Planul e clar: străinii au cumpărat TOT pământul. De ce nu vin aici? Aşteaptă ca populaţia să fie exterminată de război. La sfârşitul măcelului, vin şi ei!

Distribuie!by Văd că deja jumătate din terenul agricol al României, este cumpărat de străini [ca să nu vorbim şi de cel forestier.. sau de industrie, care se ştie, că din puţinul ce a rămas netocat de ei cu ajutorul iudelor din ‘politică’ şi „administraţie”, deţin deja 90%]. În câţiva ani, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Văd că deja jumătate din terenul agricol al României, este cumpărat de străini [ca să nu vorbim şi de cel forestier.. sau de industrie, care se ştie, că din puţinul ce a rămas netocat de ei cu ajutorul iudelor din ‘politică’ şi „administraţie”, deţin deja 90%].

În câţiva ani, aproape tot pământul va fi al lor. Ne-au sărăcit, cu planul de a ne cumpăra totul, ca apoi să devenim veşnic sclavi – absolut veşnic sclavi!!!


O să fac o afirmaţie contradictorie în următoarea propoziţie, dar te rog, ai răbdare să citeşti tot, ca să pricepi de ce. ŞI TOTUŞI: Un lucru bun care îl fac ei, e că îl comasează, deci îl fac rentabil din punct de vedere al exploatării – citeşte mai departe şi o să pricepi de ce a scris că e un lucru bun. Singura şansă ca să ni-l recuperăm, este ca în inevitabilul război în care or să ne bage SUA şi UE [adică „ei – proprietarii străini”] cu forţa împotriva Rusiei, ca să fim nimiciţi, pentru a dispărea populaţia şi a le rămâne tot teritoriul liber, lucru care va face loc venirii noilor proprietari ai ţării, e să NU fim dobitoci ca să ne ducem la sinucidere clară împotriva Rusiei [cu care nu avem de împărţit nimic real], aşa cum vor politicienii cumpăraţi de noii stăpâni, ci să mergem să ne recuperăm pământurile, adică viitorul.

Aşa că, de ce să fim noi împotriva cumpărării terenurilor noastre de către străini ? Oricum nu ne putem împotrivi acum, hai să aşteptăm momentul prielnic de a „”acţiona”. In câţiva ani, le vor comasa pe toate, de nu vor mai fi parcele mici de câteva hectare, ineficiente, ci parcele de câteva sute, mii sau zeci de mii de hectare; le vor îngriji şi [ni] le vor utila… adică, ni le vor da la cheie.


Hai să fim deştepti, acum în ceasul al doişpelea’,… şi să facem planuri realiste, pentru că e clară faza că vor să ne toace [cu toporul ruşilor – ca să nu fie bănuiţi de ceva].. aşa că să plănuim scăparea din acestă cursă finală. Deci, hai să ne pregătim de război într-un mod în care să cîştigăm noi, şi nu ruşii sau proprietarii străini ai României din America şi „sora iubită” de Europa, ce aşteaptă ca nişte ciori, să murim, ca să ne pape absolut tot ce avem. Deocamdată suntem răniţi mortal, de distrugerea industriei, economiei, armatei, sărăcirea extremă, forţarea spre emigrare ŞI cumpărarea pământurilor şi pădurilor, DAR ultima lovitură plănuită, este războiul care să ne toace TOTAL şi DEFINITIV.

Dacă întoarcem lovitura asta de graţie ce vor să ne-o dea, NE VOM SALVA, adică vom avea viitor şi îi vom face mândri pe copii şi strămoşii noştri, dar în special, vom fi mândri de noi, că ne-am obţinut libertatea, demnitatea şi ce e al nostru de drept. Îmi amintesc de un dialog din filmul Immortals: „A fi luptător nu înseamnă doar a-ţi nimici adversarul cu sabia. Înseamnă să găseşti un motiv întemeiat să scoţi sabia.” Ei bine, acesta e singurul motiv întemeiat ca să mergem la război, care prin definiţie înseamnă să ucizi alţi oameni: nu pe ruşi [că ei sunt momeala otrăvită], ci pe cei care au distrus ţara şi apoi au cumpărat-o… bineînţeles, în frunte cu toţi trădătorii care au făcut distrugerea posibilă; dar să nu uităm nici de uciderea propagandiştilor care ne împing către războiul de sinucidere.

Da, nu avem de ce să mergem la război, pentru a apăra pământurile cumpărate de străini şi averile hoţilor de ţară, dar avem motiv să mergem la război în momentul când vom fi invadaţi de ruşii provocaţi de UE şi SUA, pentru a ucide pe orice trădător dintre noi şi pe orice „investitor străin”, pentru că în acest mod, o să avem pentru ce lupta, când toate proprietăţile şi banii furaţi vor redeveni ale noastre. De asemenea, de dat foc şi distrus de peste tot, toate actele abuzive şi mincinoase de proprietate asupra pământurilor şi bunurilor României, acaparate de străini, plus lege dată în Constituţie pentru a anula orice act de acest fel, ca să ne protejăm de ei şi pe viitor. E singura noastră şansă de a supravieţui ca popor-populaţie-neam-ţară, cum vrei să-i spui!!!. Ştiu că aberanta de justiţie a decis că pagina de feisbuc’, e spaţiu public şi poţi fi sancţionat legal pentru afirmaţiile tale, dar nu mi-ar pare rău dacă aş păţi ceva pentru ce am scris aici. E purul adevăr… şi o ştim cu toţii!!!

