Planul Kalergi,-Idealismul Practic: genocidul popoarelor europene in vederea crearii Pan-Europa! Omul viitorului va fi o corcitura, un amestec eurasian-negroid!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Planul Kalergi, „Idealismul Practic”: genocidul popoarelor europene in vederea crearii Pan-Europa! „Omul viitorului va fi o corcitura, un amestec eurasian-negroid!”

În cartea sa „Praktischer Idealismus” (n.tr. „Idealismul Practic”), contele francmason Richard N. Coudenhove-Kalergi declară că, locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial.


El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.

Planul-Kalergi-Idealismul-Practic

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”[1]

Este vorba despre Programul Pan-European conceput de acest conte francmason, program sprijinit de toate lojile masonice din Europa in anii 1920. Kalergi credea ca, popoarele Europei ar inceta sa se mai lupte unele cu altele, economisindu-se miliarde, daca ar forma impreuna o uniune bazata pe comert si aparare, fara bariere vamale.


Aceasta ar fi pus capat odata pentru totdeauna tuturor nedreptatilor sociale prin masuri radicale (socialism). Toate drumurile ar duce la Pan-Europa, care nu ar fi numai cea mai buna, dar si singura solutie posibila. Kalergi nu vedea alta posibilitate de iesire din impas.

In 1923 a fost tiparita prima sa carte despre Pan-Europa. El credea ca toata lumea dorea sa puna capat razboaielor si problemelor sociale. In opinia francmasonilor, federatia Europeana era singura solutie pentru marile pericole care amenintau Europa.

Federatia ar da posibilitatea crearii unei rase mixte. Cartea sa, „Practical Idealism” (n.tr. „Idealismul Practic”, 1925), contine urmatoarele cuvinte:

„Omul viitorului va fi o corcitura. Cat despre Pan-Europa imi doresc sa vad un amestec eurasian-negroid, cu mari variatii de personalitate…”[1]

Alte planuri masonice privind restructurarea Europei sunt publicate in periodicul Wiener Freimaurerzeitung in septembrie 1925 si octombrie 1926.

Richard N. Coudenhove-Kalergi scrie in autobiografia sa legatura pe care o avea cu clanul evreiesc Rothschild (artizanii globalisti ai tuturor relelor de pe Planeta):

„La inceputul anului 1924, am primit un telefon de la baronul Louis de Rothschild. Un prieten al sau, Max Warburg din Hamburg, imi citise cartea si a dorit sa facem cunostinta. Spre marea mea surpriza, Warburg mi-a oferit subit 60.000 de marci de aur, pentru a finanta miscarea pentru primii trei ani…

El a fost foarte interesat de miscarea Pan-Europeana pana la sfarsitul vietii sale. In 1925, Max Warburg a aranjat calatoria mea in America, pentru a face cunostinta cu Paul Warburg si Bernard Baruch.

In America, contele a discutat despre unitatea europeana cu Hoover, Kellogg, Young si Lippmann, dar a descoperit ca sprijinul american pentru unirea Europei se baza pe principii reciproc incompatibile”[2]

In 1966, Richard N. Coudenhove-Kalergi publica in Viena cartea „Pan-Europe: 1922 to 1966” (n.tr. „Pan-Europa: din 1922 pana in 1966”) in care afirma (pag. 95) ca, „tanara generatie va trai in Statele Unite ale Europei”. La pagina 103 el vorbeste despre planurile de extindere ale Statelor Unite ale Europei.

Nu vorbim, deci, de un „profet”, ci de un ideolog al globalistilor, care vor sa instaureze cat mai repede posibil Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial prin distrugerea tuturor natiunilor.

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi !

Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.

Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat. Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresaminorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.

Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale se încredinţau planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte. Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acesteiEurope care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht. Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi, este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului.

Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, dar cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora ca şi incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şiacceptarea „rasei nobile”.

Criza Imigrantilor !

Criza Imigrantilor a luat avand spre sfarsitul lunii August 2015, cand valuri uriase de imigranti (asa-zisi „refugiati”) au inceput sa vina catre Europa. Serviciile secrete ale Ungariei au acuzat pe George Soros ca, „finanteaza imigrantii cu sume uriase de bani de ordinul zecilor de mii de euro”, in conditiile in care acesti indivizi nu au asemenea bani.

Pe oriunde au ajuns, acesti indivizi au lasat in urma lor un haos greu de a fi descris in cuvinte. In gara din Ungaria, atunci cand autoritatile le-au adus baxuri cu apa minerala, au fost filmati in timp ce luau baxurile si le aruncau, semn ca acesti indivizi nu au venit cu statut de „refugiati”.

De asemenea, tot in Ungaria, dupa ce autoritatile au ridicat si finalizat gardul de sarma, acesti indivizi au inceput sa atace autoritatile ungare cu o violenta de nedescris, aceasta fiind inca o dovada ca, acesti indivizi nu sunt refugiati, ci imigranti, Europa aflandu-se sub o stare de invazie, specifica Troiei si Calului Troian.

In Germania, dupa ce Angela Merkel si-a manifestat simpatia pentru acestia, au inceput sa apara violuri si alte infractiuni care deja au loc pe teritoriul Germaniei. Daca la inceput autoritatile le tineau sub control, minimalizandu-le, acum toate au iesit la iveala, iar protestatarii cer ca Angela Merkel sa fie dusa in Siberia, iar in locul ei sa vina presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

In art. 3, alin. 4 din Constitutia Romaniei sta scris urmatoarele:

„Pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine.”

Guvernul Romaniei, intr-o forma de dispret total la adresa romanilor, alege sa acorde un ajutor de 1.100 lei pentru un „refugiat”, in conditiile in care salariul minim pe economie, cu care un roman se chinuie sa traiasca, inca nu a ajuns la aceasta valoare. Cu alte cuvinte, „refugiatii” traiesc mai bine decat romanii, iar informatiile prezic o cifra de peste 25.000 de „refugiati” care ar urma sa vina in Romania. Noi, toti nationalistii trebuie sa luam atitudine ferma impotriva planului Kalergi Pan-Europa al globalistilor de a ne transforma intr-o colonie de corcituri.

SURSE

  1. Richard N. Coudenhove-Kalergi in cartea sa, „Practical Idealism” (n.tr. „Idealismul Practic”, 1925), pag. 22 si 50.
  2. Richard N. Coudenhove-Kalergi scrie in autobiografia sa legatura pe care o avea cu clanul evreiesc Rothschild
  3. Richard N. Coudenhove-Kalergi in cartea sa, „Pan-Europe: 1922 to 1966” (n.tr. „Pan-Europa: din 1922 pana in 1966”), pag. 95 si 103

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...