Pentru vaccinul anti Covid-19 se utilizeaza CELULE CANCEROASE!

Distribuie!by Pentru vaccinul anti Covid-19 se utilizeaza CELULE CANCEROASE! Pe acest cancer se face vaccinul: Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/HeLa Gheorghe Piperea: Revista Nature susține că pentru a realiza vaccinuri anti – covid se utilizează celule recoltate în anul 1951 de la o persoană care decedase de cancer. Aceste celule au fost cultivate, ulterior, la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru vaccinul anti Covid-19 se utilizeaza CELULE CANCEROASE!


Pe acest cancer se face vaccinul:

Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/HeLa


Gheorghe Piperea:

Revista Nature susține că pentru a realiza vaccinuri anti – covid se utilizează celule recoltate în anul 1951 de la o persoană care decedase de cancer. Aceste celule au fost cultivate, ulterior, la infinit, fiind utilizate în terapiile genetice, în fertilizarea in vitro și iată, în prepararea vaccinurilor.

Am verificat și pe wikipedia și respectivele celule sunt menționate și acolo.

Aceste celule replicabile la nesfârșit sunt denumite “celule HeLa”, după numele persoanei decedate de la care s-au recoltat celule originare, Henrietta Lacks.

[…]

Acesta este articolul:


https://www.nature.com/articles/d41586-020-02494-z

Si dupa cum scrie si mai sus, aceasta linie canceroasa nemuritoare HeLa a fost folosita si pentru alte vaccinuri:

Vaccinurile inseamna boli introduse in om pentru declansarea raspunsului imun. Virusii acelor boli sunt crescuti pe linii celulare de maimute, pe linia canceroasa nemuritoare HeLa sau pe tesuturi de fetusi avortati. Iar ei ne spun sa stam linistiti, ca e totul bine…

Este si motivul pentru care dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS si director la Sanofi Pasteur, a spus ceea ce a spus:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite