Pe vremuri femeile isi jertfeau copiii zeului MOLOH, astazi jertfa catre DIAVOL se face prin AVORT| Nu s-a schimbat nimic de atunci!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Moloh (alte denumiri: Moloch, Molech, Molekh, Molok, Molek, Melek, Molock, Moloc, Melech, Milcom sau Molcom) (reprezentând semiticul מלך m-l-k, o rădăcină semitică cu sensul de “rege”) este numele unui zeu antic, posibil prima oară venerat în regatul Ammon. Cultul lui Moloh a fost practicat de fenicienii canaaniți și de culturile conexe din Africa de Nord și Levant.

Moloh a avut asociat cu un anumit tip de sacrificii de ispășire a copiilor de către părinți. Moloh apare în cartea Deuteronom și în Levitic ca o formă de idolatrie interzisă (Leviticul 18:21: Să nu dai pe nici unul dintre fiii tăi să fie jertfiți lui Moleh, profanând astfel Numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul.). În Vechiul Testament, Gheena era o vale din Ierusalim, în care cei care se închinau diferiților zei Baal și canaaniți, inclusiv Moloh sacrificau copiii lor prin foc (2 Cronici 28:3, 33:6;; Ieremia 7:31, 19:2–6).


Moloh a fost folosit la figurat în literatura engleză, începând cu John Milton în Paradisul pierdut (1667) și până la Allen Ginsberg în “Howl” (1955), pentru a se referi la o persoană sau un lucru care cere sau care necesită un sacrificiu foarte mare.

La Bohemian Grove in America se practica si astazi ritualuri de aducere aminte a zeului Moloh, care nu este nimeni altul decat SATAN.


Cuvantul NOROC provine tot de la zeul Molog, deoarece se credea ca daca oamenii isi sacrificau fii si fiicele vor avea parte de NOROC. De Aceea noi trebuie sa cerem binecuvantare de la Dumnezeu Creatorul, nu noroc de la diavol.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
3 zile de la BUBUITURA întinsă pe 50 km de la GALAȚI: Autoritățile TAC în mod inconștient | Oamenii vehiculează ipoteze ȘOCANTE: Au fost DOUĂ bubuituri și o navă de RĂZBOI naviga pe Dunăre în zonă

Leacul pentru vindecarea diabetului a iesit la iveala! Un doctor dezvaluie reteta! Ai nevoie de cinci minute pentru preparare

Îndreptar ideologic: Ce înseamnă stânga și dreapta politică? Partide masonice

Pericolele care te pasc daca bei apa minerala. Sa nu spui ca nu ai fost avertizat

SCRISOARE catre PONTA: SA NU MAI PLATIM TAXE! De urmat de catre toti cetatenii tarii!!

Închide