PENIBIL: Moise Guran face publică o LISTĂ a siteurilor de evitat ( printre care si site-ul nostru), inclusiv DATELE PERSONALE ale unor persoane. Autorul listei e organizatorul Zilei fără pantaloni la Metrou și vrea să se bată cu Biblia 6 ore

Distribuie!by Realizatorul TV, Moise Guran, a promovat pe facebook o “listă” cu siteuri “dubioase”, realizată de Florin Bădiță(foto), cunoscut prin faptul că a organizat “Ziua fără pantaloni la metrou”, în România, despre care ActiveNews a relatat la vremea respectivă. Pe lista respectivă, însă, apar și datele personale ale celor care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Realizatorul TV, Moise Guran, a promovat pe facebook o “listă” cu siteuri “dubioase”, realizată de Florin Bădiță(foto), cunoscut prin faptul că a organizat “Ziua fără pantaloni la metrou”, în România, despre care ActiveNews a relatat la vremea respectivă.

Pe lista respectivă, însă, apar și datele personale ale celor care au legături cu siteurile în cauză, inclusiv Codul Numeric Personal sau adresa de domiciliu.


Conform legii 677 din 2001, datele cu caracter personal pot fi prelucrate doar cu acordul “expres și ne-echivoc” pentru acea prelucrare.

Autorul listei declara  pentru Metropotam că unul din obiectivele sale este acela de a organiza un eveniment care “implică o bâtă și lucruri pe care să le spargem”,


Conform aceleiași surse, același Florin Bădiță vrea să lupte cu “îndoctrinarea religioasă din școli” și să se “bată cu Biblia 6 ore”. Florin Bădiță mărturisește că a fost consultant la Banca Mondială.
Pe lista făcută publică de Moise Guran se găsesc, printre altele, siteuri precum Știri pe surse, Doxologia.ro( siteul Mitropoliei Moldovei), Reporter Virtual,ActiveNews dar și În Linie Dreaptă.ro.
Aceste siteuri au în comun faptul că nu s-au grăbit să acuze Biserica Ortodoxă după incidentul din Colectiv sau pur și simplu au alte păreri decât mass-media.
Datele personale au fost blurate de ActiveNews
http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Moise-Guran-face-publica-o-LISTA-a-siteurilor-suspecte-inclusiv-DATELE-PERSONALE-ale-unor-persoane.-Autorul-listei-e-organizatorul-Zilei-fara-pantaloni-la-Metrou-si-vrea-sa-se-bata-cu-Biblia-6-ore-126711
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite