PENIBIL: Cum vor fi impozitate darul și cadourile de nuntă ale mirilor de către ANAF ?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Distribuiti atsa, mai ales celor pe care ii stiti ca au votat cu presedinti masoni :)))Nu e gluma!! Dati banii la stat daca ati votat frumos, ca statul nu va face nimic pentru voi cu ei.

Pentru evitarea evaziunii fiscale, statul român vine cu o nouă reglementare, cadourile băneşti date mirilor de către nuntaşi să fie impozitate, astfel încât statul să poată încasa impozitul de 16%.


Obligația mirilor este ca înainte de nuntă, cu 30 de zile, să meargă la ANAF şi să închrieze o casă de marcat special concepută pentru cadourile băneşti. În cazul în care invitaţii nu au cash, se va achita şi cu un POS, care va fi achiziţionat tot de la ANAF.

Plata lăutarilor se va face cu chitanţă de mână, aceştia având obligaţia de a-şi declara veniturile “fără număr” din aceste activităţi socio-culturale, iar banii vor fi scăzuţi de la impozitare, fiind considerați sumă reinvestită. Bacşişul ospătarilor va fi trecut separat pe casa de marcat deja închiriată de la ANAF. Poziţiile din casa de marcat vor fi speciale, după cum urmează:


  1. naşii
  2. socrii mari
  3. socrii mici
  4. cumnatul de mână
  5. domnişoara de onoare
  6. cavalerul de onoare
  7. verişori
  8. alte rude
  9. obligaţii
  10. prietenii

Raportul Z se va scoate imediat după ce s-a terminat nunta, iar în maxim 48 de ore va trebui să fie depus la sediile ANAF din ţară, cu tot cu casele de marcat şi POS pentru calcularea sumei ce va fi achitată statului.

Raportul X nu se va scoate de către cei care închiriază aceste echipamente, acesta va fi scos de către inspectorii ANAF.
Sursa: infoalert

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...