Poreclele pe care le acorda Diana Windsor-ilor erau: şopârlele şi reptilele şi obişnuia să spună deseori, cu toată seriozitatea, că nu sunt oameni

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Printesa Diana de Wales ii numea pe cei din Familia regala britanica „soparle”, adaugand: „nu sint umani”, asta ii spunea confidentei sale Christine Fitzgerald, o vindecatoare si o ezoterista talentata:

Numărătoarea inversă până la căsătorie a început când Diana s-a întâlnit cu prinţul Charles la Althorp, în timp ce acesta avea o relaţie amoroasă cu sora ei, Sarah, în anul 1977. La acea vreme, Diana avea 16 ani. Windsor-ii au mai aşteptat trei ani până când au făcut prima mişcare. În urma manipulărilor reginei-mamă şi ale Lady-ei Fermoy, Diana a fost invitată la un bal dansant la Buckingham Palace, pentru a celebra cea de-a 30-a aniversare a prinţului Charles. În continuare, în iulie 1980, un prieten al lui Charles, Philip de Pass, a rugat-o să rămână cu ei în timp ce prinţul era de faţă.


Ca să o citez pe Diana, Charles era numai în jurul ei, „şi practic m-a luat pe sus”. A doua zi a rugat-o să îl însoţească la Buckingham Palace, după care i-a trimis o invitaţie să vină la Balmoral, reşedinţa din Scoţia a Windsor-ilor, unde familia regală s-a strâns în luna septembrie. În cele din urmă, Charles a cerut-o în căsătorie, şi Diana a acceptat. „Te iubesc atât de mult”, i-a spus ea. „Depinde ce înţelegi prin iubire”, i-a răspuns Charles.

Această afirmaţie spune totul despre Windsor-i şi despre felul în care îşi cresc ei copiii. Ei nu înţeleg iubirea, căci nu ştiu să o dăruiască, nici să o primească. Imaginaţi-vă ce trebuie să simtă un copil mic când trebuie să se alinieze în rând cu ceilalţi şi să îi strângă mâna mamei sale atunci când aceasta trece prin faţa lui, după ce s-a întors dintr-o vizită peste ocean. Aşa l-au crescut regina şi prinţul Philip pe Charles. Când relaţia dintre ea şi Charles a ajuns în paginile presei, Diana lucra la o grădiniţă. De atunci, nu a mai reuşit să scape niciodată din lumina reflectoarelor. Toate mişcările ei erau urmărite pas cu pas.


Viaţa alături de Windsor-i a fost un coşmar. Privind retrospectiv, Diana şi-a dat seama că afecţiunea prinţului Charles pentru ea nu a fost niciodată sinceră. Ea şi-a dat seama chiar înainte de nuntă că el trăia o aventură cu adevărata lui dragoste, Camilla Parker-Bowles, care a continuat şi după căsătoria lor. Charles şi Camilla comunicau folosind numele de cod „Gladys şi Fred”. La fel ca şi Windsor-ii, Camilla este foarte apropiată de Rothschild-zi, iar la prima aniversare a morţii Dianei, ea s-a aflat pe insula Corfu, în compania Lordului Jacob Rothschild. Acesta a cheltuit 16 milioane de lire sterline pentru a restaura reşedinţa veche din secolul XVIII a Spencer-ilor care dă către Green Park, în Londra, fiind situată în apropiere de Buckingham Palace.

Windsor-ii şi-au dorit-o pe Diana pentru ca moştenitorii lor să poarte genele familiei Spencer. Pentru ei, ea nu a reprezentat altceva decât un incubator. La o săptămână după logodna ei cu Charles i s-a declanşat celebra ei bulimie. Această boală este o tulburare alimentară în care ţi se face rău ori de câte ori mănânci. Diana voma de 3-4 ori pe zi şi a slăbit îngrozitor. Aşa cum spuneam într-un capitol anterior, numeroase victime ale abuzurilor sataniste în copilărie suferă mai târziu de bulimie. Ea a povestit mai târziu că bulimia i s-a declanşat când Charles i-a pus mâna pe talie, spunându-i:

„O, suntem cam durdulie, nu-i aşa?”

