Ponta spune adevarul in sfarsit: UE nu doreste autostrada Comarnic-Brasov din motive economice| Germania este un exportator de hrana multa si proasta!!!

Distribuie!by Rar a produs Sistemul Mafiot un mincinos si un iresponsabil ca Ponta ! As spune ca e cel mai bun „produs” din ultimii 26 de ani ! Ponta minte si cind doarme ! Dar, culmea tupeului, de data asta Ponta a spus adevarul : UE nu doreste Autostrada Unirii, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rar a produs Sistemul Mafiot un mincinos si un iresponsabil ca Ponta ! As spune ca e cel mai bun „produs” din ultimii 26 de ani ! Ponta minte si cind doarme !

Dar, culmea tupeului, de data asta Ponta a spus adevarul : UE nu doreste Autostrada Unirii, asa cum a botezat-o NASUL TV ! E vorba de Comarnic-Brasov !


De fapt nu atit UE cit Germania ! Acesta e un adevar pe care l-am spus inca din ianuarie 2015, cind Ponta era inca premier!

De ce Germania nu doreste aceasta mica portiune de autostrada ?! E limpede, din motive economice ! Pai daca am avea continuitate de la Marea Neagra si Ruse pina la granita cu Ungaria, portul Rotterdam ar pierde 30% din cifra de afaceri iar mincarea ieftina si buna din Turcia, Bulgaria, Grecia si Romania ar inunda pietele UE !


Germania este un mare exportator de hrana, multa si proasta! Germania este cel mai mare actionar al portului Rotterdam ! De aceea este important pentru Merkel sa sugrume transportul ieftin intre Comarnic si Sibiu sau intre Pitesti si Sibiu !

Dar de ce Ponta a pus botul cind era prim ministru ?! Cica l-a amenintat Kovesi cu arestarea! Dar de ce nu ne-a spus acest „amanunt” cind era in functie?!

Ar fi culmea ca Romania sa rateze Autostrada Unirii fiindca Merkel sau Kovesi, plus Ponta Prostul… ar fi de vina ! Merkel pleaca, nici Kovesi nu se simte bine iar Ponta e puscarie curata ! Asadar, HAI ROMANIA ! Autostrada Unirii pina in 2020 !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

TUPEU MAXIM: Ponta spune adevărul !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite