Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI: „Toți sunt slinoși…Sunt un amestec între necinstea rusească și atitudinea „mi se cuvine” a italienilor. Yuck!”. Peste 25 de „români slinoși” au murit pentru SUA în Irak și Afganistan

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inregistrările dintre doi agenți FBI scot la iveală prejudecățile teribile despre români care persistă în rândul oficialilor americani, situație cu atât mai îngrijorătoare cu cât parteneriatul strategic româno-american este în vigoare de mai bine de 10 ani.

Astfel, săptămâna trecută au fost date publicității niște stenograme ale discuțiilor între agentul FBI Peter Strzok și unul dintre avocații instituției, Lisa Page.


Atât Strzok, cât și Page, au jucat roluri importante în investigația privind presupusul „complot” dintre Donald Trump și Rusia. Într-un dialog purtat pe 9 mai 2016 aceștia jignesc grav poporul român.
Iată conversația:
Strzok: „Guccifer (hacker-ul român, n.r.). Român slinos…
Page: „Toți sunt”
Strzok: „E amuzant să privești și să te gândești [text eliminat]. Nu e de mirare că e așa necioplit dat fiind că e…și acești români nu sunt măcar țigani”
Page: „Serios acum, îi cam urăsc. Sunt sigur [text eliminat] bine. Dar sunt un amestec din necinstea rușilor cu atitudinea de „mi se cuvine” a italienilor. Grețos!(Yuck, în original)”, a răspuns Page.
29 este numărul soldaților români care și-au dat viața pentru cauza Statelor Unite în războaiele din Irak și Afganistan.
Hackerul român cunoscut sub pseudonimul de „Guccifer” a susținut că a intrat pe serverul de email al fostului secretar de stat și candidat la președinția SUA, Hillary Clinton. Atât Strzok, cât și Page, au făcut parte din echipa care a investigat incidentul cu emailul doamnei Clinton, dar și în grupul strâns de procurorul Robert Mueller pentru a cerceta acuzațiile legate de implicarea Rusiei în alegeri. De altfel, Strzok a fost Asistentul Adjunctului Direcției de Constraspionaj a FBI.
Strzok a fost eliminat din echipa lui Mueller în iulie, după ce Inspectorul General al Departamentului de Justiție a descoperit schimburile părtinitoare de mesaje cu Page.  Ambii au rămas activi în FBI.
Schimbul de replici a fost inclus în documentul de 384 de pagini făcut public de către Comitetul pentru Afaceri Guvernamentale și Securitatea Patriei din Senatul American, precizează The Daily Caller. Documentul integral este accesibil aici.Afirmațiile despre români ale celor doi oficiali americani sunt cu atât mai grave cu cât autoritățile române au recunoscut de mai multe ori că organele judiciare din România au colaborat cu omologii lor din Statele Unite, inclusiv FBI.

Sorin Ovidiu Vântu, fostul patron al Realitatea TV, a susținut chiar că FBI are deschis un birou în sediul DNA.
http://www.meritocratia.ro/2018/02/19/poporul-roman-jignit-grosolan-de-doi-oficiali-ai-fbi-toti-sunt-slinosi-sunt-un-amestec-intre-necinstea-ruseasca-si-atitudinea-mi-se-cuvine-italienilor-yuck/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Guvernul pune la dispozitie teren in Bucuresti pentru construirea celei mai mari MOSCHEI dintr-o capitala europeana

Inca o palma grava data crestinismului din Romania sub noua conducere. Sa vedem cati vor protesta impotriva ei. Haideti ca...

Doctorul: „L-am aflat pe Hristos!” O minune cutremurătoare săvârșită într-un spital

Un oarecare copil a fost adus la urgența unui spital. După analizele făcute în grabă, medicul a hotărât următoarele, spunându-i...

Un preot răspunde melodiei Despre smerenie| a trupei Taxi. Preferă Dumnezeu lemnul și spațiile mici?

Piesa “Despre smerenie” a trupei Taxi a stârnit o grămadă de controverse în mediul online. În mai puțin de 24 ore,...

Nicio diferenta intre Guvernul CIOLOS, PONTA sau BOC| MASONI CORUPTI care ne vand tara!!!!!

Mari patrioţi în Guvernul Cioloş: scot la vânzare Complexul Energetic Oltenia, Hidroelectrica, Rompetrol, Aeroporturi Bucureşti, Portul Constanţa, CFR Marfă şi...

Închide