La fel ca majoritatea bolilor, bulimia este o tulburare emoţională, iar dezechilibrele emoţionale ale Dianei au început încă înainte de nuntă şi nu s-au mai terminat niciodată. Iată cum a descris ea atitudinea lui Charles:

„Într-un fel era obsedat de mine, căci vedea în mine un miel de sacrificiu, o fecioară. Dar era când pasional, când rece, când pasional, când rece. Nu ştiai niciodată în ce stare îl vei găsi, când exaltat, când deprimat… Era speriat de maică-sa, intimidat de taică-său, iar eu eram întotdeauna a cincia roată la căruţă”.

De aceea, Diana s-a întâlnit cu surorile ei şi le-a spus că nu poate merge mai departe cu căsătoria, în special cu Camilla în coastă. Acestea i-au răspuns însă:

„Nu mai ai ce face, acum, că până şi chipul ţi-a fost imprimat pe prosoape”.

Înaintea nunţii, Diana a locuit la Clarence House, reşedinţa din Londra a reginei-mamă. Când a ajuns aici, nu a întâmpinat-o nimeni, aşa că s-a simţit ca la un hotel. Diana şi Charles s-au căsătorit la catedrala St Paul, pe data de 29 iulie 1981.

În dimineaţa acelei zile, povesteşte ea, a simţit o stare de calm, calmul morţii:

„Mă simţeam ca un miel dus la tăiere. Ştiam acest lucru, dar nu puteam face nimic”.

Ce cuvinte profetice… Tinerii căsătoriţi şi-au petrecut prima noapte a lunii de miere la reşedinţa familiei Mountbatten de la Broadlands, în Hampshire, după care au navigat către insulele greceşti pe iahtul regal Britannia (Barati). Bulimia Dianei s-a accentuat şi ea s-a gândit chiar la sinucidere, până într-atât se simţea de nefericită.

„Soţul meu m-a făcut să mă simt atât de nelalocul meu, din toate punctele de vedere; ori de câte ori reuşeam să mă ridic cu capul deasupra apei, mă împingea înapoi. Ajunsesem să mă urăsc”.

În anul 1982, una din îndatoririle princiare ale Dianei a fost aceea de a o reprezenta pe regină la funeraliile prinţesei Grace de Monaco, o altă victimă asasinată de Frăţie prin slăbirea frânelor de la maşină. Prinţesa Grace, fosta actriţă Grace Kelly, a fost iniţiată în Ordinul Templului Solar de către Jean Louis Marsan, prietenul apropiat al soţului ei, prinţul Rainier de Monaco.

Windsor-ii au obţinut ce şi-au dorit de la Diana atunci când aceasta l-a născut pe prinţul William. Dianei i s-a spus că naşterea trebuie programată pentru a se potrivi cu orarul jocului de polo al lui Charles, aşa că prinţul William s-a născut pe data de 21 iulie 1982, cu ocazia solstiţiului de vară. Mai întâi de toate, ce fel de soţ şi de tată îi dă soţiei sale medicamente inutile pentru a naşte în funcţie de programul său de polo?

În al doilea rând, cine poate crede că acesta a fost motivul real? Windsor-ii sunt într-o asemenea măsură obsedaţi de astrologie şi de ştiinţele ezoterice încât mama unui prieten de-al meu, care se ocupă cu astrologia şi are însuşiri mediumice, poate prezice cu o acurateţe care nu dă niciodată greş ce culori vor purta în ziua respectivă regina şi regina-mamă. Ea nu se înşeală niciodată, căci cunoaşte culorile atribuite zilelor de către legile ezoterice.

Chiar puteţi crede că naşterea forţată a moştenitorului unei familii atât de obsedată de satanism, de misterele ezoterice şi de cultul soarelui, chiar de ziua solstiţiului de vară, când soarele se află la apogeul puterii sale, este o simplă coincidenţă? Niciodată. Copilul a fost botezat William (după numele lui William Cuceritorul, eroul Nobilimii Negre) Arthur (după simbolul regelui soare Arthur) Philip (după ducele de Edinburgh) Louis (după Louis Mountbatten). Prima prietenă serioasă a prinţului William, potrivit presei britanice, a fost Emma Parker-Bowles, nepoata iubitei tatălui său, Camilla. Prinţul Harry s-a născut în septembrie 1984, după care Diana a devenit inutilă pentru clanul Windsor-ilor. „Cum s-a născut Harry, cum s-a terminat cu căsnicia noastră”, i-a povestit ea lui Andrew Morton. Diana şi Charles s-au separat în anul 1992 şi au divorţat pe 28 august 1996. Un an mai târziu era moartă.