Conform prevederilor legilor penale deja existente, dacă o vânzare a fost făcută prin inducerea în eroare a proprietarului, în acest caz acesta fiind Neamul Romanesc, vânzarea este ilegală şi se anulează cu consecinţa repunerii în situaţia anterioară, respectiv revenirea proprietăţii în patrimoniul proprietarului de drept istoric şi de neam. Si după cum toţi ştim, Neamul Romanesc este continuu indus în eroare de vreo 26 de ani după 1989. Aşadar ….. Consecinţa este inevitabilă. Străinii ştiind asta, se pregătesc să ne extermine prin război de nimicire, întărâtând Rusia împotriva noastră, Rusie care a transmis clar, că ne va ataca DOAR dacă vom deveni ostili împreună cu NATO la adresa lor… deci…. dacă inversul s-ar întâmpla şi ne-am vedea de treabă, fără să ne amestecăm în războiul NATO-Rusia, noi NU am fi atacaţi de ruşi. E CLAR???
Planul e clar: străinii au cumpărat TOT pământul. De ce nu vin aici? Aşteaptă ca populaţia să fie exterminată de război. La sfârşitul măcelului, vin şi ei! PLANUL E CLAR. Este prea transparent să nu fie aşa! De-aia au şi acceptat români în străinătate; să înveţe cum se munceşte când vor reveni, pentru a lucra pentru străinii care au ocupat TOT.

Linkuri pentru neştiutori:

1. „ROMANIA SUB ASEDIU – disparitia Romaniei prin VANZAREA PAMANTURILOR si PADURILOR ” 

2. „Peste 50% din terenul arabil si padurile tarii deja nu mai apartin Romaniei. O tara condusa de idioti si tradatori.”

3. „Cum a devenit Romania o ferma cu proprietar din UE. Harta terenurilor detinute de straini”

4. „Vindem pământul într-o inconștiență gravă, iar în curând omenirea se va lupta pentru fiecare centimetru de teren fertil” 

5. „În 12 ani, nici un teren agricol nu va mai fi românesc!”

6. „Semnificatia liberalizarii vanzarii de terenuri agricole: “SFARSITUL TARII”, “DEFINITIVA RUPERE DE GLIE A ROMANULUI”

7. „Liga Producatorilor Agricoli: VOM AJUNGE SA CALCAM PE PAMANT STRAIN IN PROPRIA TARA”

8. „Cel mai grav subiect (video): ROMANIA ISI PIERDE PAMANTUL, UNGARIA SE PREGATESTE SA IL IA IN STAPANIRE. In Ardeal ne intoarcem in trecut: SLUGI IN PROPRIA TARA. Ilie Serbanescu, Pavel Abraham si Lucian Bolcas despre cea mai antinationala lege: VANZAREA TERENURILOR AGRICOLE STRAINILOR de la 1 ianuarie 2014”

9. „Impozitarea pamantului nelucrat – o forma ascunsa de expropriere”

10. „Romania, EL DORADO al AGRICULTORILOR… europeni.” 

11. „UN IRLANDEZ ACUZA. Scrisoarea lui Petru Hurley catre comisarul european al agriculturii: “CEEA CE AU INCEPUT COMUNISTII, UE REUSESTE SA FINALIZEZE”. Micul producator roman a devenit REFUGIAT ECONOMIC”

12. „Sași reveniti in Romania pentru a face agricultura de subzistenta: UNIUNEA EUROPEANA E DE-A DREPTUL MALEFICA! Nu noi am aderat la UE, ci UE ne-a cucerit”

13. „Cum a ajuns un SAT INTREG din Ardeal sa fie RESTITUIT GROFILOR MAGHIARI”

14. „Cum sa stergi Transilvania de pe harta României, jefuindu-i pamantul, “legal”, bucata cu bucata.”

15. „MAI AVEM O ȚARĂ? Ce a ajuns România astăzi? Românii – între FLĂMÂNZI și PUNGEȘTI.” 

Citez un articol important: „Cei care ne agresează azi nu vor să ne ocupe și să ne pună la muncă pentru ei, așa cum, bunăoară, a fost modelul clasic de agresiune, bunăoară cea otomană otomană. Sau modelul rusesc, care a avut țintă sufletul nostru românesc, să-l părăsim, să ne facem ruși! De data asta ni se vrea capul! Vor să dispărem fizic de pe aceste meleaguri! În cazul cel mai bun, să părăsim Țara, cum ne îndeamnă însuși președintele Țării…

Ne vor căzuți în fundul prăpastiei! În aceste condiții, una din două: primejdia de moarte se va împlini până la capăt sau poate să genereze reacția de apărare, acea reacție firească la orice ființă căreia i se ia viața. Potrivit vorbei românești „mor cu el de gât”! Trebuie deci să ne pregătim pentru această reacție, să ne organizăm viața în acest sens, astfel încât rău-voitorii noștri să ia aminte și să bată în retragere! Inamicii noștri care, împing prea departe ura și antipatia lor, e timpul să priceapă că începe să fie riscantă meseria de dușman al neamului românesc!” –

De data asta ni se vrea capul! Vor să disparem fizic…


https://www.facebook.com/ManolescuBD/posts/1576395705980079:0

“Atunci când guvernul violează drepturile poporului, insurecţia este pentru popor şi pentru fiecare segment al poporului, cel mai sacru dintre drepturi şi cea mai indispensabilă datorie” — Marchizul de Lafayette https://www.youtube.com/watch?v=-pUhraVG7Ow

Sursa:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite