PLANUL DE DESTRAMARE A ROMANIEI – Putem pierde Moldova si Ardealul pana in 2018 daca liderii politici continua sa asmuta romanii impotriva romanilor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Razboiul dintre Presedintie, Guvern si Parlament ne face victime sigure pentru Rusia si Ungaria. Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu avertizeaza: „2018 nu trebuie sa ne prinda cu Ardealul in Romania”.

putin_dodonRazboiul romano-roman este in plina desfasurare, totul cu girul unor politicieni iresponsabili! Sute de mii de oameni au iesit in ultimele doua saptamani in strada pentru a protesta fata de diverse actiuni ale Guvernului Grindeanu. De doua zile insa, aceeasi romani iesiti in strada initial impotriva “psd, ciuma rosie”, apoi pentru a scanda “nu vrem aministie si gratiere” s-au pus de acord sa protesteze aplicat fata de Ordonanta de Urgenta nr. 13/2017 prin care s-a decis modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala in vederea punerii in acord a mai multor articole din aceste cu dispozitiile Curtii Constitutionale a Romaniei. In tot acest timp, in care constatam ca o mare masa de oameni a devenit specialista in Drept si in efectele unor acte normative, pe retelele de socializare circula diverse mesaje si invitatii venite din partea unor ONG-uri care cheama romanii in strada sa protesteze pana cand Guvernul va fi darmat si PSD inlaturat de la putere. In mod complet gresit, Partidul Social Democrat, la fel ca si Guvernul, cu mici exceptii, a ales sa se baricadeze si sa refuze sa mai comunice public orice fel de actiune intreprinsa.


Atat “strada”, cat si politicienii de la putere si din opozitie, in frunte cu presedintele tarii Klaus Werner Iohannis, dar si unii dintre magistrati ai institutiilor de forta din sistemul judiciar au permis si contribuit la declansarea unui haos institutional si social, fara a tine cont ca in aceste zile se joaca integritatea si stabilitatea Romaniei. Fara a conta ca Romania nu sta intr-o ordonanta de urgenta data de Guvern, intreaga clasa politica refuza sa cada la pace si sa lucreze impreuna pentru consolidarea statului roman in fata puterilor straine. Caci, orice destabilitate interna poate duce chiar la destramarea Romaniei.

mic_facsimil_pascu_-_CopieDe acest lucru vorbeste in aceste zile chiar europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, care intr-o postare pe pagina sa de Facebook (facsimil) a afirmat ca “2018 nu trebuie sa ne prinda cu Ardealul in Romania”. Aceasta afirmatie, pe cat este de grava, pe atat este apropiata adevarului, daca tinem cont de intregul context politic extern.


Lumeajustitiei.ro va prezinta aspecte de luat in seama atat de “strada” cat si de politicieni si, mai ales, de presedintele Klaus Werner Iohannis:

-zilele trecute presedintele Statelor Unite Donald Trump a vorbit la telefon cu presedintele Rusiei Vladimir Putin (foto stanga), vehiculandu-se ca in cadrul discutiilor Trump i-ar fi dat mana libera lui Putin in privinta Ucrainei, intrucat Trump ar fi interesat acum de intarirea frontierelor si a economiei SUA

-in cursul zilei de joi, 2 februarie 2017, presedintele Rusiei Vladimir Putin s-a intalnit cu premierul Ungariei Viktor Orban la Budapesta. Intalnirea celor doi nu este deloc de bun augur, tinand cont de actiunile pe care Putin le-a intreprins in Ucraina, dar si de instabilitatea din Romania, care profita unora dintre cei mai puternici oameni ai lumii.

-recent, acelasi Valdimir Putin i-a inmanat presedintelui Republicii Moldova Igor Dodon (foto dreapta) o harta cu Moldova Mare, care includea si Moldova din Romania.

In contextul in care este cunoscuta dorinta vesnica a Ungariei de a smulge Ardealul Romaniei, tinand cont de mesajul cu subinteles al lui Putin, care a vorbit despre Moldova Mare, dar si in contextul actiunilor concertate ale unor ONG-uri sponsorizate de miliardarul american de orgine maghiara George Soros de a indemna populatia la proteste de strada pentru schimbarea ordinii in tara, ne intrebam daca nu cumva afirmatia lui Ioan Mircea Pascu ascunde un mare adevar. Acela ca, foarte curand, Romania – asa cum exista astazi – va fi stearsa de pe fata Pamantului.

Pana una alta, romanii sunt preocupati de probleme juridice si chestiuni de Drept!