Tânăra naivă de 19 ani

Tânăra naivă de 19 ani care a fost atrasă în capcana Windsor-ilor devenise între timp o femeie matură, care îşi dădea seama de puterea ei şi era pregătită să se folosească de ea.

Diana s-a implicat în chestiunea minelor anti-personal, care a devenit cap de afiş în toate ziarele lumii, şi avea puterea de a face acelaşi lucru cu orice subiect ar fi dorit. Era evident că devenea un pericol major pentru Frăţie, căci ştia prea multe secrete ale Windsor-ilor şi ale Establishment-ului. Ştia unde sunt îngropate cadavrele (după cum se spune) şi era pregătită să reveleze o parte din aceste locuri, aşa cum a demonstrat în faimosul ei interviu de la BBC, difuzat în emisiunea Panorama în noiembrie 1995. Acel interviu, în care a spus lucrurilor pe şleau, dezvăluind relaţia ei nefericită cu Windsor-ii, le-a făcut foarte mult rău acestora, aşa că este imposibil ca ei să nu se fi întrebat ce va urma. În călătoriile mele prin lumea întreagă am cunoscut o persoană care a primit un telefon de la Diana în martie 1997, cu câteva luni înainte de a muri.

Omul a rămas uimit când de la celălalt capăt al firului i s-a spus că vorbeşte cu prinţesa de Wales şi a refuzat să o creadă, mai ales când i-a spus că sună de la un telefon public dintr-un supermarket din Anglia. Cert este că Diana avea un prieten comun cu această persoană. Cât despre faptul că suna de la un telefon public, am înţeles că făcea deseori acest lucru, îndeosebi atunci când dorea să fie sigură că convorbirile ei telefonice nu îi sunt urmărite. Diana îl admira pe acest om pentru înţelepciunea şi cunoaşterea lui. I-a spus că dorea să reveleze nişte informaţii care vor cutremura lumea şi că dorea să îi ceară sfatul dacă este bine să facă acest lucru sau nu.

Diana ia vazut pe windsori transformadu-se in reptilieni

Poreclele pe care le acorda Windsor-ilor erau: „şopârlele” şi „reptilele”, şi obişnuia să spună deseori, cu toată seriozitatea, că „nu sunt oameni”. Există un motiv foarte serios pentru care Diana i-a descris în acest fel pe Windsor-i. În timp ce era de-programată, Arizona Wilder şi-a amintit cu claritate de un ritual la care a participat la Clarence House, reşedinţa reginei-mamă de lângă Buckingham Palace, în care Dianei i s-a arătat cine sunt de fapt Windsor-ii. Ritualul a avut loc în primele şapte zile ale lunii iulie 1981, cu puţin timp înainte ca Diana şi Charles să se căsătorească (pe data de 29 a aceleiaşi luni). Potrivit tradiţiei ezoterice, aceste şapte zile încheie Ciclul Stejarului, ritualul fiind numit Trezirea Miresei.

La el participă toate femeile din cele 13 linii genealogice care urmează să ocupe poziţii publice înalte, măritându-se cu reptilieni şi producând astfel noi generaţii de conducători. Arizona afirmă că regina-mamă, regina, prinţul Philip, Lady Fermoy, Contele Spencer (tatăl Dianei), prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles erau prezenţi în cameră atunci când a fost adusă Diana. Aceasta purta o rochie albă şi se afla sub influenţa unui drog administrat de Lady Fermoy. Dianei i s-a spus că trebuie să considere uniunea cu Charles ca o simplă modalitate de a concepe moştenitori, şi nimic mai mult. Adevărata consoartă a prinţului era Camilla Parker-Bowles, nu ea. Arizona mai povesteşte că prinţul Philip şi regina-mamă şi-au schimbat formele în reptile, arătându-i astfel Dianei cine erau în realitate.

„Diana a fost îngrozită, dar a păstrat tăcerea”.

Prinţesa a fost avertizată că dacă va revela vreodată adevărul despre ei, va fi ucisă (vă mai amintiţi de cel care a primit un telefon de la Diana în luna martie, cu puţin înainte de moartea acesteia, şi căruia i-a cerut sfatul în legătură cu revelarea anumitor informaţii despre familia regală care „ar cutremura lumea”? În timpul ritualului, regina-mamă i-a spus Dianei că orice va spune vreodată va fi ascultat şi orice va face va fi supravegheat. Aceasta este una din tehnicile clasice de inoculare a ideii că „Nu ai unde să fugi” care li se aplică tuturor sclavilor controlaţi mental.

