Polițiștilor locali li s-a pus pata pe bicicliști! Amenda pentru pedalat pe o strada pietonala, mai mare decat cea data celor care intra cu masina in zonele pietonale

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Poliția Locală are o nouă obsesie: bicicliștii. Amenda pe care o plătește un biciclist care pedalează pe o stradă pietonală e mai mare decât cea dată în cazul nesimțiților care intră cu mașinile în zonele destinate pietonilor. Câte 10 bicicliști pe zi au fost sancționați săptămâna aceasta.

Se întâmplă la Timișoara. Poliția Locală Timișoara atrage atenția persoanelor care se deplasează în zona centrală în care sunt montate indicatoare care interzic circulația bicicletelor să respecte legislația în vigoare și să nu pătrundă în aceste zone deoarece riscă sancțiuni foarte mari.


Numai în  ultimele trei zile au fost amendați un număr de 30 de bicicliști. ”Potrivit OUG 195/2002, art. 161, se interzice conducătorilor de biciclete să circule pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatoare care le restricționează accesul, amenzile prevăzute de lege fiind între 870 lei și 1160 lei. Această măsură s-a luat ca urmare a faptului că au existat situații în care bicicliștii au circulat cu viteză foarte mare printre timișorenii care merg la plimbare pe jos în zonele pietonale, fiind expuși la pericole în special copiii și persoanele în vârstă”, transmit polițiștii locali. Ca o curiozitate, în timp ce amenda maximă în cazul bicicliștilor care pedalează pe străzile din centrul orașului, ajunge la echivalentul a 250 de euro, un șofer care își ”parchează”mașina pe trotuar, în aceeași zonă, va fi sancționat cu numai 150 de euro, conform baremului aprobat de administrația publică. (Sursa foto: Adrian Pîclișan)

http://evz.ro/politistilor-locali-li-s-a-pus-pata-pe-biciclisti.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...