Peste toate Prințul Întunericului după ce și-a luat porția de sânge și carne arsă va zâmbi satisfăcut că cea mai mare realizare a fost să convingă pe oameni că nu există!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce este cu adevărat grav în urma evenimentului de HALLOWEEN este că majoritatea societății românești nu a înțeles absolut nimic. Televizoarele le-au tot repetat cuvinte ca răspundere legală, autorizații, demisii, corupție, ISU, avize, ieșiri de urgență, etc.
Fiecare zi din viața noastră este un risc. Când însă începem să înjurăm Biserica și Sfânta Credință Orotdoxă, să ne batem joc de oamenii care din disperare ajung să exgereze cu manifestările de adulare la adresa DIVINITĂȚII, să ne negăm natura DIVINĂ și să începem ”s-o ardem” ca intelectualii cu ateismul și teoriile impuse de MANIPULATORUL GLOBAL privind originea Omului, când credem că PESUDOȘTIINȚA de azi ține loc de CUNOAȘTERE ne cresc șansele să fim lăsați de CREATORUL NOSTRU în fața riscurilor. Iar când alegem să ne dăm deștepți și superiori crezând că adularea SATANEI și a RĂULUI ne face ”cool” DUMNEZEU nu mai intervine în salvarea noastră.Atunci e momentul preferat al ÎNTUNERICULUI care își ia victimele în primire obligatoriu în MOD VIOLENT.
Dumnezeu nu pedepsește pe nimeni însă nu poate face nimic dacă omul, în nebunia lui, alege să se depărteze de EL.
Credința în DUMNEZEU nu trebuie să includă neapărat BISERICA. Tehnic este recomandată practicarea Ortodoxiei însă este suficientă simpla frică de DUMENZEU și conștientizarea faptului că EXISTĂ.
Fractura existentă în societatea românească se datorează și diferenței de viziune asupra vieții: OMUL VECHI care face cruce la masă și zice Doamne AJUTĂ și OMUL NOU plin de tatuaje și gadgeturi pentru care DUMNEZEU e învechit.
Supraviețuitorii incendiului din COLECTIV tot nu vor înțelege nimic din ce s-a întâmplat.
Toată turma de penibili, majoritatea analfabeți că nici de înjurat nu pot înjura corect în lima română, nu vor fi înțeles nimic din tot ceea ce s-a întâmplat.
Peste toate Prințul Întunericului după ce și-a luat porția de sânge și carne arsă va zâmbi satisfăcut că cea mai mare realizare a fost să convingă pe oameni că nu există!
Noi, ceilalți, o minoritate din ce în ce mai mică, privim cu durere și tristețe la ceilalți oameni care se lasă victimele propriei aroganțe de a crede că poți exista fără DUMNEZEU!
Nihil SINE DEO!

Sursa:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100001944467775&fref=nf


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...