În aceste condiţii, mai poate crede cineva că Diana ar fi putut intra sub influenţa lui Mohamed Al Fayed dacă acesta nu se află la rândul lui sub controlul familiei regale? Ritualul a implicat de asemenea folosirea unui penis de aur (simbol al lui Osiris) pentru „deschiderea pântecului” Dianei. Arizona afirmă că acesta avea o formă reptiliană şi avea ţepi meniţi să provoace răni superficiale la nivelul vaginului, producând astfel o hemoragie. După acest ritual, Dianei i s-a spus că nu i se va mai face vreodată „onoarea” de a fi lăsată să participe la ritualurile lor şi că nu trebuie să pună niciodată întrebări despre acestea.

Vi se mai pare greu de crezut că a suferit de bulimie şi de tulburări emoţionale grave după ce s-a măritat cu prinţul Charles?

Diana i-a spus Christinei Fitzgerald că adevărata putere din spatele familiei Windsor era deţinută de regina-mamă, alături de prinţul Philip (chiar şi acesta fiind un subordonat al reginei-mamă). Regina-mamă are legături cu o listă interminabilă de grupuri şi societăţi secrete ale Frăţiei, conducând Templul Interior, o societate secretă a super-elitei din profesia juridică, cu sediul la Temple Bar din Londra (fostul sediu al templierilor). Cele care au manipulat-o pe Diana, făcând-o să accepte căsătoria cu prinţul Charles, au fost regina-mamă şi prietena apropiată a acesteia, Lady Ruth Fermoy, bunica Dianei. În săptămânile de dinaintea nunţii, Dianei i s-a oferit găzduire în apartamentele reginei-mamă de la Clarence House, pe care nu le-a părăsit decât după ce s-a măritat cu Charles la catedrala St Paul.

„Diana obişnuia să-mi spună că regina-mamă este foarte rea, povesteşte Christine Fitzgerald. A folosit chiar acest cuvânt: rea. Mi-a spus că o ura de moarte şi că regina-mamă o ura la rândul ei”.

Celor mai mulţi dintre britanici li se va părea foarte greu de crezut acest lucru, căci propaganda oficială a transformat-o pe regina-mamă într-o bunicuţă a naţiunii, bună, delicată şi blândă. Realitatea este însă cu totul alta. Nu voi obosi niciodată să repet acest lucru. În timpul perioadei pe care a petrecut-o la Clarence House, înainte de nuntă, Dianei i s-au administrat medicamente anti-depresive precum Valium, pentru a fi tratată de bulimie.

„Au drogat-o de la bun început, afirmă Christine Fitzgerald.Sunt absolut convinsă de acest lucru”.

Christine a avut numeroase conversaţii cu Diana, care şi-a deschis inima în faţa ei după viaţa de coşmar pe care a trăit-o alături de Windsor-i.

Munca de medium a Christinei i-a permis acesteia şi accesul la alte surse care cunoşteau familia Windsor din interior. Aceasta este prima ocazie în care Christine a acceptat să vorbească public despre experienţa ei alături de Diana şi despre agenda reptiliană.

Iată ce a spus despre Regina Elisabeta a 2a a Marii Britanii:

„Regina-mamă este o mare vrăjitoare. În primul rând, este mult mai bătrână decât cred oamenii. Ca să fim sinceri, nimeni din familia regală nu a murit de foarte mult timp. Tot ce fac ei este să se metamorfozeze. Este un fel de clonare, dar după un altfel de procedeu. Ei au capacitatea de a-şi construi un corp pornind de la o bucăţică foarte mică. Sunt şopârle cu sânge rece, deci pot face lucruri inaccesibile pentru oameni. Diferitele corpuri pe care şi le asumă sunt simple vibraţii electrice, iar ei cunosc secretul micro-curenţilor (sau frecvenţelor radio) care creează un corp.

Acestea sunt energiile cu care lucrez eu atunci când fac vindecări. Reptilienii cunosc vibraţia vieţii, dar fiind reptile cu sânge rece, nu doresc să facă din pământ un loc al armoniei perfecte sau să vindece planeta de răul făcut până în prezent, deşi le-ar sta în putinţă acest lucru. De foarte mult timp, pământul a fost atacat de extratereştri din rase diferite. A fost ca un teren de fotbal pentru aceştia, ca un fel de staţie inter-galactică. Aceşti extratereştri au o cunoaştere ştiinţifică foarte avansată, putându-se descurca în orice mediu, inclusiv într-un mediu cu gaze toxice.

