefiant pentru motoarele automobilelor.

Principalul producator este India care acopera 65% din productia mondiala, urmata de China si Brasilia. Extractia uleiul din semintele plantei de ricin (Ricinus communis) urmeaza acelasi procedeu ca in cazul tuturor uleiurilor din seminte, adica se folosesc solventi, mai exact heptani, dupa care urmeaza diferite etape de rafinare. Uleiul de ricin se foloseste ca atare dupa rafinare sau dupa ce a fost hidrogenat.

Poliglicerolul este un plimer al glicerolului. Stim ca glicerolul este continut in toate trigliceridele prezente in grasimi. Pentru sinteza polimerului sunt puse sa reactioneze impreuna mai multe molecule de glicerol.

Dar care este rolul poliricinoleatului de poliglicerol, acest lichid vascos insolubil in apa dar solubil in grasimi, in snackul DELICE de la Nestle???


Ei bine, este un modulator de vascozitate care substituie faza grasa in felul acesta putand fi redusa considerabil cantitatea de unt de cacao.

Din 2006 cand Nestle si Hershey au inceput sa reduca costurile de productie, evident au inlocuit untul de cacao cu poliricinoleatul de poliglicerol.

Este un indicator de calitate foarte scazuta.  Industria alimentara , colosi precum Nestle, ofera copiilor vostri snackuri ieftine si ..sintetice.

Cand gasiti pe eticheta acest compus…renuntati la a-l da copilului vostru. Inafara de a aduce calorii nedorite, nu are nici un beneficiu.

Pe curand

Marie VRÂNCEANU

Nutritionist, Biolog, Nutrigeneticist


Daca te simti frustrat pentru ca mereu esti la dieta fara rezultate evidente, POT SA TE AJUT, CLICK AICI pentru mai  multe informatii si detalii despre metoda cu care lucrez (LipoKetoFAST combinata cu testarea genetica-testul de nutrigene GenoMav full nutrition-Mav method)  

Va recomand programele online, care sunt identice cu cele de la cabinet singura diferenta consta in faptul ca la cabinet ma intalniti personal. 


Calatoresc foarte multe din motive profesionale si am de asemenea un cabinet la Milano, din acest motiv in Romania lucrez cu pacientii mai mult online, via email si telefonic. 

Informatii si preturile serviciilor online aici 

Programele online sunt si mai convenabile din punct de vedere economic, diferenta de pret fiind de circa 100 euro.

Daca totusi optati pentru o vizita la cabinet,  la Bucuresti ma gasiti doar joi si vineri de la orele 13 la 18. Din pacate locurile sunt foarte limitate si va trebui sa aveti grija sa va programati anticipat.

Informatii si preturi pentru servicii la birou aici 

contacteaza-ma via email sau telefonic daca doresti sa te programezi la cabinet. 

nr mobil +40753103206

 cu drag,

Marie

http://www.marievranceanu.com/2016/08/pe-tava-direct-de-la-nestle-pentru-copiii-vostri-e476-poliricinoleat-de-poliglicerol/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...