Pericolele care te pasc daca bei apa minerala. Sa nu spui ca nu ai fost avertizat

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Realitatea m-a lovit naprasnic in moalele capului, acum un an jumate.

Eram de vreo 10 minute in magazinul Leacul – un magazin, mic, cochet, din buricul Bucurestilor, ce promoveaza din ratiuni mai degraba sentimentale hrana si viata sanatoasa – cind l-am vazut pe acest domn, avind alura unui decan de Stiinte Juridice, parul alb, trasaturi regulate si calculat in fiece gest. Extrem de distins!


Ii prezenta fetei de la casa virtutile unui dressing facut din boabe de soia nemodificate genetic, cu mult mai mult sodiu decit clor – o varianta mai putin nociva decit sarea obisnuita (facut de faimosul Paul Bragg, un naturopat american, pionier intr-ale vindecarii prin hrana alcalinizanta si post negru, de care citisem in cartile lui Robert Morse si mai apoi pe net!).

Era prima persoana intilnita de mine care auzise si vorbea de Paul Bragg! Am devenit, deci, atenta.  Nicu Omota este – dupa cum aveam sa aflu mai tirziu – un caz multa vreme considerat fara speranta, rezolvat de Valeriu Popa, si de asemenea fost discipol de-al vindecatorului roman, ceea ce explica interesul si volumul mare de informatii despre sanatate, pe care le vehicula. Eram incintata de companie. In sfirsit gasisem un om cu care vorbeam aceeasi limba! Ma asteptam sa-mi spuna lucruri noi, suprinzatoare, dar nu ma asteptam la socul produs de demonstratia ad-hoc pe care ne-a facut-o pe tejgheaua casei de marcat, cu doua pahare de apa si un TDS-metru.


Nicu Omota a scos cu miscari pedante, din geanta de pinza neagra pe care o tinea pe umar, un flacon de apa, de pe care dezlipise cu grija eticheta. Apoi, cu aerul unui prestidigitator de mare clasa, a pus pe tejghea ceea ce parea la prima vedere o sticla cu apa ca oricare alta si a mai umplut cu grija doua pahare mici, unul cu apa lui si al doilea cu apa mea, pe care se oferise sa mi-o testeze. TDS-metrul e un instrument rapid, ce masoara totalitatea sarurilor dizolvate in apa si care nu se joaca cu nervii nimanui. Asa ca in citeva secunde s-a pronuntat si am aflat grozavia: apa domnlui Omota avea 6 unitati TDS (total saruri dizolvate in apa), in vreme ce a mea avea peste 150…

Sarurile din apa minerala, ne-a spus Omota, sunt anorganice, deci intraductibile la nivel informational de catre organismul uman. Nu, nimeni nu poate sa foloseasca magneziul sau calciul anorganic din apa minerala, dupa cum nimeni nu isi poate reface rezervele de calciu intr-o mina de calcar! Cele care ne fac favorul de a converti mineralele anorganice in organice, sunt plantele. Calciul, fierul si magneziul organic se inghesuie cu bucurie in plantele cu frunze verzi (patrunjel verde, marar, tarhon, conopida, varza, etc), care au de regula si suficienta vitamina C, pentru ca absorbtia fierului sa fie optima. Calciul se insoteste si se fixeaza in oase cu ajutorul vitaminei D, care se sintetizeaza sub actiunea razelor de soare. E bine de stiut. Mult soare, multa clorofila! Multa clorofila, multe minerale organice!
Lectia de sanatate s-a rezumat, deci, la informatia nestiuta si neluata niciodata in calcul ca nu suntem doar ceea ce mincam, ci si ceea ce bem. Iar ceea ce beam eu la ora aia era otrava curata!

Apa minerala, dupa cum spune Paul Bragg, e excelenta sa te imbaiezi in ea. La fel ca sarea din saculet, incalizita si pusa pe ficat sau zona inflamata, o baie intr-un izvor cu apa minerala curata pielea si revigoreaza organismul. Intern, face dezastre! Artrita, monturi, pinteni si cocoase, cu predilectie…

Si acum, pentru ca am promis, iata rezultatele pentru primele 9 ape minerale, testate de mine cu TDS – metrul si insiruite in ordinea testarii.  Pentru urmatoarele, mai da-mi un ragaz!…

1. Perenna Premier, apa minerala naturala plata. “De cea mai buna calitate” – 288 TDS
2. Vittel – Eau Minerale Naturelle Bonne Source – 360
3. Bucovina – Apa minerala naturala necarbogazoasa (plata) – 54
4. Perrena Premier – apa naturala carbogazificata “De cea mai buna calitate” – 270
5. Aqua Carpatica – apa minerala naturala necarbogazoasa (plata); apa oligomnerala – 200
6. Dorna. Izvorul Alb – apa minerala necarbogazoasa (plata) -186
7. Roua muntilor – apa minerala naturala decarbogazeificata integral – 630
8. Roua muntilor – apa minerala naturala carbogazeificata – 575

9. Izvorul minunilor – apa minerala naturala carbogazificata – 78

Iata, deci, informatia! Decizia e a ta!

PS: De la momentul Leacul incoace m-am revazut de nenumarate ori cu domnul Omota si ne-a legat in timp o prietenie calda. Mi-a instalat filtrul de apa prin osmoza inversa, cu ajutorul caruia am si eu apa cu 2-4 TDS. Schimbam constant informatii, idei, carti.
Apropo de carti, de la el am si cartea lui Paul Bragg “Un adevar socant. Apa va poate salva viata”, editata in romaneste la editura Gryphon, in doar citeva sute de exemplare, epuizate curind dupa aparitia pe piata. O sa va povestesc despre carte in urmatoarele postari despre apa. Tot aici, la categoria “In gura lupului”, caci sunt constienta ca vorbind franc despre un subiect atit de ocultat de cei cu interese diverse, ma bag singura intr-o zona minata…

SURSA: http://oliviasteer.ro/apa-partea-i/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Fosta Agenta: Condrea e in Venezuela|Hexi Pharma producea DROGURI de mare risc

Bubuie agricultura! BLOCĂM capitala! AMENINȚĂ FERMIERII! Insă tinerii liberi si frumosi ies doar la comanda lui Soros atunci când le bubuie câte un club !!

Britanicii vor extrage câte 30 de tone de aur şi argint pe lună la o mină din Suceava

Descoperirea care ar putea schimba lumea medicala! Diabetul poate fi vindecat definitiv!

Doctoriţa din Galaţi care a murit după o gardă de 12 ore. Avea 52 de ani şi făcuse şase gărzi epuizante în ultima lună

Închide