Aterizează tot timpul pe pământ, venind din spaţiul cosmic sau din măruntaiele pământului. Iniţial arătau ca nişte reptilieni, dar la ora actuală au capacitatea de a arăta la fel ca noi, manipulând vibraţiile electrice de care vorbeam mai devreme. Se pot manifesta oricum doresc. Din cauza lor, oamenii nu mai au de mult acces la adevărata cunoaştere, care a fost distorsionată şi le-a fost prezentată pe dos. Regina-mamă este „liderul suprem” în această parte a Europei, şi au oameni ca ea pe toate continentele. Marea majoritate a oamenilor nu au nici o idee despre existenţa reptilienilor. Ei se tem şi îi ascultă pe aceşti oameni, pentru că sunt atât de puternici.

Balmoral-ul este un loc cu o vibraţie foarte negativă. Dacă s-ar face săpături în acest loc, s-ar descoperi fosile de reptile, atât de veche este istoria lor. Oameni ca regina-mamă sau regina Victoria nu trebuie priviţi ca fiind diferiţi, ci aceiaşi oameni în haine diferite. Când corpul moare, energia vitală se mută rapid într-un alt corp. Sunt un fel de vampiri; de fapt, sunt mai răi decât vampirii, căci nu atacă pe nimeni pentru a-i suge sângele, ci se hrănesc cu vibraţia fricii. Au chiar capacitatea de a transforma această vibraţie în ceva tangibil.

Secretul pe care îl stăpânesc este controlul energiei. Cu ajutorul acestuia, ei pot manifesta orice doresc. Tehnica este întrucâtva asemănătoare cu cea a hologramelor. În ultimă instanţă, noi suntem o sumă de minerale şi de molecule de apă aflate în vibraţie. Realitatea pe care o vedem este iluzorie. Ei cunosc acest secret. Chiar dacă monarhia britanică ar cădea, acest lucru nu ar însemna sfârşitul acestor oameni, căci ei se vor manifesta într-o altă formă. Până în prezent, reptilele nu au fost învinse niciodată.

Motivul pentru care sunt atât de agresive la ora actuală este că pământul trece printr-o transformare profundă, iar oamenilor le revine puterea mentală. Este o perioadă teribilă pentru reptilieni, dar ea nu-i va anihila cu totul. Vor mai trece secole până când totul se va sfârşi. Până atunci, reptilienii vor trebui să se mulţumească cu mai puţin, iar oamenii vor primi în sfârşit ceva mai mult. De fapt, reptilienii nu sunt decât nişte animale penibile, în timp ce oamenii se îndreaptă cu paşi repezi către lumină. În acest război subtil, reptilienii sunt predestinaţi să piardă. Nu-mi pot permite să vorbesc deschis despre aceste lucruri, căci mi-ar spune imediat: ‚Christine, pune-ţi o robă albă, îmbrac-o pe dos şi haide cu noi’. Pe de altă parte, doresc ca această poveste sinistră să se termine odată”.

David Icke spune:

“Am rămas uimit să aud pe altcineva povestind despre aceste subiecte, ştiind că sunt adevărate din propriile mele cercetări. Când mi-a relatat aceste lucruri, Christine nu ştia nimic despre cercetările mele referitoare la reptilieni. Graţie contactelor ei din interior şi cunoştinţelor pe care le are despre reptilieni, Christine este unul din puţinii oameni care cunosc marele secret: că reptilele dintr-o altă dimensiune controlează lumea în care trăim, operând prin trupuri fizice cu aparenţă umană.”

Una din cele mai importante linii genealogice reptiliene este cea a Windsor-ilor. Christine mi-a spus că ştie şi despre ritualurile satanice pe care le practică aceşti reptilieni, despre riturile lor sexuale şi despre practica larg răspândită a sacrificării copiilor. A adăugat că ceea ce îşi doresc aceşti oameni este esenţa pură a copiilor de vârstă pre-puberă.