Adrian Nastase: “Se va putea apara eficient Romania – in perspectiva anului 2018! – daca se va pune problema regionalizarii/federalizarii?… Nu intelegem ca geografia este la fel de importanta ca si istoria”

Despre pericolul izolarii Romaniei si a punerii in discutie a chestiunii frontierelor statului a vorbit pentru prima data fostul premier Adrian Nastase care, intr-un editorial din septembrie 2016 “Autarhia ca forma de stat”, a semnalat riscul ca, in 2018, Romania sa fie nevoita sa rediscute chestiunea frontierelor:

“Romania se apropie de situatia din 1940, de izolare internationala. Nu stiu daca chestiunea frontierelor va fi repusa in discutie, dar se va putea apara eficient Romania – in perspectiva anului 2018! – daca se va pune problema regionalizarii/federalizarii, agreate – se pare – deopotriva de SUA lui Trump, Rusia si Germania, ca solutie la o „problema etnica” revigorata de la Budapesta? (…) Regimul politic, in tara, nu mai indeplineste conditiile pentru a fi denumit unul autentic democratic. Este unul hibrid, deoarece „accontability” si „responsability” nu functioneaza nici in interiorul autoritatilor/puterilor in stat, nici intre acestea. Nu este nici o „democratie controlata” dupa model rusesc, deoarece la Kremlin exista un autentic centru de comanda politica a tarii. Data fiind abandonarea fatisa a ethos-ului suveranist, prima data atat de pregnant de la sfarsitul regimului Gheorghiu-Dej, si interiorizarea in randul establishment-ului cu putere de decizie a unuia de tip „neo-fanariot”, Romania este asemenea unui automobil care se misca doar prin propria inertie si este condus doar cu frana, fara motor. Urmeaza, inevitabil, o decelerare tot mai mare, pana la oprire (colaps). (…) Nu intelegem ca geografia este la fel de importanta ca si istoria. (…) Romania se auto-izoleaza tot mai mult, intr-un prezent caracterizat de haos, ura, razbunari, macinarea valorilor sale si a liderilor sai – atati cati au fost – iar Presedintele devine conducatorul unei forme noi de stat – AUTARHIA POLITICA -, privind, cu detasare, descresterea statului. Si, ca sa folosesc un proverb chinezesc, „Zuo shan guan hu dou” (el sta pe munte sus si priveste in vale tigrii luptandu-se). Din pacate, din ce in ce mai des, tigrii devin tigri de carton iar miza luptei lor nu mai are legatura cu ce se intampla in jur…”

Fundatiile lui Soros trimit “invitatii la nesupunere civica”

Un alt aspect de luat in seama in aceasta perioada este dat de faptul ca in aceste zile in spatiul public sunt lansate mesaje si e-mailuri cu invitatii in care oamenii sunt chemati la “nesupunere civica” si la “mobilizarea” impotriva Guvernului Grindeanu. Intamplator, sau nu, aceste mesaje si e-mailuri sunt date de fundatii cunoscute ca fiind sponsorizate de miliardarul american de origine maghiara, George Soros care, in ultimii 20 de ani, a pus bazele unei retele de fundatii internationale si ONG-uri in jurul carora s-au strans mii de reprezentati ai societatii civile, dar si politicieni si magistrati. Principalele fundatii si ONG-uri din Romania finantate masiv de Soros sunt Open Society, CEE Trust sau Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Despre aceasta din urma fundatie FDSC vorbeste avocatul Dan Chitic intr-o postare pe Facebook: “Nu, Soros nu se afla in spatele protestelor antiguvernamentale!!! Faptul ca ieri la 00.01 am primit o ‘invitatie’ la ‘nesupunerea civica’, de a ma ‘mobiliza si a iesi in strada si de a ma organiza cu altii’ venita de la de-clic.ro (‘societatea civila in actiune’), ‘proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania’, Fond finantat la randul sau de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile e, desigur, o pura intamplare!”

Iata cum arata invitatia trimisa pe e-mailul lui Dan Chitic:

facsimil_chitic

Iata ce titra in 8 noiembrie 2015 site-ul activenews.ro in articolul “Cati bani au primit de la miliardarul american George Soros oengistii invitati de Klaus Iohannis la Cotroceni”:

active_news

http://www.infobraila.ro/2017/02/planul-de-destramare-a-romaniei-putem-pierde-moldova-si-ardealul-pana-in-2018-daca-liderii-politici-continua-sa-asmuta-romanii-impotriva-romanilor/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Un preot, “tată” pentru 400 de copii

Vrei să te îmbogătești? Dă tot ce ai! Primești însutit! Lucrul acesta nu-l vorbesc de la mine

CONSUMA ACEASTA BAUTURA ZILNIC SI VEI TRAI PESTE 100 DE ANI!

Un scriitor renumit suedez expune ororile și violența din familiile suedeze și din sistemul scolar brutal suedez într-o carte captivantă

Copilul crescut fără frică de Dumnezeu, nu mai ştie ce-i mamă, ce-i tată, ce-i păcat, ce-i moarte, ce-i judecată

Închide