„Dacă vei privi locurile în care sunt construite castelele lor şi dacă te gândeşti la toţi copiii străzii din ţările lumii a treia, vei înţelege ce se întâmplă. La ora actuală, au ajuns să răpească în masă aceşti copii. Mi-a mai spus că reptilele doresc esenţa vieţii copiilor pentru că nu pot să se manifeste în lumea noastră fără această energie pură. „Esenţa contaminată a adulţilor nu valorează nimic în ochii lor. Toate ritualurile, cuţitele, sodomia, etc., sunt menite să extragă energia sufletului acestor copii”.

Christine mi-a descris inclusiv ritualurile sexuale şi orgiile practicate de Windsor-i. Cuvântul „orgie” provine din grecescul orgia, care înseamnă „adorare secretă”, fiind asociat cu riturile sexuale ale vechilor religii ale misterelor. Christine a adăugat in discutia ei cu David Icke in 1997:

„Există un cerc select care obişnuieşte să ia parte la orgiile organizate la Palatul Buckingham. Mi-a confirmat acest lucru chiar unul dintre participanţi. La ritualuri nu iau parte decât cupluri. La un moment dat, luminile se sting, după care începe orgia. Ştiai că majordomul sună clopoţelul exact la ora 6:00 dimineaţa, pentru ca toată lumea să se ducă la culcare? Aceşti oameni sunt foarte ciudaţi, dragule, crede-mă, foarte ciudaţi.

Nici nu-ţi poţi imagina cât de ciudaţi sunt. Diana obişnuia să-mi spună că dacă oamenii ar şti cum arată în realitate, nimeni nu i-ar mai dori în preajmă, dar eu ştiam foarte bine acest lucru. Numai auzind despre orgiile care se petreceau la palat, faţa mi s-a lungit de-un cot. Gândul că aceşti oameni aparent atât de serioşi se ocupă cu asemenea prostii mă făcea să mă cutremur.

Sexul joacă un rol hotărâtor în ritualurile lor, căci el trezeşte energia kundalini, care reprezintă principalul nostru generator de putere. La ora actuală orgiile au încetat, căci unul din membri a murit, aşa că au rămas în număr impar şi nu doresc să îl înlocuiască pe cel dispărut cu altcineva. La ei, totul are o semnificaţie rituală: toate acele însemne heraldice, toată pompa şi toate ceremoniile lor. Energia negativă atrage întotdeauna aceeaşi energie negativă”.

Multe femei aflate pe lista de aşteptare a Însoţitoarelor Reginei i-au povestit Christinei despre afacerile necurate ale prinţului Philip. „Familia regală îşi procură foarte mulţi copii negri din ţările lumii a treia”. În cartea ei, Mulţumesc pentru amintiri, fosta sclavă controlată mental Brice Taylor povesteşte cum a fost forţată să facă sex cu prinţii Philip şi Charles.

Nu degeaba a afirmat fostul ofiţer al serviciilor secrete britanice Peter Wright în controversata sa carte Spycatcher că:

„Palatul regal a ascuns secole la rând scandalurile petrecute aici”.

Christine mi-a spus că o altă carte controversată, Familia regală, scrisă de autoarea americană Kitty Kelly, este adevărată, „deşi Kelly a avut amabilitatea să lase foarte multe lucruri pe care le ştia pe dinafară”. Mi-a povestit şi despre alţi membri ai clanului regal, inclusiv despre unchiul lui Philip, Lord Mountbatten, un alt satanist notoriu.

„Lordul Mountbatten a fost şi el un mare mahăr. El a fost cel care i-a luat minţile lui Charles, atrăgându-l pe o cale greşită”.

Aşadar, aceasta este familia care a atras o fată nevinovată de 19 ani, folosind-o ca pe o „iapă de prăsilă”, ca să folosim chiar cuvintele Dianei, pentru a produce moştenitori ai clanului Windsor cu gene ale clanului Spencer. Lucrurile sunt însă departe de a se opri aici.

Arizona afirmă că Diana ştia cu siguranţă că Windsor-ii sunt reptilieni care îşi schimbă forma, lucru confirmat de Christine Fitzgerald. Se pare că i-a văzut schimbându-şi forma în timpul somnului. Iată un scurt rezumat al câtorva informaţii oferite de Arizona despre familia regală:

Regina-mamă: „Este rece, rece, rece, o persoană foarte neplăcută. Nimeni nu are încredere în ea. Numele unuia dintre altare (programe de control al minţii) este dat după numele ei. Este numită Regina Neagră. Am văzut-o personal sacrificând oameni. Îmi amintesc o scenă în care a implantat un cuţit în rectul unei persoane, într-o noapte în care au fost sacrificaţi doi băieţi. Unul era în vârstă de 13 ani, iar celălalt de 18 ani. Deşi pare o bătrânică fragilă, este departe de aşa ceva. Când îşi schimbă forma, se schimbă într-o reptilă foarte înaltă şi puternică. Unii dintre ei sunt atât de puternici încât pot sfâşia o inimă. Atunci când îşi schimbă forma, toţi cresc cu cel puţin un metru în înălţime”. [exact ce a afirmat doamna care l-a văzut pe Edward Heath schimbându-şi forma]

Regina: „Am văzut-o sacrificând oameni, mâncând din trupul lor şi bându-le sângele. Odată, a devenit atât de excitată de mirosul sângelui încât nu a mai tăiat gâtul victimei de la stânga la dreapta, conform ritualului obişnuit, ci a înnebunit pur şi simplu, înjunghind-o de nenumărate ori cu pumnalul, după ce şi-a schimbat forma într-o reptilă. Când îşi schimbă forma, devine o reptilă cu faţa lungă, aproape ca un cioc, de culoare albă. Regina-mamă arată în esenţă la fel, dar există câteva diferenţe. [Această descriere corespunde multor ilustraţii ale zeilor şi „zeilor-păsări” din Egiptul antic şi nu numai]. Ea are nişte proeminenţe pe frunte, iar ochii ei sunt de o răutate înspăimântătoare. Este extrem de agresivă”.

Prinţul Charles: „L-am văzut schimbându-şi forma într-un reptilian şi făcând aceleaşi lucruri ca şi regina. L-am văzut sacrificând copii. Există o mare rivalitate între ei legată de părţile corpului pe care le vor mânca şi de cel care are dreptul să absoarbă ultima respiraţie a victimei, furându-i astfel sufletul. Ştiu sigur că Andrew obişnuieşte să participe de asemenea la ritualuri, la fel ca şi prinţul Philip şi sora lui Charles [Anne], dar nu au participat pe vremea când eram eu acolo. Când Andrew îşi schimbă forma, arată mai mult ca o şopârlă decât ca un om. Între toţi reptilienii, cei mai răi sunt cei din familia regală, cărora le place să ucidă, să facă sacrificii umane şi să mănânce carnea victimelor lor. Nu le pasă dacă sunt văzuţi la aceste ritualuri, ba chiar le place să arate cine sunt în realitate. La urma urmei, cine poate povesti asemenea lucruri fără să fie crezut nebun? Ei ştiu că acesta este dreptul lor prin naştere şi se bucură la nebunie de el”.

Date fiind dovezile prezentate în acest capitol despre contextul în care a fost ucisă Diana, nu am fost deloc surprins să o aud pe Zeiţa-Mamă povestind următoarele despre Mohamed Al Fayed:

„L-am văzut pe Mohamed Al Fayed la un ritual la castelul Mamei Întunericului din Belgia, prin anii 80. Regina şi regina-mamă erau de asemenea prezente. Regina-mamă vorbea cu el, iar el privea în jur ca şi cum nu i-ar fi venit să îşi creadă ochilor. Era noaptea de 24 decembrie, în care se sărbătoreşte plecarea fostului rege şi naşterea noului rege.

Nu l-au lăsat să participe la ritual, aşa că nu a văzut partea cea mai rea a acestuia. I s-a permis doar un fel de prezentare generală. Probabil că a asistat totuşi la naşterea unui copil, prezentat ca noul rege, şi la sacrificarea unui bătrân. La ritual luau parte regina-mamă, regina, Pindar, cei din familia Rothschild, mulţi oameni pe care nu-i cunosc şi un tip pe nume Tony Blair.

Se pare că acesta era pregătit pentru o poziţie înaltă în societate. Nimeni nu poate fi numit în astfel de poziţii dacă nu cunoaşte realitatea şi supremaţia acestor Illuminati, inclusiv faptul că reptilienii sunt cei care conduc lumea. Atitudinea lui Tony Blair era a unui om care se simţea în largul lui. Tatăl lui Dodi Al Fayed părea foarte tulburat, dar nu şi Tony Blair. Îmi amintesc că la un moment dat acesta vorbea cu membrii familiei regale despre ceva. I-am văzut de asemenea pe Blair, pe Al Fayed şi pe membrii familiei regale inclusiv la ritualurile ţinute la Balmoral”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...